10+1 érdekesség, amit eddig nem tudtál Kate Winsletről

10+1 érdekesség, amit eddig nem tudtál Kate Winsletről

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Az áprilisi InStyle címlapján a gyönyörű színésző, Kate Winslet szerepel. A színésznő élete eddigi legőszintébb vallomását olvashatjátok a magazinban, 12 oldalon, most pedig összegyűjtöttünk 10+1 érdekességet, amit eddig talán nem tudtatok róla.


1. A kezdetek


Kép

Tizenegy éves korában állt először kamera elé, akkor egy gyerekmüzli reklámjában szerepelt. A színjátszás magával ragadta, ezért eltökélte: bármi legyen az ára, színésznő lesz. Az alma nem esett messze a fájától, szülei egyaránt színészként dolgoznak, nagyszülei közül pedig kettő is színházi igazgató volt.


2. Barátság


Emma; Kate Winslet Thompson
Emma; Kate Winslet Thompson

Emma Thompsonnal életre szóló barátságot kötött az Értelem és érzelem forgatásán, aki öreg rókaként számos jó tanáccsal látja el Winsletet a mai napig.



3. A Titanic forgatásán...


OSCARS-BEST PICTURE
OSCARS-BEST PICTURE

A Titanic utolsó jeleneteinek forgatása során tüdőgyulladást kapott az ajtódeszkán, ugyanis ő volt az egyetlen a szereplők között, aki nem volt hajlandó búvárruhát húzni a kosztümje alá. Rose Downson szerepéért második Oscar-jelölését kapta meg.



4. A szerep, amit visszadobott


 A marokkói kaland c. filmben
A marokkói kaland c. filmben


Eredetileg ő játszotta volna Júlia szerepét az 1998-as Szerelmes Shakespeare-ben, azonban az utolsó pillanatban visszaadta a szerepet, hogy egy független filmben, A marokkói kalandban játszhasson. Így lett Rómeo (Joseph Fiennes) partnere Gwyneth Paltrow.




5. Énekelni is tud


Kép

A Karácsonyi ének című animációs film betétdalának eléneklésére őt kérték fel, a producerek pedig olyannyira elégedettek voltak Kate hangjával, hogy a dalt kislemezként kiadták. Még abban az évben a toplistákra került, és az előkelő hatodik helyen végezett Nagy-Britanniában.



6. A legsötétebb szerep


81st Annual Academy Awards - Show
81st Annual Academy Awards - Show

Kate-et híressé nem csak az áttörést hozó Titanic, de változatos szerepei is tették. A legsötétebb múltú karakter, aki megformált, Hannah Schmitt volt A felolvasóban, egy volt nemzetiszocialista őrnő, aki a háború után ellenőrként dolgozott a berlini villamosokon. Kate-et alakításért Oscar-díjra jelölték, a szobrocskát pedig Marion Cotillard, Nicole Kidman, Halle Berry, Shirley MacLaine és Sophia Loren adta át.



7. Dicaprio másodszor


Kép

Leonardo Dicaprióval tizenkét év után, A szabadság útjaiban játszott újra együtt. Bár a színikritikusok díjra nem jelölték, de Winslet apait-anyait beletett a második férje, Sam Mendes rendezte katartikus drámába.



8. Újra megtalált boldogság


'Prix De Diane Longines' At Hippodrome De Chantilly
'Prix De Diane Longines' At Hippodrome De Chantilly

Harmadik férjével, a multimilliárdos médiamogul Richard Branson unokaöccsével egy kalandos vakáción találkoztak. Ned nyaralójában vacsorázott a rokonsággal, amikor a ház kigyulladt és Kate mentette ki leendő férje édesanyját az épületből. Haza már együtt utaztak.



9. Bear története


Kép

Új férfjének kiváló a humorérzéke, ezt nem is tanúsítja más jobban, mint hogy vezetéknevét Rocknrollra íratta át. Közös gyermekük ugyancsak mókás nevett kapott: Kate egykori jóbarátjának becenevét, így lett a kisfiú Bear.



10. Vállalja a nőiességét


'Divergent' film premiere, London, Britain - 30 Mar 2014
'Divergent' film premiere, London, Britain - 30 Mar 2014


A színésznő mindig is büszke volt teltkarcsú alakjára, sosem akart beállni a gazellára-diétázott hollywoodi sztárok sorába. Egyszer, amikor egy férfi életmód magazin a címlapján a tudta nélkül pár kilót digitálisan lefaragott róla, kis híján pert akasztott a nyakukba.




+1:


A gyönyörű színésznő évek óta a Lancôme arca. Friss kampányában a Lancôme legújabb arcápolóját, a Rénergie Multi-Liftet reklámozza, amely a márka legnépszerűbb arcápolója: használatával az arcbőr feszesebbnek tűnik és a ráncok mintha csökkennének.
Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!