Így edz Jennifer Aniston! Ettől tökéletes és tónusos a teste 55 évesen

Így edz Jennifer Aniston! Ettől tökéletes és tónusos a teste 55 évesen
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

A Pvolve edzésprogramot a Pilates nagytestvérének szokták nevezni. Jennifer erre esküszik!

Jennifer Aniston kétségtelenül korunk egyik legimádottabb színésznője, amit egyrészt színészi tehetségének, másrészt csodás külsejének és nagyszerű személyiségének köszönhet. A sztárnak olyan alkotásokat köszönhetünk, mint a Jóbarátok, a Kellékfeleség, a Szakíts, ha bírsz, vagy a Gyagyás gyilkosság.

Jennifer Aniston, aki egykor Brad Pitt és Justin Theroux felesége is volt, 2024 februárjában lett 55 éves, azonban ránézésre ezt senki sem tudná megmondani. A sztár nagyon sokat tesz azért, hogy formában maradjon, teste fiatalságát egy különleges edzésmódszerrel, a Pvolve-val sikerült megőriznie és fenntartania. Miután Jen 2021-ben balesetet szenvedett és megsérült a háta, úgy döntött, ideje valamilyen más edzésmódszerre váltania, ami kíméletesebb.

„Nem érzem úgy, hogy önmagam vagyok, ha nem edzem rendszeresen. Van egy barátom, aki akkoriban már a Pvolve edzésprogramot csinálta, láttam, ahogy teljesen átalakul a teste és energikusabbá válik, mint valaha. Ő mondta el nekem, hogy a Pvolve kíméletes a testhez, az aktuális edzettségi szinthez, ennek megfelelően tudsz dolgozni vele” – mesélte Jennifer Aniston lelkesen egy interjúban.

A Pvolve kedzők számára is megfelelő edzésprogram.
forrás: Pexels
A Pvolve kedzők számára is megfelelő edzésprogram.

Mi az Pvolve?

A Pvolve egy funkcionális edzésprogram, amely a fitnesz, a testi erő és az alakformálás kombinációjával dolgozik. A Pvolve módszer egyedi, mivel nem csak az izmok erősítésére összpontosít, hanem a test teljes funkcionális mozgékonyságának javítására is. Könnyen végezhető akár az otthonod nyugalmában is, ugyanis számos videó van fent róla a neten.

Kipróbáltam a Pvolve módszert, ilyen volt

„Magabiztos megjegyzés következik: szerintem eléggé fitt vagyok. Nem vagyok a hírességek szintjén, de egészséges és aktív életet élek. Hetente négy-ötször járok edzőterembe, ahol HIIT edzéseket és súlyzós edzéseket is végezek, és minden szombaton futok egyet. Igen, tudom, borzasztóan hangzik. Szóval emiatt azt gondoltam, a Pvolve gyerekjáték lesz, hiszen látszólag nincsnek igazi súlyok, semmi nehéz, durva gyakorlat. Amikor leterítettem a matracot a szoba közepére és vártam, hogy online megérkezzen az edzőm, arra gondoltam, talán kis lakásban nem ideális ez a program. Az edzőm, Maeve légzőgyakorlatok és a helyes testtartás tanításával kezdte. Átmozgattuk lassan minden izmom. Ezután jöhetett a P.Ball, ami egy szalag, aminek a közepén van egy kis súlyzós labda. Ezt a bokám köré kellett tenni, a gyakorlat könnyűnek tűnt, a csípőm mégis iszonyúan kifáradt. Csak egy rövid, 45 perces órát töltöttem Maeve-vel, mégis napokig éreztem, hogy fájnak az izmaim, sokkal jobban, mint egy HIIT óra után. A Pvolve filozófiája az, hogy ezt kezdők is bármikor elkezdhetik. Ha unod a kardiót vagy csak valami újra vágysz, a Pvolve nagyon megéri az idő és az energia befektetését!” –írta meg tapasztalatait a egy kíváncsi újságírója, Kimberly Bond.

Most pedig íme 7 szuper miniedzés, ami csak 10 percet vesz el az életedből!

Galéria / 7 kép

7 szuper miniedzés lusta csajoknak

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

3 egyszerű gyakorlat, amitől laposabb lesz a hasad, mint valaha

Íme 3 egyszerű pilates gyakorlat, amit ha most elkezdesz, akkor laposabb hassal indíthatod a nyarat!

Kép
Stílus

A tavaszi ruhadarab, amiért minden francia nő rajong - egy klasszikus választás, ami mindennel működik!

A francia nők nagyon értenek ahhoz, hogy még egy elérhető darabot is extrán különlegessé és drágább hatásúvá tegyenek.

Kép
Életmód

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép
Sztárok

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép
Sztárok

Kiderült, ez Katalin hercegné kedvenc esküvői fotója: meglepő módon Vilmos herceg nem szerepel rajta

13 évvel ezelőtt tartotta esküvőjét Katalin hercegné és Vilmos herceg. Ez a hercegné kedvenc képe a nagy napról!

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!