Stílusnagykövetünk jelenti: Ha Győr, akkor 4 Évszak Fesztivál!

Stílusnagykövetünk jelenti: Ha Győr, akkor 4 Évszak Fesztivál!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Második stílusnagykövetünk, Polgár Eszter egy hónapon át blogol az InStyle.hu-n, így népszerűsítve szülővárosa, Győr legstílusosabb helyeit. Íme a legújabb bejegyzés, a korábbiakat pedig ide kattintva olvashatjátok!


"Nincs a hétvégére programod, kedves Olvasó? Szeretnéd az idei nyarat a tökéletes időjáráshoz mérten szuperül indítani? Júliusban eltöltesz városunkban egy hétvégét? Ha legalább egy kérdésemre igenleges válasz érkezett, akkor ne röstelld végigolvasni ezt a cikket, mert igazán hasznos információkkal állok elő, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni győri látogatásodból.

1. Múzeumok Éjszakája


4.cikk kép
4.cikk kép

Kezdjünk is bele! Június 20-án a Múzeumok Éjszakája várja több helyszínen az érdeklődőket (Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum, Megye Győri Levéltára, Mobilis Interaktív Kiállítási Központ), és ha nem is pihented ki magad, mindenképp érdemes másnap reggel a mondásra hallgatni, miszerint: „Aki korán kel, aranyat lel”, hiszen a győri Piactéren régiségvásár lesz reggel 7 órától- kötelező megjelenni!



2. Szent László király ünnepe


Kép

Június 27-28 Szent László királyunk ünnepe, hiszen városunkhoz köthető személye az itt őrzött Hermának köszönhetően. A rendezvény egyik alappillére a több mint 300 főből álló, lovagkort idéző kosztümös felvonulás, miközben az Aranyparton különböző kézműves termékek közül válogathatunk, ügyességi játékok résztvevői lehetünk és néhány mesterség bemutatóját is figyelemmel kísérhetjük.



3. Győrkőcfesztivál


Kép

Július elején VIII. Győrkőcfesztivál veszi kezdetét, amelyen baba-mama jól érzi magát!Alig tudunk majd választani a programok közül, ugyanis 10 helyszínen 1000 ingyenes program érhető el minden igazi gyerkőcnek és a rokonoknak! A sor azonban még korántsem ér véget, érdemes megemlíteni a Fröccs Napokat és Legendák Napját valamint az augusztus elején megrendezésre kerülő XXIII. Barokk Esküvőt, melyre városunk felettébb büszke, hiszen turisták ezrei érkeznek erre a pompás eseményre. 7-9-ig az egész város egy kicsit újra visszarepül a XVII-XVIII. századi időkre. A jelmezes felvonulás itt sem marad el, pantomimesek, zenészek, táncosok gondoskodnak a fergeteges hangulatról. Augusztus végén pedig 8. alkalommal startol el a Győri Bornapok, amikor több mint 60 borászat borait kóstolgathatjuk a Baross utcai sétánk folyamán.
Kedves Olvasó, remélem, segítettem a hétvégi program szervezésében, s ha esetleg még nem tudtad merre indulj az idei nyáron, akkor mostanra már a beütötted a Google-be hogy: „szálláshelyek Győr 2015”…
Debreceni stílusnagykövetünk, Szűcs Tarcsa Anita blogját ide kattintva olvashatjátok.

TE IS BLOGOLNÁL NEKÜNK A VÁROSODRÓL? A PONTOS HELYSZÍNEKRŐL ÉS A STÍLUSNAGYKÖVET PÁLYÁZAT FELTÉTELEIRŐL .

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!