Márciusi horoszkóp: Ez vár a szerelmi életedre a hónapban az asztrológus szerint

Márciusi horoszkóp: Ez vár a szerelmi életedre a hónapban az asztrológus szerint
Forrás: Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Márciusi szerelmi horoszkópunkból kiderül, hogy mire számíthatsz a hónapban ha egyedülálló vagy, és mire, ha párkapcsolatban élsz!

Márciusi szerelmi horoszkóp egyedülállóknak

A hónap első napjára tervezed az első randit valakivel? A Jupiter energiájának köszönhetően azt érezheted, hogy a legjobb időben vagy a legjobb helyen, a legjobb személlyel. A most kezdődő kapcsolatok sokat adhatnak számodra minden téren. Az a fájdalom, amin keresztül mentél az eddigi kapcsolataidban segített, hogy felismerni és értékelni tudd mások szeretetteljes szándékait. Már most meg tudod különböztetni, hogy mi az igazi szeretet, szerelem és mi az, amit eddig annak hittél, de a közelében sincs. Ezzel az energiával most sokkal bájosabbnak, elbűvölőbbnek tűnsz mások szemében.

Amennyiben nemrég ért véget egy kapcsolatod, ez az energia segíteni fog abban, hogy le tudd küzdeni magadban a csalódás, kudarc érzését, így a hónapot friss elmével kezdheted, a jövődre koncentrálva. Pár nappal később szintén a Lilith energiáinak köszönhetően gyanakvóvá válhatsz azokkal szemben, akik igazak veled és túl közel engedhetsz magadhoz olyan embereket, akiket nem kellene. Vonzódhatsz az olyan emberekhez, akik tudat alatt nyomogatják a legfájdalmasabb pontjaidat és ezzel belemehetsz egy bántalmazó kapcsolatba és erőteljes befolyása alá kerülhetsz a másiknak és könnyedén kihasználhatja a sebezhetőséged.

Március 9-én az Uránusz energiái miatt lehetőséged van egy váratlan találkozásra. Készülj a pillangókra a gyomrodban, mert az adott személy teljesen más lehet, mint amihez hozzá vagy szokva. Villámcsapásként érhet a találkozó. Amire érdemes lehet figyelni, hogy sokan most egyik lehetőségről a másikra ugranak, így ne készülj nagyon tartós dologra. Március 10-én a Halak Újhold miatt lehet , hogy úgy érzed , hogy nem érdemled meg a boldogságot az eddigi csalódásaid után. Amennyiben most kezdesz új kapcsolatba, hatalmas egybeolvadást érezhetsz a partnereddel, viszont vigyázz, nehogy újabb csalódásba vezesd bele magad!

Márciusi szerelmi horoszkóp kapcsolatban lévőknek

A hónap elején a Lilith energiái miatt sokszor téma lehet közöttetek minden régi sérelem. Ezek azért kerülnek újra felszínre, hogy esélyt adjanak az őszinte kommunikációra a bennetek lévő fájdalomról, mélyebben meg tudjátok egymás nézőpontját érteni és a saját fájdalmatokon keresztül, megtanulva belőle a leckét, erőt tudjatok kovácsolni és mélyebb szinten megélhetővé lehessen tenni a kapcsolatot.

Március 7-én a Nap és a Lilith szembenállást képez egymással. Sajnos ez azt eredményezheti, hogy eltolod magadtól a lázadásoddal és a túlzott büszkeségeddel azokat az embereket, akik stabilnak minősülnek az életedben. Kiléphetsz a kapcsolatodból egy olyan személy miatt, aki igazából nem is utánad érdeklődik, hanem csak az egóddal játszik a saját önbizalmának érdekében. Érdemes óvatosan megközelíteni mindenkit, aki csábítóan hat rád, mert olyan hidakat égethetsz fel magad mögött, amit bánni fogsz a későbbiekben! Ha olyan kapcsolatban vagy, ami működésképtelen vagy visszatart téged a fejlődéstől, önmagad legteljesebb megélésétől, ettől a naptól kezdve egyre inkább erősödni fog benned a vágy, hogy véget vess a kapcsolatnak.

Március 9-én egy hirtelen és váratlan találkozás segíthet abban, hogy magad mögött hagyd a kapcsolatodat. Segít magadban lezárni a dolgokat, és tisztán látni mindent, ami a kapcsolódás során történt. A másnapi Halak Újhold energiái miatt egy kis önbecsapásnak lehetsz áldozata, ha a kapcsolatos nem igazán működik. Azt érezheted, hogy megérdemelsz minden rosszat, amit eddig kaptál és nem is hiszed el, hogy neked ennél jobb is járna. Becsapod ezzel magad és egy hatalmas önmarcangolási folyamat veheti ezzel kezdetét.

