Ünnepelj velünk és nyerd meg a Juta Óra-Ékszer ajándékainak egyikét! Játék!

Ünnepelj velünk és nyerd meg a Juta Óra-Ékszer ajándékainak egyikét! Játék!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Nyereményjátékunk véget ért! A nyertesek: Surányi Anna Győri Barbara Bíró Csilla Gratulálunk!

A Juta Óra–Ékszer
25%-os kedvezménnyel ünnepli 25 éves születésnapját.


A Juta Óra-Ékszer üzletek a legfontosabb márkákat képviselik és ezzel széles választékot kínálnak minden óra és ékszer vásárlónak. A 23 márka képviseletén túl, további arany és ezüst termékeket is találsz üzleteikben, a Mammutban, az Árkád budapesti, pécsi és győri bevásárlóközpontjaiban és a szintén budapesti KÖKI terminálon. A Juta november 5-től 7-ig 25%-os akcióval ünnepli 25 éves fennállását. A Juta alapítói Simon Péter és Zinner Tamás az elsők között nyitottak óra- ékszer üzletet a szabad piacon, 25 évvel ezelőtt. Vállalkozásukkal bővült a kínálat Budapesten, a Juta ma is meghatározó résztvevője az óra-ékszer piacnak. A vállalatot ma már a Simon Zsuzsa és Anna vezetik és igyekeznek tovább építeni a Juta üzletek sikerét. A Juta együtt fejlődött a vevői igényekkel. Amíg régen a befektetési szándék döntő jelentőségű volt, most inkább a divat irányítja a vásárlási szokásokat.


Válasz magadnak márkát, és építsd vele az imázsodat.


Most itt az alkalom, hogy még több ékszert, vagy órát vásárolj november 5-7 között amikor a 25 éves Juta 25% kedvezményt ad minden olyan vásárlónak aki legalább két terméket vásárol. Vigyázat a kedvezmény a második az olcsóbb vagy azonos árú termék után jár.


Óramánia


Ha ékszer akkor arany? Nem egészen. Az arany ékszereken kívül jelentős szerepet játszik a divatban az óra. A férfiak számára talán még fontosabb mint a nőknek, hiszen az ő számukra az óra, az imidzs meghatározó. Sokan óragyűjtőkké váltak hiszen nagyon csábító a kínálat. A Juta üzleteiben megtalálod a neked való órát, csak válassz a márkák közül: Zeppelin, Daniel Wellington, Calvin Klein, Fossil, Michael Kors, Armani,Bering, Skagen, Gant, DKNY, Kerbholz.


Megvalósíthatod álmaidat! Ékszerkészítés a Jutánál.


Az önmegvalósítás és kreativitás századában, egyre divatosabb az egyedi ékszer. Engedd el képzeletedet, valósítsd meg álmaidat és tervezz magadnak ékszert. A Jutánál megrendelheted az egyéniségedhez legközelebb álló darabokat. Számtalan katalógusunk inspirálni fogja fantáziádat.


Új világsiker a Jutánál: Angelrufer


Egyre népszerűbb a világban a régi hagyományt felelevenítő Engelsrufer. Az ezüst és arany ékszerek, medálok, nyakláncok és karkötők bonyolult, varázslatos mintáival, ravaszkodó stílusával hívogatják őrangyalodat. Az angyalhívogató egy ősi hagyomány újjáéledése, ami édes álomba ringatja tulajdonosát. Az új márka, az Engelsrufer, igazi választás karácsonyra.


Fenntartható környezetért a Kerbholz faórákkal


Igazi különlegesség, ínyenceknek való a legdrágább fából készült Kerbholz karóra. A fából készült karórák magas minőséget és letisztult stílust képviselnek, mégis védik földünket. Minden eladott Kelbholz termék után visszaadnak valamit a szeretett természetnek és elültetnek egy fát Közép-Amerikában. Minden jó történet egy őrült ötlettel kezdődik. Mattias és Moritz 2011-ben úgy gondolta, hogy eljött a fa újjászületésének ideje. Mi szeretjük magunkon viselni a természetes anyagokat, de nem akarjuk bűnösnek érezni magunkat a természet letarolásáért. A Kerbholz segít ebben a dilemmában.
A 25 éves Juta üzleteiben november 5-től 7-ig minden második termékre 25 % kedvezményt kapsz.


Nyeremények:
1. Egy Qudo női karkötő 21.500 – 22 500,--ig a választott típus alapján
Kép


2-3. Egy-egy női fülbevaló: 6000 Ft értékben

Kép



Játékszabály

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Stílus

Utazz velünk a múltba: Nosztalgikus fotók a MET-gála történetéből

Május 6-án kerül megrendezésre a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum adománygyűjtő estje, ismertebb nevén MET-gála, ami az év egyik legnívósabb és ruhák szempontjából minden bizonnyal az egyik leglátványosabb sztáreseménye.

Kép
Sztárok

„Az egész olyan, mint egy idióták parádéja” - 8 híresség, akit nem látnak szívesen a MET-gálán (és nem is szívesen mennének el)

A MET-gála nem minden hírességnek van benne a top 10-es programlistájában - sőt még a top 1000-ben sem.

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.

Kép
Életmód

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!