Stílusnagykövetünk jelenti: Győr megér egy estet

Stílusnagykövetünk jelenti: Győr megér egy estet

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Második stílusnagykövetünk, Polgár Eszter egy hónapon át blogol az InStyle.hu-n, így népszerűsítve szülővárosa, Győr legstílusosabb helyeit. Íme a legújabb bejegyzés, a korábbiakat pedig ide kattintva olvashatjátok!


Kedves Olvasó! Mai dresscode a mini ruha és a magassarkú, férfiaknak ing és zakó; második állomásunk ugyanis a győri éjszakába vezényel bennünket. Kezdésnek vegyük az irányt a belváros felé, mégpedig a Győri Nemzeti Színház (későbbiekben erről is lesz szó) irányába, ugyanis közvetlen közelében fél éve nyitott meg, az azóta is töretlen sikerű és népszerű Westy Wodka Bár. Már messziről felfigyelhetünk kék-és neon fényeire, amelyek hideg és minimalista hatást keltenek az ajtón belépve.

Kép

Kabátunkat lesegítik, s ha szerencsések vagyunk, és időben érkezünk, még ülőhely is akad a fehér, designos asztalok mellett. Hosstess lányok lépnek hozzánk mosolyogva, a rendelést felveszik a helyes pincérfiúk. A hely nyüzsög a jólöltözött férfiaktól, elegáns, igényes nőktől. A vendégek 85 féle vodkából választhatnak, s (főként hölgyeknek )ajánlom a Sancho Punch elnevezésű koktélt, amely forró nyári estéken friss-meggyes ízével járul hozzá az éjszaka sikerességéhez. Kovács Balázs országos és világbajnoki 3. helyezett bárkonzultáns tűzshowal készül az ide betérőknek.
Kép

Ha már végigkóstoltuk a vodkakülönlegességeket, az este nem állhat meg! Kezdődhet a hajnalig tartó táncolás, Győr legtrendibb szórakozóhelyén, a Mundoban. Mivel a városon kívül találjuk, ezért Győr különböző pontjairól indulnak buszok Abda irányába, hogy aztán egy fergeteges estét eltölthessünk ebben a félig nyitott, nyári bulizóhely-kirendeltségen. Egész éjjel különleges showal várnak egyedi jelmezekben a táncosok, és hétről-hétre menőbb Dj-k biztosítják a legjobb hangulatot. Az idei nyár kiemelkedő hűsítői az ibolya, illetve licsi ízű vodka-szóda, valamint a rosé-szóda.


Kép

A negyedik forró évszakot nyitotta 2015-ben a Mundo, és ezzel együtt azt is bátran merem kijelenteni: egy partyban sem csalódtam idáig, minden estét elégedetten zártam. A VIP-részleg kényelmes foteleket és saját bárpultot biztosít a vendégeknek, tökéletes helyszín legény-ill. leánybúcsúra, - de akkor is, ha ma este, csak úgy, igazán jó élményeket akarsz szerezni. Legfőképpen pedig azért, mert MEGÉRDEMLED.
Debreceni stílusnagykövetünk, Szűcs Tarcsa Anita blogját ide kattintva olvashatjátok.

Kép

TE IS BLOGOLNÁL NEKÜNK A VÁROSODRÓL? A PONTOS HELYSZÍNEKRŐL ÉS A STÍLUSNAGYKÖVET PÁLYÁZAT FELTÉTELEIRŐL .

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.