Stílusnagykövetünk jelenti: Debreceni fesztiválláz

Stílusnagykövetünk jelenti: Debreceni fesztiválláz

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Szűcs-Tarcsa Anita, az InStyle első stílusnagykövete egy hónapon át blogol az InStyle.hu-n a Fashion & City blog tulajdonosaként, így népszerűsítve szülővárosa, Debrecen legstílusosabb helyeit. Íme a legújabb bejegyzés, a korábbiakat pedig ide kattintva olvashatjátok!


Évente többször is Debrecenre figyel az egész ország. Több ezer diák, turista, család tölt el néhány napot, hetet a mi cívis városunkban, hogy megcsodálja a több millió virágból készült virágkocsikat, együtt szórakozzon a megrendezésre kerülő nyári színházi estéken vagy csak együtt bulizzon. De nem szaporítom a szót, itt vannak Debrecen „legnépszerűbb” rendezvényei.

Virágok mindenütt


Kép


Több millió virág és művirág, több mint tíz kocsi kompozíció, tánccsoportok a világ minden pontjáról és interaktív programok, ami zsongásban tartják városunkat. Idén immár 46. alkalommal kerül megrendezésre a Virágkarnevál, ami az egész családnak egy felejthetetlen program. Folklórfesztivál, óriási záró buli a debreceni Stadionban és városszerte érdekes programok várnak. Ezt látni kell.





A színpadon a magyar színház világ


szabadtéri színház
szabadtéri színház


A színháznak meg van a maga varázsa, de ha azt mondom, hogy több száz éves tölgyfák és fenyőfák között tudod megnézni kedvenc darabod, akkor ugye igent mondasz nekem egy estére. Idén olyan nagy neveket láthatsz a színpadon, mint Kulka János, Nagy Sándor, Oroszlán Szonja, Pindroch Csaba, Schell Judit és még sokan mások, akik elismert színészeink. Ráadásul tényleg egész nyáron színvonalas darabok kerülnek terítékre.





A mi fesztiválunk: Campus


campus kép
campus kép


Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseménye, tárt karokkal vár. Már tavaly is a Nagyerdei Stadion környezetében várta a látogatókat, ahol látványos és komfortos körülmények között építették fel a hatalmas fesztivál várost a szervezők. Évente mint egy hetvenezren buliznak a város óriási partiján. Idén olyan fellépők színesítik majd a palettát, mint Wilkinson, a jazz díva Caro Emerald, de fellép Ákos, a Tankcsapda, és Rúzsa Magdi is.





Zamatoljunk együtt


Zamat fesztivál
Zamat fesztivál

Az Az ősz sem múlhat el jelentős esemény nélkül, persze a lélek melegítése is fontos egy kis pálinka mellett. Immár öt éve a legismertebb hungarikumokra épülve, impozáns környezetben kerül megrendezésre a Zamat Pálinka- és Pároskolbász Fesztivál . Évről évre több ezren kóstolják végig a hazai pálinkakultúra legjavát, melyekhez minden évben több helyi éttermek ételkülönlegességei társulnak. A hangulatról hazai sztárok, néptánc csoportok és családi programok gondoskodnak.





Korcsolyázni márpedig jó


Korcsolya fesztivál
Korcsolya fesztivál


Korcsolyát fel és irány a Stadion előtti szabadtéri korcsolyapálya, ahol programok, koncertek, étel különlegességek várnak kicsikre és nagyokra több napon keresztül. Ha szeretnéd a téli testmozgást és a debreceni páros különleges ízét összekapcsolni, muszáj siklanod egyet a négy nap alatt. Este a kivilágított Stadion alatt szerelmet vallani pedig egy téli mese kezdete. Mi imádjuk.


Szűcs- Tarcsa Anita, (Fashion & City blog)
az InStyle debreceni stílusnagykövete

kép még1
kép még1

EZ A 10 LEGSTÍLUSOSABB HELY DEBRECENBEN AZ INSTYLE SZERINT –KATTINTSATOK!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Stílus

A tavaszi ruhadarab, amiért minden francia nő rajong - egy klasszikus választás, ami mindennel működik!

A francia nők nagyon értenek ahhoz, hogy még egy elérhető darabot is extrán különlegessé és drágább hatásúvá tegyenek.

Kép
Életmód

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép
Sztárok

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép
Sztárok

Kiderült, ez Katalin hercegné kedvenc esküvői fotója: meglepő módon Vilmos herceg nem szerepel rajta

13 évvel ezelőtt tartotta esküvőjét Katalin hercegné és Vilmos herceg. Ez a hercegné kedvenc képe a nagy napról!

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!