Limelight: Mick Jagger, Carla Bruni, Brigitte Bardot és Valentino egy helyen

Limelight: Mick Jagger, Carla Bruni, Brigitte Bardot és Valentino egy helyen

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

A nagysikerű londoni és brüsszeli bemutató után Budapestre érkezett a Limelight, a Sofitel új fényképkiállítása, amelynek az InStyle az egyik főtámogatója.


A bemutató olyan művészeket, zenészeket, politikusokat, vállalkozókat mutat be, akik nagy hatással voltak a világra az elmúlt években. A Sofitel legújabb művészi együttműködése a párizsi Polka Galériával, amelyet Emeric Descroix képviselt az este folyamán, a Limelight, vagyis a Rivaldafény nevet kapta. Arra a kultúrfilmre utal, amely elindította Charlie Chaplin karrierjét Hollywoodban.

 Brigitte Bardot
Brigitte Bardot


Ez egy csodálatosan eklektikus képválogatás, mely által újraélhetjük a múlt egy-egy különleges pillanatát, egyedi sorsokat, színes egyéniségeket tekinthetünk meg ritka meghittségben. Többek között láthatjuk például a Beatlest egy piros ajtó mögül leskelődni; Picassót, ahogy kutyájával sétál; Mariah Carey-t ahogy saját konyhájában főz; David Hockney-t a stúdiójában; Barack Obamát a kampányában; Winston Churchillt; Charles de Gaullet; Carla Brunit; Mick Jaggert; Bill Gatest...

 Valentino
Valentino


A kiállítás lehetővé teszi a látogatók számára, hogy megtekinthessék olyan nagyszerű emberek fényképét, mint pédául Mick Jagger, Carla Bruni, John Lennon, Bill Gates, Jeff Koons, Brigitte Bardot és Yves Saint Laurent. A kiállításra világhírű fényképészek három generációja szolgáltatja a képeket - Marc Riboud, Jean-Marie Périer, Sébastien Mick és Derek Hudson-, melyek jól illusztálják a különböző stílusok és korok radikális különbségeit.

 Mick Jagger
Mick Jagger


A 35 képből álló kiállítás 2013. szeptember 30-tól november 27-ig díjmentesen tekinthető meg a Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda halljában. Még több információt ide kattintva találtok.

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!