Tündöklő bőr a növényi eredetű elixírnek köszönhetően

Tündöklő bőr a növényi eredetű elixírnek köszönhetően

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Arcbőrünk számos külső hatásnak van kitéve nap mint nap. A negatív környezeti hatások, stressz és a minimális énidő pedig mind-mind befolyásolják állapotát.

A nagyvárosi légszennyezettségben nehezen jut oxigénhez, csökken az öntisztító hatása, természetes regenerálódása és mindez idő előtti bőröregedést eredményezhet. Kényeztesd arcbőröd mélytisztítással, és hagyd fellélegezni!

TIPP: Arcbőr diagnosztika pár pillanat alatt

Nem vagy biztos bőrtípusodban, ápolási rutinodban vagy csak szeretnéd tudni, hogy az eddigi szokásaid megfelelőek-e? Próbáld ki az online arcbőr diagnosztikát az Yves Rocher weboldalán. Csupán néhány kattintás, és a tökéletes ajánlást kapod a bőrtípusodnak megfelelően.

A tisztító hatás az utóbbi időben elterjedt fogalommá vált. Biztos már te is kipróbáltál tisztító hatású étrendeket, frissen facsart zöldség és gyümölcslé kúrákat, tisztító hatású táplálék kiegészítőket, de vajon gondoltál a bőröd mélytisztítására is?

Zöld elixír a tündöklő bőrért

Próbáld ki az Yves Rocher Elixir Jeunesse termékcsalád szépségápolási rutinját és frissítsd fel arcbőröd. Az Elixir Jeunesse termékek aphloia növénykivonat koncentrátumot tartalmaznak, amely természetes úton indítja be a tisztítást és regenerálódást az arcbőrben. Kezdd a reggelt a Regeneráló szérum használatával, este szabadulj meg a pórusokban megbúvó szennyeződésektől a Légző bőr arclemosó segítségével, majd vidd fel arcbőrödre a Bőrszerkezet javító éjszakai arcápolót. Rendszeres használattal az arcbőr fiatalabb, tündöklőbb lesz, a ráncok pedig fokozatosan csökkennek.

Kép

Arcbőröd egészsége mellett az Yves Rocher márka nagy hangsúlyt fektet a természet védelmére is, ezért kiemelt figyelmet fordít a termékei alapanyagául szolgáló növények termesztésére és begyűjtésére. Az aphloia növényt Madagaszkár fennsíkjain termesztik, megközelítőleg 30 km-re a fővárostól Antananarivótól.

Kép

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.