Szellő Imre küzd álma megvalósításáért, cél a tokiói olimpia!

Szellő Imre küzd álma megvalósításáért, cél a tokiói olimpia!
Forrás: Photo by Matthew Payne on Unsplash

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A box méltán számít népszerű sportágnak hazánkban is. Népszerűsége a hazai sportolók által elért eredményeknek köszönhető, mindamellett, hogy az ökölvívás nem csak a test és az erő, hanem az elme és a kitartás játéka egyaránt.

Nem elegendő testileg fittnek és kisportoltnak lennie az egyénnek, szellemileg is teljesítenie kell az előtte lévő akadályokat, és minden egyes alkalommal megküzdeni saját magával, és túllépni az elme által felhúzott határokat.

Annak ellenére, hogy az ökölvívás a legrégebbi olimpiai küzdősportok egyikének számít, a profi ökölvívók csupán 2016-tól vehetnek részt szabályszerűen a játékokon és mérhetik össze tudásukat amatőr sportársaikkal.

Szellő Imre sikerei és céltudatossága

Szellő Imre a magyar ökölvívók között is kiemelkedő eredményeket tudhat magáénak. Magyarország legmagasabban rangsorolt ökölvívójának számító Szellő 24 győzelemmel és 1 vereséggel a háta mögött méltán okozhat borzongást minden ellenfelének. Nem hiába, rengeteget kellett tennie ezért az elképesztő eredményért, az elmúlt 6 évben csak és kizárólag profi sportoló karrierjét építette, mindennapos edzéseken vett részt, táborokban és különböző versenyeken készült annak érdekében, hogy még magasabbra tehesse a mércét.

A cél, hogy részt vegyen a kvalifikációs sorozaton, amelynek sikeres teljesítését követően részt vehet az idén megrendezésre kerülő tokiói olimpián. Ez okból kifolyólag a 36 éves ceglédi versenyző elmondása szerint egy időre lezárja profi korszakát és újra az amatőrök között lép ringbe, annak érdekében, hogy legjobban dédelgetett álma valóra váljon, és szerencsét próbálhasson a 2020-as olimpiai játékokon.

Amennyiben szeretnél még többet olvasni a professzionális boxolók mérkőzéseiről, eredményeiről és jövőbeni terveiről, akkor keresd fel a Monokli.com weboldalát, ahol számos friss cikk és bejegyzés közül válogathatsz érdeklődésednek megfelelően.

A múlt sikerei és a jövő reményei

2008-ban a pekingi olimpiai játékokon ugyan már egyszer részt vett Imre, és szép eredménnyel térhetett haza, mivel 5. helyen végzett a 81 kg-os súlycsoportban. Csupán egy hajszálon múlott az éremszerzés, azonban így is hatalmas büszkeséggel tölthet el minden magyart az általa felmutatott eredmény. Ám Szellő nem éri be ennyivel, bizonyítani szeretne és idén dobogóra állni súlycsoportjában.

Szellő a Felix Promotion versenyzőjeként érhette el legnagyobb sikereit, mind kiemelkedő tudásának, mind a mögötte álló támogatóinak köszönhetően. 2014 és 2019 között, az elmúlt közel 6 évben Imre összességében 25 hivatásos mérkőzésen vehetett részt, elsősorban cirkálósúlyban indulhatott. Mindamellett, hogy 24 győzelemmel büszkélkedhet egyetlen veresége mellett - ami a legutolsó meccsén történt vb címmérkőzésen -, volt már magyar bajnok, továbbá UBO nemzetközi és WBO interkontinentális címeket is szerzett.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.