Márciusi horoszkóp: Ez vár a szerelmi életedre a hónapban az asztrológus szerint

Márciusi horoszkóp: Ez vár a szerelmi életedre a hónapban az asztrológus szerint
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Márciusi szerelmi horoszkópunkból kiderül, hogy mire számíthatsz a hónapban ha egyedülálló vagy, és mire, ha párkapcsolatban élsz!

Márciusi szerelmi horoszkóp egyedülállóknak

A hónap első napjára tervezed az első randit valakivel? A Jupiter energiájának köszönhetően azt érezheted, hogy a legjobb időben vagy a legjobb helyen, a legjobb személlyel. A most kezdődő kapcsolatok sokat adhatnak számodra minden téren. Az a fájdalom, amin keresztül mentél az eddigi kapcsolataidban segített, hogy felismerni és értékelni tudd mások szeretetteljes szándékait. Már most meg tudod különböztetni, hogy mi az igazi szeretet, szerelem és mi az, amit eddig annak hittél, de a közelében sincs. Ezzel az energiával most sokkal bájosabbnak, elbűvölőbbnek tűnsz mások szemében.

Amennyiben nemrég ért véget egy kapcsolatod, ez az energia segíteni fog abban, hogy le tudd küzdeni magadban a csalódás, kudarc érzését, így a hónapot friss elmével kezdheted, a jövődre koncentrálva. Pár nappal később szintén a Lilith energiáinak köszönhetően gyanakvóvá válhatsz azokkal szemben, akik igazak veled és túl közel engedhetsz magadhoz olyan embereket, akiket nem kellene. Vonzódhatsz az olyan emberekhez, akik tudat alatt nyomogatják a legfájdalmasabb pontjaidat és ezzel belemehetsz egy bántalmazó kapcsolatba és erőteljes befolyása alá kerülhetsz a másiknak és könnyedén kihasználhatja a sebezhetőséged.

Március 9-én az Uránusz energiái miatt lehetőséged van egy váratlan találkozásra. Készülj a pillangókra a gyomrodban, mert az adott személy teljesen más lehet, mint amihez hozzá vagy szokva. Villámcsapásként érhet a találkozó. Amire érdemes lehet figyelni, hogy sokan most egyik lehetőségről a másikra ugranak, így ne készülj nagyon tartós dologra. Március 10-én a Halak Újhold miatt lehet , hogy úgy érzed , hogy nem érdemled meg a boldogságot az eddigi csalódásaid után. Amennyiben most kezdesz új kapcsolatba, hatalmas egybeolvadást érezhetsz a partnereddel, viszont vigyázz, nehogy újabb csalódásba vezesd bele magad!

Márciusi szerelmi horoszkóp kapcsolatban lévőknek

A hónap elején a Lilith energiái miatt sokszor téma lehet közöttetek minden régi sérelem. Ezek azért kerülnek újra felszínre, hogy esélyt adjanak az őszinte kommunikációra a bennetek lévő fájdalomról, mélyebben meg tudjátok egymás nézőpontját érteni és a saját fájdalmatokon keresztül, megtanulva belőle a leckét, erőt tudjatok kovácsolni és mélyebb szinten megélhetővé lehessen tenni a kapcsolatot.

Március 7-én a Nap és a Lilith szembenállást képez egymással. Sajnos ez azt eredményezheti, hogy eltolod magadtól a lázadásoddal és a túlzott büszkeségeddel azokat az embereket, akik stabilnak minősülnek az életedben. Kiléphetsz a kapcsolatodból egy olyan személy miatt, aki igazából nem is utánad érdeklődik, hanem csak az egóddal játszik a saját önbizalmának érdekében. Érdemes óvatosan megközelíteni mindenkit, aki csábítóan hat rád, mert olyan hidakat égethetsz fel magad mögött, amit bánni fogsz a későbbiekben! Ha olyan kapcsolatban vagy, ami működésképtelen vagy visszatart téged a fejlődéstől, önmagad legteljesebb megélésétől, ettől a naptól kezdve egyre inkább erősödni fog benned a vágy, hogy véget vess a kapcsolatnak.

Március 9-én egy hirtelen és váratlan találkozás segíthet abban, hogy magad mögött hagyd a kapcsolatodat. Segít magadban lezárni a dolgokat, és tisztán látni mindent, ami a kapcsolódás során történt. A másnapi Halak Újhold energiái miatt egy kis önbecsapásnak lehetsz áldozata, ha a kapcsolatos nem igazán működik. Azt érezheted, hogy megérdemelsz minden rosszat, amit eddig kaptál és nem is hiszed el, hogy neked ennél jobb is járna. Becsapod ezzel magad és egy hatalmas önmarcangolási folyamat veheti ezzel kezdetét.

