További SPAR express-koncepciójú shopokat nyit az OMV

További SPAR express-koncepciójú shopokat nyit az OMV

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Facebook
Twitter
Pinterest

Félszázra emelkedett az OMV magyarországi hálózatában működő, SPAR express-koncepció szerint átalakított shopok száma. Az OMV és a SPAR három éve indult együttműködésének keretén belül ma megnyitott, ötvenedik üzletet még 15 követi idén.


Budapesten, a Budafoki úton található OMV-töltőállomáson nyílt meg az ötvenedik, SPAR express-koncepció szerint átalakított OMV-shop. „Az OMV-töltőállomásokon így már országszerte félszáz kényelmesen megközelíthető, a hét 7 napján, 24 órában nyitva tartó, széles termékválasztékot kedvező áron kínáló üzlet várja a vásárlókat” – jelentette be Wilfried Gepp, az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatója. A töltőállomást is működtető partnerek által üzemeltetett egységek árukínálata a napi bevásárlási igényeket is kielégíti. A Magyarországon 25 éve jelen lévő OMV több mint 170 töltőállomással rendelkezik itthon. A vállalat idén további 15 hasonló üzletet nyit meg, így hálózatában 65-re emelkedik a SPAR express-logóval ellátott üzletek száma.
A SPAR Magyarország és az OMV Hungária együttműködése 2013-ban kezdődött. Ekkor nyílt meg az első SPAR express-koncepciójú shop Budapesten a Fehérvári úton található OMV-töltőállomáson. A benzinkúti shopok új generációjának megteremtése mögött az a törekvés állt, hogy a vásárlók az OMV-töltőállomások üzleteiben széles termékválasztékot, kedvező árakat találjanak, s így azok a napi bevásárlásra is alkalmassá váljanak. „A helyi kisvállalkozók által, a töltőállomáson üzemeltetett szupermarketek kialakításában a professzionális működés és a minőség iránt elkötelezett SPAR bizonyult a tökéletes partnernek” – tette hozzá az ügyvezető igazgató.
A külföldön már sikerrel működő koncepció jegyében tavaly év elejéig öt átalakított shop működött az OMV magyarországi hálózatában. A további, erőteljes fejlesztések irányát a tesztidőszak tapasztalatai és vásárlói visszajelzések határozták meg. Az újgenerációs shopok száma tavaly év végére elérte a 45-öt.
„A SPAR express-üzletekben a hangsúly a gyors bevásárlást garantáló frissáru-kínálatra került, széles hús-, pékáru- és zöldség-választékkal. A polcokon termékek százai találhatók meg, így a SPAR tulajdonában lévő REGNUM Húsüzemben gyártott húskészítmények is, valamint az alapvető háztartási cikkek és a már jól ismert, megbízható és magas minőségű sajátmárkás termékek is elérhetők” – mondta Erwin Schmuck, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója.
A tapasztalatok alapján a magyarországi vásárlókban a vártnál is nagyobb az igény arra, hogy egy helyen intézhessék a tankolást és a napi bevásárlást, a hét bármely napján. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a havi közel kétmillió vásárlás, amely ma már a SPAR express-emblémás OMV-shopokban zajlik.
„A tapasztalatok szerint a SPAR express-koncepció egybevág vásárlóink igényeivel: a shopban a korábbi 2-3-szorosára emelkedő termékkínálatból kényelmesen válogathatnak, ezzel jelentős időt is megtakaríthatnak” – hangsúlyozta Sáfrány Péter, a töltőállomás bérlője, aki a most megnyitott mellett egy másik SPAR express-koncepció szerint átalakított shopot is üzemeltet, immár egy éve.
A SPAR express-koncepció szerint működő OMV-shopok kínálatában minden megtalálható, ami a hasonló méretű SPAR-üzletekben. Az alapvető háztartási cikkeken, sajátmárkás termékeken, tejtermékeken, friss zöldségeken és gyümölcsökön kívül többek közt a helyben sütött pékáru is. A boltok fő, de nem kizárólagos beszállítója a SPAR Magyarország Kft. Valamennyi sajátmárkás termék SPAR-áron szerepel a kínálatban, de a többi áru esetében is a SPAR-franchise elvei érvényesülnek az árszabásban. A shopok ugyanakkor továbbra is az OMV tulajdonában vannak, a vásárlókat ugyanaz a kisvállalkozás szolgálja ki üzemanyaggal és minden egyéb, nem üzemanyag-jellegű termékkel is. Az új koncepció szerinti üzletek ugyanakkora területen, ugyanabban az épületben működnek, mint korábban.

Videók

Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Promóciók

Öltöztesd életed abba, ami értékes! - az Answear.hu-val!

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Kép
Szépség

Ha ezt használod, akkor úgy lehet napbarnított arcbőröd, hogy közben nem kell félned a korai ráncoktól - íme a 7 legjobb önbarnító szérum!

Íme a legújabb szépségtrend: összegyűjtöttük a 10 legjobb önbarnító terméket! Ezekkel úgy élvezhetjük a napbarnított arcbőrt, hogy közben nem tesszük ki káros hatásoknak.

Kép
Stílus

Meglepő fejezethez érkeztek az esküvői ruhatrendek: 2024-ben a szabadon hagyott keblek hódítanak

A mellek szabadsága újabb szinteket lépett és igazából meg sem állt az esküvői ruhákig.

Kép
Életmód

6 rákellenes tavaszi zöldség: most van szezonjuk!

Már nem sokáig élvezhetjük a tavasz szépségeit, így érdemes még most jó sokat fogyasztani az idényzöldségekből. Az alábbiakban olyan tavaszi zöldségeket hoztunk, melyek nemcsak ízletesek és kiváló fogyókúrás alapanyagok, de bizony még rákellenesek is. Mutatjuk is, melyek ezek.

Kép
Sztárok

Sokkoló történetek: 10 híres történelmi alak, akit lelőttek

Borzasztó, mikor valaki kioltja egy másik ember életét. Az ismert emberek halála mindig nagyobb figyelmet kap, de ez teljesen érthető: most összegyűjtöttük azokat az eseteket, mikor lelőttek egy hírességet.

Kép
Életmód

Magyar is van köztük! 10 európai úti cél, ami igazi rejtett gyöngyszem

Nemcsak a legismertebb és legfelkapottabb helyszínek nyújthatnak nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget.

Kép
Szépség

Helyes hajápolási rutin: Avagy 5+1 működő praktika a sérült haj ellen

Neked milyen lépésekből áll a hajápolási rutinod? Biztos vagy benne, hogy eddig mindent jól csináltál? Cikkünkből megtudhatod!