Steven Spielberg megdöbbentő reakciót adott arra, hogy adoptált lánya felnőttfilmekben szerepel

Steven Spielberg megdöbbentő reakciót adott arra, hogy adoptált lánya felnőttfilmekben szerepel
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Steven Spielberget is meglepte lánya döntése!

A még házas Steven Spielberg az Indiana Jones és a végzet temploma című film forgatásán találkozott először Kate Capshaw színésznővel, akivel végül csak a '80-as évek végén, válása után kezdett kapcsolatba, és 1991. október 12-én hivatalosan is összekötötte az életét.
A párnak összesen öt gyermeke van. Három saját: Sasha Rebecca 1990-ben, Sawyer Avery 1992-ben, Destry Allyn pedig 1996-ban látta meg a napvilágot, illetve két örökbe fogadott, az 1988-ban született Theo és az 1996-ban született Mikaela George. Steven Spielberg legkisebb adoptált csemetéje, az idén 27 éves Mikaela pár évvel ezelőtt állt elő azzal, hogy nemcsak táncosként szeretne elhelyezkedni egy sztriptízbárban, de szeretné megvetni a lábát az erotikus filmek világában is.

Elegem lett abból, hogy olyan munkám van, ami nem elégíti ki a lelkemet

- nyilatkozta akkoriban Mikaela.

A világhírű rendező lánya azt is elárulta, hogy már gyerekként súlyos depresszióban szenvedett, ami miatt nem hibáztatja szüleit, hiszen ők semmit sem tudtak az egészről. Illetve arról is meglepő őszinteséggel mesélt arról is, hogy gyerekkorában szexuálisan zaklatták, de közülük egyiknek sem volt köze sem a családjához, sem a sztárvilághoz, szimplán csak olyan férfiak voltak, akik megpróbáltak visszaélni az erejükkel és az adott helyzettel. És hogy mit szóltak világhírű szülei ahhoz, hogy a felnőttfilmek világában talált rá arra a bizonyos pluszra, amiben úgy érzi, hogy végre kitejesedhet?
„Mintha a kezdettől fogva tudták volna, hogy egy olyan excentrikus és neurotikus személyiség, mint én, valami igazán extrém hivatást választ majd magának. Szerintem egy kicsit még meg is könnyebbültek, amikor bejelentettem nekik, hogy pornószínésznő szeretnék lenni. Olyan volt mintha felkészítették volna magukat erre a hírre, és egyáltalán nem voltak szomorúak miattam és a pályaválasztásom miatt” - mondta Steven Spielberg lánya. Nos, hogy mindezen kijelentések igazságtartalma egy családhoz közelálló forrás szerint viszont megkérdőjelezendő: „Steven és Kate látszólag – akik a világ legmodernebb szülei, és mindennel jobban szeretik a gyerekeiket – mindig is támogatták Mikaelát, és igyekeztek megérteni őt. Azonban nyilvánvalóan zavarba jöttek attól, amikor lányuk hirtelen a nyilvánosság előtt is felvállalta azt, hogy belép a szexmunkások világába. Steven nyilván aggódik, hogy ez az út, amire lépett, talán nem a legjobb Mikaela számára” - mondta egy bennfentes.

Az, hogy Spielberg lánya még mindig az erotikus tartalmakból tartja el magát viszonylag keveset tudni. A nagy port kavart bejelentése után idővel elcsendesedtek a dolgok, és mostanság semmit sem hallani róla, így meglehet, hogy már felhagyott ezen elképzeléseivel. Az biztos, hogy egykoron azért döntött úgy, hogy 18+-os tartalmakat oszt meg magáról, mert szeretett volna saját lábra állni és függetlenedni módos szüleitől. Perez Hiltonnak későbbi álmairól is mesélt: „Az igazi célom az, hogy újra festhessek, és azt gondolom, hogy ezen tartalmak megosztása a módja annak, hogy eljussak egy olyan szintre, ahol már a pénzügyeim stabil lábakon állnak ahhoz, hogy festhessek”.

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

4 női sztár, akit szétszedtek a meztelen képeiért, és 4 sztárpasi, akit ugyanezért istenítettek

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.