Szilágyi Szilvi bemutatja: Így lehet stílusos és környezettudatos egyszerre egy anyuka a mindennapokban

Szilágyi Szilvi bemutatja: Így lehet stílusos és környezettudatos egyszerre egy anyuka a mindennapokban
Facebook
Twitter
Pinterest

Sztárok is felvonulnak az InStyle Bringával a vörös szőnyegen eseményén a hétvégén!

Újra bringával gördülnek a vörös szőnyegre az ország legmenőbb biciklisei és két keréken közlekedő sztárjai. Többek között Eke Angéla, Proksa Szandra, Szilágyi Szilvi, Törőcsik Franciska és Magyar Bálint is megvillantja a bicajos szettjét az InStyle Bringával a vörös szőnyegen eseményén szeptember 25-én 17 órától az ALLEE Bevásárlóközpont előtti Kőrösy sétányon. „Számomra olyan a biciklizés, mint a meditáció, teljesen kikapcsol” – mondta Szilágyi Szilvi influencer, aki maga is felvonul az eseményen.

Ahová csak tudok, bringával megyek, a mindennapok része nálam a tekerés. A bicajom is igazán különleges, újrahasznosított alumínium kávékapszulákból készült, egy svéd start-up cég gyártotta, nagyon kevés van belőle. Örülök, hogy egy ilyen környezettudatos járművet használhatok

- nyilatkozta Szilvi.

A több mint százezer rajongóval bíró híresség vallja, hogy a mai kor emberének „vissza kell egy kicsit vadulnia”, hogy közelebb kerüljön a természethez. „Autodidakta módon tanultam meg biciklizni, jó sokat estem a barna Csepelemmel. Fontos volt számomra, hogy a lányunkat már én tanítsam meg biciklizni, ezt a feladatot átvállaltam a férjemtől. Szofi azóta már büszke bringatulajdonos, szereti, gondozgatja a gépét” – mesélte Szilvi. Ha a bicikli éppen nincs kéznél, a belvárosban a fiatal édesanya bármikor rollert ragad és mivel így sokat felismerik, odafigyel rá, hogy milyen öltözékben csap a pedálok közé.

Kép

Lakatos Márk stylist, az InStyle kreatív igazgatója szerint sokat dobna az utcaképen, ha a biciklisek még sikkesebbek és stílusosabbak lennének. „Autóban könnyen elrejtőzik az ember, azonban ha biciklizel, akkor látszódsz. Én autót is szín alapján választok és biztos vagyok benne, hogy vannak még emberek, akiknek a praktikum mellett fontos a stílus is. A bringáknak is van karaktere, mindegy, hogy vintage, modern, elegáns vagy sportos darabról van szó, az a lényeg, hogy passzoljon az ember személyiségéhez” – mondta a szakértő, aki műsorvezetőként is csatlakozik a Bringával a vörös szőnyegen eseményéhez.

Szombaton délután a hírességek felvonulása után jöhetnek a kiválasztott jelentkezők, és kiderül, hogy ki a legstílusosabb, legsportosabb, legvagányabb és legelegánsabb városi bringás, de a legegyedibb bicikli is kap egy különdíjat.

És ezt láttad már?

Galéria / 11 kép

Green girls: ők Hollywood legzöldebb sztárjai

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.