Jól működő párkapcsolatban élsz? Észreveheted, hogy sokkal könnyebben tudtok egymásnak segíteni mindenben és a bizalom is erősíthető kettőtök között, de ha azt érzed, hogy inkább csak árt, mint használ a jelenlegi kapcsolatod, elgondolkozhatsz rajta, hogy véget kéne vetni a szövetségnek. A Kos energiáit közvetítő Merkúr ezekben a napokban segít, hogy gyorsan le tudd zárni a kapcsolatot, már nem lesz tovább türelmed csűrni-csavarni a dolgokat. Érdemes odafigyelni arra, hogy milyen szavakat használsz és gondold át a szakítást, mert a hirtelen meghozott döntéssel lehet, hogy csak ártasz magadnak és a másik is agresszívan reagálhat a döntésedre. Bántalmazó kapcsolat esetén kérj segítséget, mert egyedül nem fogsz tudni kilépni a helyzetből és az adott kapcsolatból.

Mindenkire egyaránt vonatkozó hatás: régi szerelmek újra lángra lobbanhatnak az újhold energiái alatt

Március 17-e és a Neptunusz energiái: Kapcsolatban vagy? Akkor azt érezheted, hogy szinte egybe vagytok olvadva. Nagy az érzékenység, megértés, megbecsültség érzése kettőtök között, ezáltal egy sokkal magasabb szintre tudjátok emelni a kapcsolatot. Amennyiben konfliktusokkal néztek szembe a párkapcsolaton belül, kérlek ne menekülj el előle semmilyen pótcselekvésbe, szembe kell nézni az érzelmekkel, amik most felmerülnek és bele kell állni a konfrontációba, ebből sokat tudtok most tanulni mindketten.

Március 21-én a Plútó energiának köszönhetően lehet, hogy a párkapcsolatodat az összeomlás szélén érzed. Ebben az esetben jobb, ha önszántadból lépsz ki a kapcsolatból, különben lehet, hogy a sors rendezi ezt le köztetek hatalmi harcok, agresszió, bántalmazás formájában. Segíthet a lezárásban, hogy észreveszed mások milyen erősen vonzódnak hozzád. Ha valamilyen rejtett szándékok vannak a kapcsolatodon belül, és már régóta érzed, hogy valami nem stimmel, a valóság egyre jobban kirajzolódik előtted. A rejtett igazságok kiderülnek. Bántalmazó kapcsolatokban az egyik fél átveszi az irányítást, valamilyen hatalmi interakció során, akár tettlegességgel. Hiába próbálsz kompromisszumot kötni, nem igazán fog sikerülni, a másik nem engedi ki a hatalmat a kezéből.

Március 25-én a Mérlegben lévő Telihold miatt egyre inkább elgondolkozol azon, hogy milyen egy egészséges kapcsolat. Amennyiben elégedetlen vagy a jelenlegi kapcsolatoddal, ez az érzés egyre inkább nyomasztóan hathat rád. Talán már te is érzed, hogy itt az ideje, hogy tanulj az eddigi leckékből és tovább kell lépni. Nem akarsz szakítani? Akkor gondolkozz el azon, hogy milyen igényeid vannak neked, milyenek neki, és mit tesztek annak érdekében, hogy a másiknak megadjatok mindent, amire vágyik. Egy őszinte, mély beszélgetés és a kompromisszumok megtalálása segíthet abban, hogy elérd a vágyott egyensúlyt, harmóniát kettőtök között. Nem tudod kifejezni a másiknak a benned lévő érzelmeket? Valami módot találnod kéne ennek, mert elemi erővel törhet ki belőled minden eddigi érzelem, amit elnyomtál magadban és a szakadék szélére tolhatod ezzel a féltve őrzött kapcsolatodat. A párkapcsolatok azért vannak, hogy élvezzük azokat, ki tudjunk teljesedni általuk. A kapcsolatok kihívást jelenthetnek, megszakadhatnak vagy megerősödhetnek ebben az időszakban. Itt az ideje, hogy azon dolgozzunk, hogy megtisztítsuk azokat a múltbeli mintákat, amelyek visszatartottak minket a kapcsolatok beteljesülésétől.A telihold mindig hasznos a már meglévő problémák felnagyításában, hogy lássuk, hol lehet helyreállítani az egyensúlyt.

Most pedig íme 3 csillagjegy, akit 2024-ben hatalmas szerencse ér!

Galéria / 3 kép

3 csillagjegy, akinek az élete új fordulatot vesz 2024 februárjában

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 13 izgalmas gasztroarc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány gasztroarcot!

Kép
Életmód

Májusi horoszkóp: Íme 2 csillagjegy, akire rengeteg pénz vár a hónapban

Itt a havi horoszkópunk! Ilyen lesz 2024 májusa az egyes csillagjegyeknek az asztrológus szerint.