Sztárok, akikről azt rebesgetik, hogy rosszak az ágyban

sztárok
Forrás: Pascal Le Segretain/Gareth Cattermole/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A hírnévnek megvannak az árnyoldalai is. Nemcsak a tehetségre kíváncsiak az emberek, hanem a titkokra is. A pletyka pedig sokszor tud bélyeget nyomni egy sztár személyiségére.

Ismertnek, híresnek lenni, vonulni a vörös szőnyegen, sok pénzt keresni, bejutni minden nagy eseményre és bulira, más sztárokkal barátkozni, magángéppel furikázni - hát ki ne álmodna erről?! De, ha azt is mellé tesszük, hogy állandóan megfigyelnek, kiteregetik a magánéletünket, kiszivárogtatják az intim fotóinkat, névtelen, ismeretlen emberek szólnak be kommentekben és még a rosszakaróink pletykáit is készpénznek veszik, akkor már nem is olyan vonzó ez a sztárság dolog.

Persze vannak, akik nagyszerűen tudják kezelni ezeket a helyzeteket is, de ha valakiről azt terjesztik, hogy rossz az ágyban, kellemetlen vele az együttlét, arra senki sem fog jól reagálni. A most következő hírességekről valaki, valamikor azt állította, hogy nem épp lepedőakrobaták, sőt, egyenesen lúzerek a hálószobában.

Nézzük, kikről van szó!

Galéria / 6 kép

Híres emberek, akikről azt rebesgetik, hogy rosszak az ágyban

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves