Okos, szép, karácsonyi és abszolút mindentől mentes

Okos, szép, karácsonyi és abszolút mindentől mentes

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Mi is az az okos advent és hogyan lehet egyben designos is? A Hester’s Life csapata decemberben egy karácsonyi limitált kiadású termékcsomaggal lepi meg a vásárlókat és arra buzdítja őket, hogy idén lassítsanak le, legyenek jelen tudatosan és ajándékozzanak okosan.

A magyar márka a hozzáadott cukor- és gluténmentes granoláikat egyedi téli hangulatú csomagolásba borította.

Napjainkban a tudatos életmód legalább annyira fontos, mint a fenntarthatóság és rohanó világunkban az ünnepek közeledtével erre talán még nagyobb hangsúlyt szükséges fektetni. Az adott pillanatban jelen lenni, minőségi időt együtt tölteni, megélni az ünnepi hangulatot és okosan ajándékozni.

A márka egyedi design csomagolással, karácsonyi ízekkel és okos adventi üzenettel hívja fel erre a figyelmet a szeretet ünnepekor: “Idén érkezz meg lélekben is az ünnepekre és ébredj tudatára újra, miről szól valójában a karácsony! “

Galéria / 4 kép

Hester's Life granolák

Megnézem a galériát

5 új íz, 5 egyedi design csomagolás, amik önmagukban egy-egy téli mesét mondanak el, ez így máris 5 napra való reggeli egy ajándékban. “Mert az ünnepek alatt a szívből jövő gondoskodást nem lehet túladagolni, az ételt viszont igen.”

Bár a márka büszke rá, hogy az alkotópáros egyik tagja Kráml Dávid – Art Director – készítette és készíti azóta is a Hester’s Life granolák csomagolásait, erre a különleges alkalomra felkérte a magyar Faraway stúdiót, hogy rajzoljanak 5 féle telet, azok karaktereivel, színeivel és történeteivel.

A Hester’s life csapat nem titkolt célja, hogy felhívja a figyelmet az ajándékozás mikéntjére, amihez a csomagjaikat is adventi köntösbe öltöztették, megadva az ünnepi jelleget, nem csak belül az ízekben, de a külsőn is csavarva egyet.

Az egyedi kiadásban - az alkotópáros másik tagja, Porkoláb Eszter által készített receptúra alapján -5 teljesen új ízösszeállítás mutatkozik be, amelyekből nem maradtak ki a tél legjellegzetesebb ízei, mint a vanília, fahéj, szilva vagy akár a dió.

Ami viszont kimaradt belőle az a mézeskalács fűszerkeverék, azt meghagyták a sütimestereknek. Kis, magyar gyártóként - felvállalva az edukációs szerepet - nagy hangsúlyt fektetnek a fenntarthatóságra, a karácsonyi egyedi csomagolások például 100%-ban újrahasznosítható, ebből következően szelektíven gyűjthető.

Mindannyian jól tudjuk, hogy jó kifogás a karácsonyi időszakban az édességevésre, hogy „...ajándékba kaptam/nem hagyhatom, hogy megromoljon/de hát Karácsony van...”. Nem kell ahhoz felhagynunk a hedonizmussal, hogy egészségesek maradjunk és ne essen áldozatul az egész éves tudatos táplálkozásunk ennek a lakomákkal teletűzdelt időszaknak.

Szerencsére már az is finom tud lenni, ami egyébként jó a szervezetünknek.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.