Te is teljesen rosszul etted eddig az ananászt?

Forrás: Unsplash- Adrian Linares
2019. március 11.
Szerző: Réka

Az új social media meglepetés, hogy végre valaki megmutatta, hogy is kell ananászt enni. Először azt hittük kamu, de nem az. Saját tapasztalat következik!

Hashtag pineapplehack

A trükk lényege, hogy nem kell egy egész ananászt cafrangosra vágni ahhoz, hogy ehető legyen. Van ugyanis az alap, elterjedt módszer, miszerint vágjuk le a búbját, majd a széleket és végül kockázzuk fel. (Ez természetesen egy erős zanzásítás volt.)

Ehhez képest most annyi a feladat, hogy le kell vágni a bóbitát, aztán eheted is. Igaz, ami igaz: kicsit piszkos a meló, de legalább azonnal fogyasztható a gyümölcs.

Itt szeretnénk megjegyezni, hogy a tetején keményebb volt a gyümölcs húsa, ott nehezebben indult el a darabok leszedése, de NEM szabad feladni!

Képek, alatt pedig a rövid videónk.

Nézd meg a galériánkat - 3 kép
Így edd az ananászt