Még mindig dögösek? Így néznek ki most a Pussycat Dolls tagjai

Még mindig dögösek? Így néznek ki most a Pussycat Dolls tagjai

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

6 bomba testű csaj, néhány bugyuta dalszöveg, az újkori Spice Girls - ez volt a Pussycat Dolls úgy 10 évvel ezelőtt. Azóta a csajok útjai külön váltak, és ki kisebb, ki nagyobb sikerrel maradt talpon a zenei piacon. Nézd meg, hogy néznek ki most!

1. Nicole Scherzinger

Az abszolút nyertes, hiszen a 6 lány közül egyértelműen ő vitte a legtöbbre. Pedig Nicole csak 2003-ban lett a csapat tagja, és elmondása szerint elsírta magát, amikor megtudta, hogy bekerült a cicababák köze. Ám így sem adata fel a szólókarrierjét, és a közös munka mellett szorgosan dolgozott önálló albumán is. Egy korszak lezárása volt, mikor távozott a csapatból, és ezzel a Pussycat Dolls hamar leszálló ágba került. Ezért később sokan nehezteltek is rá a tagok közül. Csak megjegyeznénk, hogy a stílusa is rengeteget csiszolódott, mi már csak ezért sem bánjuk, hogy továbblépett!

Pussycat Dolls
Pussycat Dolls
InStyle kedvenc:


https://www.youtube.com/watch?time_continue=217&v=TTORFms2XTc


2. Melody Thornton

Vagy PCD-os nevén: Baby Doll. Nicole-lal talán egyedül ő tudta felvenni a versenyt, ha hangi adottságokról volt szó, így ők ketten osztoztak a vezérénekesi szerepen. 2010 nyarán felröppentek a pletykák, hogy kiszállt az együttesből és szólókarrierbe kezd - mikor erről kérdezték egy interjúban, azt mondta, hogy „azért csatlakoztam az együtteshez, hogy énekeljek, de egyre nyilvánvalóbb lett számomra, mi folyik ott. A szerepek egyre kisebbek lettek. Nehéz volt, ki akarja a lehetőségét elpasszolni?”. Hát annyira nem jött össze neki, de a 2014-es Dior reklámjára igazán büszke lehet.

Pussycat Dolls
Pussycat Dolls
InStyle kedvenc:

3. Kimberly Wyatt

Az egyes számú Nicole utáló! A lány igazán a szexi táncmozdulatokban jeleskedett, így kevésbé dübörgött a zenei karrierje, mikor már nem énekelt mellette egy olyan átütő tehetség, mint Nicole Scherzinger. Ennek ellenére sikerült talpon maradnia, és több táncos tehetségkutató és showműsor zsűriasztalánál is bérelt helye van.

Kép
InStyle kedvenc:

4. Jessica Sutta

Jessica karrierjét folyamatos szerencsétlenségek követik, a Pussycat Dolls feloszlása idején például kényszerpihenőn volt, mert a turné közben eltört az egyik bordája. A csapaton egyre nagyobb volt a nyomás, a lányok egyre többet veszekedtek, és pár hónap múlva már nem volt hova visszamenni. Ha szeretett volna egyáltalán, hiszen az már nem derült ki, hogy ő mennyire lett volna benne a folytatásban. Nem volt más lehetőség csak a szólókarrier. Várjuk azóta is...

Pussycat Dolls
Pussycat Dolls
InStyle kedvenc:

5. Ashley Roberts

Askley egy speciális iskolába felvételizett a középiskola után, ahol modern táncot tanult. Itt figyelt fel tehetségére Robin Antin, a Pussycat Dolls alapító anyja. Természetesen azonnal be is vette a csapatba, és akkor még Carmen Electra oldalán táncolt minden este - Carmittal és Jessicával együtt. A feloszlás után ő is szólóban folytatta. 2013-ban megjelent a This Morning című filmje, 2014-ben pedig a WWE Legends House-ban szerepelt. Ezek mellet a Dancing on Ice és Ant & Dec's Saturday Night Takeaway-ban játszott. 2015-ben jelenet meg a Woman Up klipje, amivel egyértelművé vált, hogy még mindig sokan rajonganak ére, így simán lehet, hogy sokat hallunk még róla.

Pussycat Dolls
Pussycat Dolls
InStyle kedvenc:

6. Carmit Bachar

Tudtad, hogy Carmit eredeti hajszíne szőke, amit 97-ben festetett vörösre? És azt, hogy jeleskedett a ritmikus gimnasztikában, sőt csoportban 5. helyezést ért el az Olimpián? Végül még is Pussycat dolls-nak adta a tehetségét. Egészen 2008-ig, hiszen ő még a nagy feloszlás előtt dobbantott. 2011-ben a Lady Station új formáció tagja lett, de már évek óta semmi izgalmas nem történt körülötte - leszámítva azt, hogy van egy tüneményes kislánya, akit Keala Rosenak hívnak.

Pussycat Dolls
Pussycat Dolls
InStyle kedvenc:

7 trend, ami eddig cikinek számított, de idén újra menő - Kattints ide!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!