A színpadon szárnyalt, de a magánéletében egy félelemben élő meleg férfi volt! George Michael coming outjának igaz története

A színpadon szárnyalt, de a magánéletében egy félelemben élő meleg férfi volt! George Michael coming outjának igaz története
Forrás: Getty Images

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

George Michael nevét a Wham! révén ismerte meg világ, de azt már kevesen tudják, hogy a lüktető slágerek mögött a magánéletében mennyi titok és fájdalom volt.

Világszerte július 5-én került fel a Netflix oldalára a Wham!-ről szóló dokumentumfilm, ami nagyon jól mutatja be az 1981-ben alakult popduó szépen kibontakozó sikerének állomásait, miközben kicsit mi is közelebb kerülünk azon titkokhoz, amikről George Michael sem feltétlen mesélt hosszú éveken át a sajtó munkatársainak.
Andrew Ridgeley és George Michael gyerekkoruk óta legjobb barátok voltak, és mivel nagyon egyezett az ízlésük mindenben, így valahogy adta magát a gondolat, hogy zenekart alapítsanak. Mindössze 18 évesek voltak, amikor belevágtak a dologba, és bár a kezdeti lendületet viszonylag visszafogott siker koronázta, 1982-ben bekerültek a Top of the Pops című műsorba és ez villámcsapásszerűen indította be a Wham! sikerszériáját. Tinilányok millió rajongtak értük először csak az Egyesült Királyságban, majd szépen lassan világszerte. A fiúk pedig élvezték a vágyott siker minden apró kis részletét, ám ahogy az lenni szokott, a vidámsággal töltött felszín mögött lapult egy olyan titok is, amiről a külvilág mit sem sejtett.

A dokumentumfilm képkockáiból szépen lassan rajzolódik ki annak a George Michaelnek az élete, aki a felszín alatt egy végtelenül szomorú, félelemben élő meleg férfi volt. Hogy megismerjük igazán őt, fontos az elejéről kezdeni!

Galéria / 9 kép

George Michael életének és coming outjának szomorú története

Megnézem a galériát

Most pedig íme 8 híres meleg férfi, aki hivatalosan sosem coming outolt!

Galéria / 8 kép

8 híres meleg férfi, aki hivatalosan sosem coming outolt

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!