Oti és a stílus: Bemutatkozom

Oti és a stílus: Bemutatkozom

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Új rovat az InStyle.hu-n! Tsereteli Otari, azaz Oti blogol női divatról férfi szemmel. Olvassátok!


Kedves InStyle olvasók! Bizonyára azon tűnödtök, hogy mit keres egy szakállas férfi a kedvenc magazinotok weboldalán. Jogos a kérdés… Nem vagyok se blogger, se divatdiktátor, viszont egy valamit biztosra mondhatok: mellébeszélés nélkül, feketén-fehéren elétek tárom hogy Mi, férfiak hogyan is vélekedünk a divatról.
Én Tsereteli Otari vagyok, 22 éves joghallgató és mielőtt még megrohamoznátok az olyan kérdésekkel, hogy: ez a művészneved? VAGY jó vicc volt, szóval hogy is hívnak? VAGY megbocsáss, tüszentettél? NEEEEM, Nekem ez a nevem: a családom Grúziából származik, de az ikertestvérem és én már Magyarországon születtünk.
Sokatokban felmerülhet a kérdés, hogy mi közöm lehet nekem a divatszakmához joghallgatóként?! Szó mi szó, teljes képet ugyan eme “remekmű” elolvasása után még nem fogtok kapni Rólam, mindenesetre egy kisebbfajta betekintést azért nyerhettek az életembe.


Az Insieme Agency kreatív modellügynökség vezetője vagyok, melynek keretein belül kisfilmek, videóklippek és egyéb hangulatos munkák szépítik az egyetem falain kívül töltött időm jelentős részét. Tanulmányaimat az SZTE-n folytatom, szabadidőmben színészkedem a Szegedi Nemzeti Színházban és unott perceimben még tolmácsolok is.
Hogy most miért is koptatjátok szemeiteket kacifántos soraimon? Egy újabb jó kérdés, ám ezúttal tudom a választ: Mindannyiótok kiváncsi egy férfi világára, gondolataira, nézőpontjára. Én egy egyszerű ember vagyok, akit a Jó Isten, vagy hát inkább az édesanyja megáldott némi divatérzékkel, egy jó nagy adag éleslátással, no meg kíméletlen őszinteséggel… hohó, ezt a legutóbbit imádni fogjátok! :)
Megannyi sorstársammal ellentétben, nekem inkább az a célom, hogy egy elérhető, hétköznapi ember legyek a számotokra, ne pedig egy “kihaénnem” fashion leader. Nos hát, ez vagyok én körítések nélkül, s bízom abban, hogy jól összehangolódunk majd idő közben.
Legközelebbi felbukkanásomig, csók Nektek!
Oti

 Kredit: Insieme Agency/Ács Adrián
Kredit: Insieme Agency/Ács Adrián


ÁRULKODÓ DIVAT: 5 DOLOG AMIT A RUHÁID AZONNAL ELMONDANAK A SZEMÉLYISÉGEDRŐL.

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.