Helló, Black Friday! Helló, környzettudatos karácsony!

Helló, Black Friday! Helló, környzettudatos karácsony!
Forrás: Unslpash

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Az InStyle szerkesztősége megrögzötten hisz abban, hogy megfontoltan, tudatosan érdemes vásárolni és nem szabad felhalmozni.

Tegye fel a kezét, aki képes az 50-60-70%-os leárazásnak ellenállni? Jelentkezzen, aki a black friday ajánlatok láttán nem a karácsonyra készül? Valószínűleg a kettőből az egyikre tuti feltennéd a kezed, éppen ezért próbálunk rávenni, hogy ne költs mértéktelenül, legalábbis gondold át. Egy-két értékesebb és minőségi ajándék mellé inkább olyan meglepetést, ami nem tárgyi ajándék. (Igen, néhol az szolgáltatásokra is adnak kedvezményeket.)

Kép
forrás: Getty

Csak egyszer próbáld ki!

Legyen ez egy tesztév, amikor pár barátodat, családtagodat élményajándékkal leped meg. Tudjuk, hogy milyen nagy meló volt kideríteni, milyen újdonságra vágyik, sőt, kikutattad, hol lehet megvásárolni, listát írtál már a megvásárolandó cikkekről, de hidd el, egy kis plusz tervezgetéssel csúcs szuper és egyedi meglepetéssel rukkolhatsz elő. És nem mellékes haszna az egésznek, hogy környezetkímélő megoldás.

Élményajándék lehet...


Közös vagy egyéni tanfolyam, workshop. Ha együtt mentek nyilván közös emlék lesz, de ha még hasznos is, akkor a jövőtöket változtatja meg. Az egy-két órás workshopoktól a többhetes tanfolyamokig hihetetlen nagy a választék. (Erről írunk még bővebben lejjebb.)

Ajándékozz tovább egy könyvet, ami neked sokat jelentett. Az ajándékkártyára írd rá, hogy miért fontos a könyv és miért éppen neki ajándékozod oda. (Az e-book ajándékozása is ér!)

Adj, hogy adhasson! Elsőre furcsán hangzik, de rengeteg jótékonykodó kéri már a szeretteit, hogy ajándék helyett ők maguk is adakozzanak a kedvenc non-profit szervezetüknek. Gyerekkórházak, állatvédők, kutatók vagy idősek? Rengeteg alapítvány várja a segítséget.

Ha az ajándékozott nem tud vagy nem szeret kimozdulni, akkor szuper meglepetés lehet egy online kurzus. Már vannak videónyelvórákkal kiegészített nyelvtanfolyamok, sőt akár még az alap programozást is el lehet sajátítani ilyen módon.

Előfizetés, házhoz szállítás! Ki ne örülne annak, ha egy hónapig hetente egyszer kapna friss, bió gyümölcsválogatást? Különleges házi sonkát vagy delikatesz finomságokat? Rengeteg bevásárlóközösség létezik már, sőt egyre több kistermelő hajlandó rendszeresen szállítani a vásárlóiknak.

Legyél turista a saját városodban/országodban. Mindig vannak új helyek, éttermek, új kiállítások, premierek, felújított épületek. Menj el a szeretteddel egy olyan egész napos "kirándulásra", amikor csomó olyan dolgot kipróbáltok, amiről már ezer éve beszéltek, de nem volt időtök megtenni.

Egy doboz emlék: 5 kép, 5 emlék, 5 apró szuvenír. Egy pici dobozba szedd össze az olyan emléktárgyakat, amelyek a közös, vidám emlékeitekre emlékeztetnek. Lehet abszurd és furcsa is, akár nem pont az a konkrét tárgy is lehet, csak egy hasonló, amitől emlékezni fog és nevetni.

Mindig jolly joker a jegy. Ne feledkezz meg a kedvenc zenéiről, színészeiről, művészeiről! A koncert-, színház-, kiállítás-, fesztivál-, szórakoztatópark belépők mindig tuti sikert aratnak. (És elővételben mindig sokkal olcsóbbak is.)

Imádjuk a szép táskákat, a jó könyveket és nem fogunk kétségbeesni egy isteni parfümtől a fa alatt, de ha választhatunk élményajándékok közül, akkor ezek a tanfolyamok és kurzusok biztosan benne lennének az első 10-ben.

Galéria / 10 kép

Vegyél élményt ajándékba! A legjobb workshopok.

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!