Steven Spielberg megdöbbentő reakciót adott arra, hogy adoptált lánya felnőttfilmekben szerepel

Steven Spielberg megdöbbentő reakciót adott arra, hogy adoptált lánya felnőttfilmekben szerepel
Forrás: Getty Images

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Steven Spielberget is meglepte lánya döntése!

A még házas Steven Spielberg az Indiana Jones és a végzet temploma című film forgatásán találkozott először Kate Capshaw színésznővel, akivel végül csak a '80-as évek végén, válása után kezdett kapcsolatba, és 1991. október 12-én hivatalosan is összekötötte az életét.
A párnak összesen öt gyermeke van. Három saját: Sasha Rebecca 1990-ben, Sawyer Avery 1992-ben, Destry Allyn pedig 1996-ban látta meg a napvilágot, illetve két örökbe fogadott, az 1988-ban született Theo és az 1996-ban született Mikaela George. Steven Spielberg legkisebb adoptált csemetéje, az idén 27 éves Mikaela pár évvel ezelőtt állt elő azzal, hogy nemcsak táncosként szeretne elhelyezkedni egy sztriptízbárban, de szeretné megvetni a lábát az erotikus filmek világában is.

Elegem lett abból, hogy olyan munkám van, ami nem elégíti ki a lelkemet

- nyilatkozta akkoriban Mikaela.

A világhírű rendező lánya azt is elárulta, hogy már gyerekként súlyos depresszióban szenvedett, ami miatt nem hibáztatja szüleit, hiszen ők semmit sem tudtak az egészről. Illetve arról is meglepő őszinteséggel mesélt arról is, hogy gyerekkorában szexuálisan zaklatták, de közülük egyiknek sem volt köze sem a családjához, sem a sztárvilághoz, szimplán csak olyan férfiak voltak, akik megpróbáltak visszaélni az erejükkel és az adott helyzettel. És hogy mit szóltak világhírű szülei ahhoz, hogy a felnőttfilmek világában talált rá arra a bizonyos pluszra, amiben úgy érzi, hogy végre kitejesedhet?
„Mintha a kezdettől fogva tudták volna, hogy egy olyan excentrikus és neurotikus személyiség, mint én, valami igazán extrém hivatást választ majd magának. Szerintem egy kicsit még meg is könnyebbültek, amikor bejelentettem nekik, hogy pornószínésznő szeretnék lenni. Olyan volt mintha felkészítették volna magukat erre a hírre, és egyáltalán nem voltak szomorúak miattam és a pályaválasztásom miatt” - mondta Steven Spielberg lánya. Nos, hogy mindezen kijelentések igazságtartalma egy családhoz közelálló forrás szerint viszont megkérdőjelezendő: „Steven és Kate látszólag – akik a világ legmodernebb szülei, és mindennel jobban szeretik a gyerekeiket – mindig is támogatták Mikaelát, és igyekeztek megérteni őt. Azonban nyilvánvalóan zavarba jöttek attól, amikor lányuk hirtelen a nyilvánosság előtt is felvállalta azt, hogy belép a szexmunkások világába. Steven nyilván aggódik, hogy ez az út, amire lépett, talán nem a legjobb Mikaela számára” - mondta egy bennfentes.

Az, hogy Spielberg lánya még mindig az erotikus tartalmakból tartja el magát viszonylag keveset tudni. A nagy port kavart bejelentése után idővel elcsendesedtek a dolgok, és mostanság semmit sem hallani róla, így meglehet, hogy már felhagyott ezen elképzeléseivel. Az biztos, hogy egykoron azért döntött úgy, hogy 18+-os tartalmakat oszt meg magáról, mert szeretett volna saját lábra állni és függetlenedni módos szüleitől. Perez Hiltonnak későbbi álmairól is mesélt: „Az igazi célom az, hogy újra festhessek, és azt gondolom, hogy ezen tartalmak megosztása a módja annak, hogy eljussak egy olyan szintre, ahol már a pénzügyeim stabil lábakon állnak ahhoz, hogy festhessek”.

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

4 női sztár, akit szétszedtek a meztelen képeiért, és 4 sztárpasi, akit ugyanezért istenítettek

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

Újabb klasszikus darab tér vissza a reflektorfénybe! A capri nadrág 2024 egyik nagy stílushúzása lesz - Mutatjuk, hogyan viselik a legdivatosabb nők!

A capri nadrág 76 éve hódít a nők körében, és minden jel arra utal, hogy a sikerszéria 2024 nyarán is folytatódik: újra a nyári divatrendek kedvence!

Kép
Életmód

A szakértő szerint ezt a magot edd minden reggel, ha ragyogóan szép bőrre és fantasztikusan jó memóriára vágysz

Ez a mag igazi szuperélelmiszer: ragyogóvá teszi a bőrt, valamint javítja az agyműködést! Mutatjuk miért érdemes diót enni minden reggel!

Kép
Életmód

A Bridgerton csak a kezdet! Ezek a június legszexisebb tartalmai a Netflix-en

Idén júniusban nem csak az időjárás lesz igazán forró.

Kép
Életmód

Pletykarajongók figyelem! Nem A Bridgerton család az egyetlen: 6 sorozat, ahol valaki a háttérből mozgatja a szálakat

Élünk-halunk az olyan sorozatokért, melyben valamilyen titok bontakozik ki, azokat pedig, melyekben egy titkos besúgó, posztoló vagy firkász pletykál az adott sorozat szereplőiről, rendszeresen kibeszélve őket és kiteregetve szennyesüket egyenesen imádjuk!

Kép
Életmód

Alvászavar, száraz bőr? A magas kreatininszint a vese betegségre is utalhat

Sokan nem tudják, de kreatinin egyike a legalapvetőbb laborparamétereknek, ugyanis gyakorlatilag az izomanyagcsere végterméke, ezt a vese szűri ki a szervezetünkből. Amikor a laboreredményekben vizsgáljuk a mértékét, akkor a vese állapotára lehet következtetni.

Kép
Szépség

Ez a 3 ezer forintos arctisztító gél Selena Gomez makulátlan arcbőrének titka! Több ezer vásárló esküszik rá!

Ugyanazt tudja, mint a legdrágább arctisztítók és mégis csak 3 ezer forint! Ez a termék Selena Gomez és a vásárlók kedvence!