Készülődj úgy, mintha vörös szőnyegre lépnél

Készülődj úgy, mintha vörös szőnyegre lépnél
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Mindig is irigyelted a sztárokat, akik úgy libbennek be egy-egy premierre vagy neves eseményre, mintha skatulyából húzták volna ki őket?

A cikk támogatója az Armani Beauty

Eláruljuk a mik azok a részletek, amikre mindenképp figyelned kell, ha te is lenyűgöző megjelenést szeretnél.

Tökéletes ruha

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy mit viselsz. Nem árt időben elkezdened a megfelelő ruha kiválasztását, hiszen sok szempontnak kell megfelelnie:

- Mindenekelőtt érezd magad benne komfortosan. Bármilyen tuti ruhát is találtál, ha feszengsz benne, ott ette meg a fene. Nem kell neked lennek a legkirívóbbnak, inkább válassz valami egyszerűbb darabot és a sminked, kisugárzásod tegye fel a pontot az i-re.

- Vedd figyelembe a hőmérsékletet! Attól függően, hogy benti vagy kinti eseményre készülsz, különböző melegségű ruhákra lehet szükséged. Praktikus lehet a réteges/variálható öltözék, amiben ha túl meleged lenne vagy épp fázni kezdenél, könnyen orvosolhatod a helyzetet.

Alapozó

A legfontosabb lépés, amit nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a bőrtónusodhoz megfelelő alapozót válassz. Nem akarunk nagy súlyt helyezni rád, de technikailag ezen múlik, hogy milyen lesz a sminked, hiszen jó bázis híján könnyen félremehetnek a dolgok. Az Armani Beauty Luminous Silk könnyedén felvihető, javítja a bőr textúráját és hibátlan ragyogást eredményez.

Szem smink

Csábító, füstös szemek vagy egy finoman kacérkodó cicás tusvonal? Bármelyik irányba is indulsz, a tekintet kiemelése stratégiai pont lehet a lehengerlő kinézethez. Ha a hangsúlyt mégsem a szemeidre helyeznéd, akkor se hagyd ki ezt a lépést, egy kis csillogás a szemhéjra és a definiált pillák kötelezőnek számítanak.

Kép

Rúzs

Na de hol lehet a hangsúly, a nem a tekinteten? Az ajkak kiemelése legalább olyan megkapó összképet alkothat, mint a szem hangsúlyozása. Mádai Vivien a Velencei Filmfesztivál alkalmával épp ezt a taktikát követte, a barackos árnyalatú Armani Beauty Lip Maestro rúzsa nem vonzza magára erőszakosan a tekintet, mégis tökéletes végeredményt kölcsönöz. A különleges rúzsban megtalálható fény visszaverő gömbök a színpigmentekkel keveredve érzéki, hidratált és merész neon fényű ajkakat eredményeznek, puha applikátorának köszönhetően pedig a felvitel is pofon egyszerű.

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 13 izgalmas gasztroarc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány gasztroarcot!