Utáljátok a sorban állást, inkább szeretnétek, ha a karácsonyi menü és az ajándékok, minden, házhoz jönne?

Utáljátok a sorban állást, inkább szeretnétek, ha a karácsonyi menü és az ajándékok, minden, házhoz jönne?

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Összeszedtük a legjobb webshopokat, hogyan csináljátok meg a karácsonyt frász nélkül. Türelmesek, profik és nem utolsó sorban értetek vannak, azon dolgoznak, hogy még karácsony előtt ne kapjatok agyvérzést és élvezzétek az ünnepeket és az előkészületeket.

Kép


Avocada
A lányok mindenre figyelnek és rendkívül pontosak. Számukra nem létezik lehetetlen és imádják a kihívásokat. Folyamatosan fejlődnek és a legszebb ékszerek, telefontokok közül válogathatsz kb. 1000 Ft-tól 8000 Ft-ig. Barátnőnek, kolleginának, húgodnak tökéletes választás. Ráadásul folyamatos kedvezményekkel, akciókkal várnak benneteket. Sőt, most, hogy én is hozzájáruljak a karácsonyi ajándékozáshoz, ha használjátok az AnitaAvcda kódot, 10% kedvezménnyel tudjátok megvásárolni a kiválasztott gyöngyszemeket.
www.avocada.hu

Táska butik
Táska butik

Táska butik
Nem rég akadtam rá erre az üzletre, amihez egy nagyon profi webshop is társul (www.olasztaska.hu). Ami egyből szimpatikus volt, hogy egyedi bőrtáskákat forgalmaznak, amiből csak egy-egy kerül forgalomba, vagyis extra limitált, ami nálam egyből 10/10 pont. Egy biztos, igyekezned kell, ha megvan az igazi szerelem. Viszont biztos lehetsz benne, hogy nem fog veled szembe jönni az utcán a kiszemelt áldozat, így ha anyukádnak, férjednek, apukádnak szeretnél karácsonyra választani, tuti egyedi ajándékkal leped meg majd őt. Természetesen minden árkategóriában találsz darabokat, sőt, ha december 31-ig a FASHION&CITY kóddal vásárolsz, 10%-ot kaptok még az akciósból is. A mi kedvenceink.
www.olasztaska.hu

power plate
power plate


Egészséget adni és kapni is jó
Mint már tudjátok, nagyon nagy Power-Plate rajongó vagyok, imádom, ahogy edzések után napok alatt alakul a testem. Mindig is erősebb voltam csípőben, de mióta edzem, nagyon sokat változtam és már végre jól érzem magam a bőrömben. Amit tudni kell, hogy nagyon sok sportot kipróbáltam már az évek folyamán, viszont ilyen hatékonyan még semmi sem használt. Ha nem vagytok benne biztosak, most kipróbálhatjátok. Használjátok a FASHION&CITY kódot a bejelentkezésnél a Shape Power-Plate-nél (Debrecenben a Garai utcán) és két alkalmat tőlem kaptok! Bejelentkezni a +30/293-7183-as telefonszámon tudtok.
www.shapepowerplate.hu
hello pamut
hello pamut


Hello Pamut
FOUTA, hallottál már róla? Puha, száraz, szép és még színes is. Na jó, most már elárulom, ez egy pamutból készült strandkendő, törölköző, ami több funkciós. Különleges szövésének köszönhetően nem csak jó nedvszívó, de gyorsan szárad is. A sima verzió a strandon, szaunán, fürdőn túl - meglepő, de - jól mutat asztalterítőként, a hatszögletes pedig egyéb dekorációként funkcionál remekül, például a kanapén vagy az ágy végében. Tökéletes ajándék nagymamának, unokahúgnak és bármely nőnek, aki szereti a lakberendezést és a finom anyagokat. Ha a december 20-ig használjátok a FASHION&CITY kódot -1000 Ft-ot kaptok tőlünk, sőt ha két vagy több foutát vásároltok ingyenes a szállítás is! Vigyázat a karácsonyi megérkezést december 15-ig tudják garantálni.

Kép


Doras.hu
Magas minőségre, egyediség és exkluzivitásra vágysz? Egy olyan ajándékra, ami kifejezi mennyit jelent számodra az illető? A márkák egyik óriása a Cango & Rinaldi. Nagy rajongó voltam eddig is, de mióta elindult a Doras.hu, azóta még közelebb került hozzám a márka. Bármilyen kérdésre azonnal válaszolnak, a gyors szállításról nem is beszélve. A termékekről tudni kell, hogy olasz bőrből készülnek és Swarovski kristályokkal vannak díszítve. A legújabb darabokat felpróbálhatjátok a Fórum bevásárlóközpont Art’z Modell üzletében. A mi ajándékunk a következő: ha a webshopon vagy az üzletben vásároltok és használjátok az ajándék10 kódot, december 20-ig 10% kedvezményt kaptok a vásárlásból.
www.doras.hu


Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

3 egyszerű gyakorlat, amitől laposabb lesz a hasad, mint valaha

Íme 3 egyszerű pilates gyakorlat, amit ha most elkezdesz, akkor laposabb hassal indíthatod a nyarat!

Kép
Stílus

A tavaszi ruhadarab, amiért minden francia nő rajong - egy klasszikus választás, ami mindennel működik!

A francia nők nagyon értenek ahhoz, hogy még egy elérhető darabot is extrán különlegessé és drágább hatásúvá tegyenek.

Kép
Életmód

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép
Sztárok

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép
Sztárok

Kiderült, ez Katalin hercegné kedvenc esküvői fotója: meglepő módon Vilmos herceg nem szerepel rajta

13 évvel ezelőtt tartotta esküvőjét Katalin hercegné és Vilmos herceg. Ez a hercegné kedvenc képe a nagy napról!

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!