A pillanat, amire mindenki várt! Nyolc hónap után először jelent meg Will Smith a vörös szőnyegen - FOTÓK

A pillanat, amire mindenki várt! Nyolc hónap után először jelent meg Will Smith a vörös szőnyegen - FOTÓK
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Will Smith szemmel láthatóan jól érezte magát az eseményen.

Ki ne emlékezne arra, hogy Will Smith a márciusi Oscar-gálán pofonvágta a neje, Jada Pinkett Smith autoimmun betegségével viccelődő Chris Rock műsorvezetőt?! Tette pedig minden bizonnyal egy életre beírta magát nemcsak a bulvár-, de az Oscar-történetébe is. És bár Will párszor megszólalt az elmúlt hónapokban, első vörös szőnyeges szereplésére egészen mostanáig várni kellett!

December 9-én érkezik az Apple TV+ kínálatába az 54 éves színész legújabb filmje, az Emancipáció. A rabszolgák felszabadításáról szóló történelmi drámának pedig tegnap tartották a hivatalos premierjét, amire Will Smith feleségével, Jada Pinkett Smith-szel és gyermekeivel, Trey-el, Jadennel és Willow-val együtt érkezett.

Még több képért lapozz tovább az Insta-galériában!

Will Smith egy interjúban elárulta azt, hogy nagyon jól tudja, hogy a pofonja után vannak olyanok, akik nem szívesen nézik majd meg a filmjeit, a többek közt ezt a most megjelenő Emancipációt sem, és ez az, ami miatt nagyon aggódik. Nem szeretné, hogy miatta sok-sok ember kemény munkája vesszen kárba, szerinte ugyanis a filmet jegyző Antoine Fuqua karrierjének legnagyszerűbb filmjét alkotta meg és sajnálná, ha a nézők az ő rossz híre miatt nem szavaznának bizalmat ennek a drámának.

A márciusban történtek bár megosztották a közvéleményt, és sokan el is kezdték temetni Will csillagát, ám nagyon úgy tűnik, hogy a színész bizony nem adja olyan könnyen a közel 30 éven át kemény munkával felépített filmes karrierjét. Idővel minden bizonnyal kiderül az is, hogy Hollywood mennyire haragtartó és képes-e hálás munkaadóként akár dollármilliókat kockáztatni egy olyan színészért, akinek tehetségét és rátermettségét előtte sose kérdőjelezte meg a szakma.

Végezetül pedig az Emancipáció előzetesével búcsúznánk!

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Elfeledett sztárok, akiknek a visszatérés sem sikerült

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

7 híres vonzó ember, aki valamiért még mindig szingli: a rajongók tudják az okát

Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy a hírességeknek mindenük megvan – pénz, autó, gyönyörű otthon.

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, melléjük áll a szerencse.

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.