Szerepelj a JOY és az F&F közös műsorában és NYERJ! A GardróbTuningban ezúttal Holdampf Linda segít felfrissíteni a nyári ruhatáradat!

Szerepelj a JOY és az F&F közös műsorában és NYERJ! A GardróbTuningban ezúttal Holdampf Linda segít felfrissíteni a nyári ruhatáradat!
Facebook
Twitter
Pinterest

Jelentkezz a JOY és az F&F, GardróbTuning című műsorába, ahol Holdampf Linda segít a szereplőknek átalakulni! A forgatás során bemutatott, trendi F&F ruhadarabokból álló szettek egyikét is hazavihetitek.

A JOY és F&F közös videósorozatába olyan párosokat keresünk és mutatunk be, akik elhatározták, hogy új fejezetet nyitnak életükben. Megújult külsővel, magabiztosabban robbannak be és végre felszínre hozzák a bennük rejlő maximumot. Ehhez pedig mindössze egy kis iránymutatásra és felturbózott gardróbra van szükségük.

A tuti tippekről Holdampf Linda stylist, műsorvezető gondoskodik, aki az F&F legfrissebb nyári kollekciójából szemezgetve segít tökéletessé varázsolni az outfiteket.

Az aktuális gardróbod kedvenc darabjainak rövid felmérése után Holdampf Linda szakmai segítségével kiderül, hogy a szereplőknek mitől érdemes megválniuk és mik azok a trendi és igazán előnyös ruhák az F&F nyári kollekciójából, amikkel a személyiségükhöz passzoló, mégis sokkal divatosabb és lehengerlőbb lehet a stílusuk.

Szeretnéd tudni, mi áll jól az olyan alkatú nőknek, mint te? Elhoznád a tesódat, az anyukádat vagy a legjobb barátnődet egy teljes makeoverre? Megváltozott az alakod, és nem tudod, milyen ruhákban tudnád kihangsúlyozni az adottságaidat?

A forgatás során kiválasztott F&F szettből a párosok megtarthatnak egy kiválasztott szettet, melynek értéke játékosonként 30. 000 Ft/szett.

Jelentkezz az F&F Gardróbtuning átalakításra >> itt!

A jelentkezési határidő 2021. április 29.!

Videók

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok
Kép
Horoszkóp

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Nem véletlenül mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, igaz?

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Borbély Alexandra generációkat bemutató képe könnyeket csal a szemekbe

Új képet osztott meg a színésznő, amire nem lehet érzelemmentesen nézni.

Kép
Sztárok

Már hatalmas a pocakja! Bruce Willis és Demi Moore várandós lányának friss fotóján ámuldozik az internet

Rumer Willist kényelmes szettje semmit se rejtett el a kíváncsi tekintetek elől!