5 táska típus, ami nem hiányozhat a gardróbodból

5 táska típus, ami nem hiányozhat a gardróbodból
Forrás: Furla

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Míg a férfiak előszeretettel indulnak el otthonról úgy, hogy csak lazán zsebre vágják a kulcsukat és a tárcájukat, a nők számára szinte elképzelhetetlen, hogy táska nélkül hagyják el a lakást.

A cikk támogatója a Furla

Kézi-, háti-, vagy válltáska? Kicsi vagy nagy? Mintás vagy egyszínű? A lehetőségek tárháza szinte végtelen, valahol mégis meg kell húzni a limitet, hogy a legtöbb alkalomhoz passzoló táskatípus meglegyen a gardróbodban, mégse foglalja el az egészet.

Melyik az az 5 fajta, amit biztosan érdemes beszerezned?

Hátizsák

Ez az a darab, ami mindent elnyel és minden nehezen induló napot egy csapásra ment meg. Ideális esetben belefér a laptop, az otthonról vitt ebéd és a neszesszered is, így nem kell azon töprengened, hogy hogy oldd meg a logisztikát. Fazontól és anyagtól függően kedvedre válogathatsz a sportosabb vagy az elegánsabb verziók között, így tuti megtalálod a stílusodhoz legjobban passzolót!

Oldaltáska

A hátizsákhoz hasonlóan a crossbody típus legnagyobb előnye, hogy mindkét kezet szabadon hagyja, viszont előbbinél sokkal nőiesebb, így a hétköznapokra alkalmasabb viselet tud lenni. A legideálisabb, ha közepes méretű, állítható pántos verziót választasz, így a könnyű és praktikus megoldás olyan szabad érzetet kelt, mintha nem is lenne veled, miközben a legfontosabb cuccaidat közel tarthatod magadhoz.

Vászontáska

Manapság már szinte evidensnek számít, hogy nem indulsz el otthonról anélkül, hogy lenne nálad egy extra szatyor, amit bármikor előkaphatsz, ha úgy alakul, hogy vásárolnál vagy magaddal vinnél valamit. Egy jópofa vászontáska összehajtogatva biztosan elfér a táskádban és ki tudja mikor veszed majd hasznát!

Alkalmi

Ennél a típusnál érdemes átgondolnod, hogy mik a számodra legfontosabb dolgok, amikre egy elegáns esemény alkalmával feltétlenül szükséged van (szortírozz szigorúan és próbáld mindenből a legkisebb méretet összekészíteni). Ha ezeket kijelölted, már látod, hogy milyen méretű táskát célozz meg. Ami a színt illeti, egy elegáns feketével sosem lősz mellé, némi csillogó részlet pedig csodákra képes!

A különleges darab

A változatos élethelyzeteket kiszolgáló táskák mellett nem szabad kihagyni a szívednek olyan fontos, specialitásokat sem! Itt a határ a csillagos ég, lehet extravagáns a színe, a mintája, vagy akár a formája is, a lényeg, hogy ez legyen az aduászod, ha fel akarsz dobni egy basic, farmer-pulcsi szettet. A Furla 2020-as kollekciójának egyik ikonikus darabja az 1927 S Top Handle, amely klasszikus formája eleganciát sugároz, de egy-egy vidám táskadísszel vagy selyemkendő segítségével egy mozdulattal akár bohókásra is veheted a figurát.

Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!