Jól működő párkapcsolatban élsz? Észreveheted, hogy sokkal könnyebben tudtok egymásnak segíteni mindenben és a bizalom is erősíthető kettőtök között, de ha azt érzed, hogy inkább csak árt, mint használ a jelenlegi kapcsolatod, elgondolkozhatsz rajta, hogy véget kéne vetni a szövetségnek. A Kos energiáit közvetítő Merkúr ezekben a napokban segít, hogy gyorsan le tudd zárni a kapcsolatot, már nem lesz tovább türelmed csűrni-csavarni a dolgokat. Érdemes odafigyelni arra, hogy milyen szavakat használsz és gondold át a szakítást, mert a hirtelen meghozott döntéssel lehet, hogy csak ártasz magadnak és a másik is agresszívan reagálhat a döntésedre. Bántalmazó kapcsolat esetén kérj segítséget, mert egyedül nem fogsz tudni kilépni a helyzetből és az adott kapcsolatból.

Mindenkire egyaránt vonatkozó hatás: régi szerelmek újra lángra lobbanhatnak az újhold energiái alatt

Március 17-e és a Neptunusz energiái: Kapcsolatban vagy? Akkor azt érezheted, hogy szinte egybe vagytok olvadva. Nagy az érzékenység, megértés, megbecsültség érzése kettőtök között, ezáltal egy sokkal magasabb szintre tudjátok emelni a kapcsolatot. Amennyiben konfliktusokkal néztek szembe a párkapcsolaton belül, kérlek ne menekülj el előle semmilyen pótcselekvésbe, szembe kell nézni az érzelmekkel, amik most felmerülnek és bele kell állni a konfrontációba, ebből sokat tudtok most tanulni mindketten.

Március 21-én a Plútó energiának köszönhetően lehet, hogy a párkapcsolatodat az összeomlás szélén érzed. Ebben az esetben jobb, ha önszántadból lépsz ki a kapcsolatból, különben lehet, hogy a sors rendezi ezt le köztetek hatalmi harcok, agresszió, bántalmazás formájában. Segíthet a lezárásban, hogy észreveszed mások milyen erősen vonzódnak hozzád. Ha valamilyen rejtett szándékok vannak a kapcsolatodon belül, és már régóta érzed, hogy valami nem stimmel, a valóság egyre jobban kirajzolódik előtted. A rejtett igazságok kiderülnek. Bántalmazó kapcsolatokban az egyik fél átveszi az irányítást, valamilyen hatalmi interakció során, akár tettlegességgel. Hiába próbálsz kompromisszumot kötni, nem igazán fog sikerülni, a másik nem engedi ki a hatalmat a kezéből.

Március 25-én a Mérlegben lévő Telihold miatt egyre inkább elgondolkozol azon, hogy milyen egy egészséges kapcsolat. Amennyiben elégedetlen vagy a jelenlegi kapcsolatoddal, ez az érzés egyre inkább nyomasztóan hathat rád. Talán már te is érzed, hogy itt az ideje, hogy tanulj az eddigi leckékből és tovább kell lépni. Nem akarsz szakítani? Akkor gondolkozz el azon, hogy milyen igényeid vannak neked, milyenek neki, és mit tesztek annak érdekében, hogy a másiknak megadjatok mindent, amire vágyik. Egy őszinte, mély beszélgetés és a kompromisszumok megtalálása segíthet abban, hogy elérd a vágyott egyensúlyt, harmóniát kettőtök között. Nem tudod kifejezni a másiknak a benned lévő érzelmeket? Valami módot találnod kéne ennek, mert elemi erővel törhet ki belőled minden eddigi érzelem, amit elnyomtál magadban és a szakadék szélére tolhatod ezzel a féltve őrzött kapcsolatodat. A párkapcsolatok azért vannak, hogy élvezzük azokat, ki tudjunk teljesedni általuk. A kapcsolatok kihívást jelenthetnek, megszakadhatnak vagy megerősödhetnek ebben az időszakban. Itt az ideje, hogy azon dolgozzunk, hogy megtisztítsuk azokat a múltbeli mintákat, amelyek visszatartottak minket a kapcsolatok beteljesülésétől.A telihold mindig hasznos a már meglévő problémák felnagyításában, hogy lássuk, hol lehet helyreállítani az egyensúlyt.

Most pedig íme 3 csillagjegy, akit 2024-ben hatalmas szerencse ér!

Galéria / 3 kép

3 csillagjegy, akinek az élete új fordulatot vesz 2024 februárjában

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

A szakértő figyelmeztet: 3 tápanyag, aminek hiánya miatt lassul a fogyás

Sokkal lassabban megy a fogyás, ha ezt a három tápanyagot kihagyod az étkezésedből!

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép
Életmód

Félresikerült póthaj, elrontott vágás! A Next Top Model történetének 10 legrosszabb átalakítása

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!

Kép
Stílus

Zendaya ruhaválasztásával Carrie Bradshaw-t másolta: na de kinek állt jobban a szett?

Zendaya nem először merült el a nosztalgia tengerében, ezúttal Carrie Bradshaw adta neki az inspirációt!

Kép
Életmód

16 érdekesség, amit te sem tudtál a Szellemirtókról

Negyven évvel az első film sikere után most itt a Szellemirtók – A borzongás birodalma. De hogyan született az eredeti?

Kép
Sztárok

Tényleg válnak? Az Orlando Bloomról és Katy Perryről készült új fotók választ adnak a kérdésre!

Már több mint három éve annak, hogy Orlando Bloom és Katy Perry közösen mutatkoztak volna. Most végre választ adtak a pletykára, hogy tényleg válnak-e!