8 egykori szépségkirálynő, aki a mai napig eszméletlenül jól néz ki

8 egykori szépségkirálynő, aki a mai napig eszméletlenül jól néz ki
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Ezek a nők hihetetlenül sikeresek lettek a koronázásuk után.

A Miss Universe nemzetközi szépségversenyt minden évben megrendezik, az elsőre 1952-ben került sor az Egyesült Államokban, Kaliforniában. 1972-ig minden versenyt az USÁ-ban tartottak, ezután azonban már más országok is megrendezhették. A Miss Universe Organization, vagyis a szervezet, ami mögötte áll, 1996 óta a volt amerikai elnök, Donald Trump, illetve az NBC tévétársaság tulajdonában áll.

Ez a rangos szépségverseny számos híres és sikeres nőnek volt ugródeszka, most bemutatjuk a régi nagy kedvenceket, illetve azt, mennyit változtak azóta, hogy a korona a fejükre került!

Nézd meg galériánkban, hogy néztek ki koronázásuk idején, illetve hogy néznek ki ma a világ legszebb egykori szépségkirálynői!

Galéria / 16 kép

8 Miss Universe szépségkirálynő akkor és most

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.