Help! Utazni akarok karácsonykor!

Help! Utazni akarok karácsonykor!
Forrás: Unsplash

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Utazásra vágynál, de most nincs rá keret? Ne legyints, hogy ááá, már késő bármit megszervezni! A következő tippjeinkkel élménydús lesz az ünnepi időszak.

Rettenetesen frusztráló lehet, amikor a karácsonyi partikon elhangzik, ki hova utazik a 2 hetes ünnepi időszakban. Valaki a svájci Alpokban síel, van, aki átteszi székhelyét egy aprócska indonéz szigetre és élvezi a napsütést... Ha neked most egyik sem adatik meg (azért ezzel a többség azért így van), akkor most figyelj, mert van néhány ötletünk, amivel feldobhatod ez karácsonyi szünetet.

Kép
forrás: Unsplash

Ha imádsz utazni, akkor ne mondj le róla! Utolsó pillanatban is ki lehet találni egy szuper izgalmas és érdekes minivakációt, amit sosem felejtesz el. Mutatjuk, mit tegyél!

Galéria / 7 kép

Téli vakáció fillérekből (képek: Unsplash)

Megnézem a galériát

Itt van például 10 karácsonyi ajándék 3000 forint alatt, aminek garantáltan minden nő örül, és te sem kerülsz anyagi csődbe, ha mindenkinek szeretnél venni valamit.

Galéria / 10 kép

Ajándékok 3000 forint alatt

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

A striák ellen nincs tökéletes megoldás, de vannak olyan különféle módszerek, amik segíthetnek kiegyenlíteni a bőrtónusbeli különbségeket.

Kép
Életmód

3 gyulladáscsökkentő étel, amit minden 40 év feletti nőnek ennie kellene: így kerülheted el a menopauzával járó hízást

Te is a menopauza kellemetlen tüneteivel küzdesz? Mutatjuk milyen gyulladáscsökkentő ételeket fogyassz, amikkel enyhítheted őket, ráadásul a súlygyarapodást is elkerülheted!

Kép
Életmód

A vitamininfúzió előnyei: Minden, amit tudni érdemes erről az új terápiáról

Szeretnéd fokozni az egészségedet és feltöltődni energiával? Akkor a vitamininfúzió lehet a megoldás számodra: íme minden, amit tudni érdemes róla!

Kép
Stílus

Utazz velünk a múltba: Nosztalgikus fotók a MET-gála történetéből

Május 6-án kerül megrendezésre a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum adománygyűjtő estje, ismertebb nevén MET-gála, ami az év egyik legnívósabb és ruhák szempontjából minden bizonnyal az egyik leglátványosabb sztáreseménye.

Kép
Sztárok

„Az egész olyan, mint egy idióták parádéja” - 8 híresség, akit nem látnak szívesen a MET-gálán (és nem is szívesen mennének el)

A MET-gála nem minden hírességnek van benne a top 10-es programlistájában - sőt még a top 1000-ben sem.

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!