Legyen Divat a Női Vezető! - Horváth Magyary Voljč Nóra: „Hiszek a test, a szellem és a lélek egyensúlyában”

Legyen Divat a Női Vezető! - Horváth Magyary Voljč Nóra: „Hiszek a test, a szellem és a lélek egyensúlyában”

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

A Menedzserszövetség és az InStyle is kiemelt feladatának érzi, hogy felhívja a figyelmet a női vezetők fontos szerepére. 2022 tavaszán, második alkalommal kerül a magazin oldalaira a „Legyen Divat a Női Vezető!” kampány, ezúttal a Menedzserszövetség 43 női vezetőjének főszereplésével, akiknek gondolatairól többet megtudhatsz az online megjelenő mini interjúkból és videó üzenetekből.

Most Horváth Magyary Voljč Nóra, a K&H Bank ügyvezető és kommunikációs igazgatója osztja meg tapasztalatait a női vezetői szerepkörről.

Kép

Mi a mottód?

Ha a kapitány fő célja a hajó biztonsága lett volna, sosem hagyta volna el a kikötőt.

Mit gondolsz, te minek, melyik tulajdonságodnak köszönheted, hogy vezetővé váltál?

Komplex látásmód, szintetizáló képesség, határozott döntés, inspirálás, egyértelműség, kitartás.

Ha egyetlen szóval kellene jellemezned vezetői stílusodat, mi lenne az?

Határozott.

Te tudsz a munkahelyeden a fiataloknak hatékonyan segíteni? Miért fontos, hogy a vezetők támogassák a jövő menedzsereit?

Mind a munkahelyemen, mind pedig azon kívüli szervezeteknél mentorálok fiatalokat, akár vezetői karrierjük során, akár még egyetemi vagy középiskolai diákként a karrierjük elindításakor. Most már több mint tizenöt éve támogatom a fiatalokat, évente két-három mentoráltam van. Öröm látni a fejlődésüket, évekkel később újra találkozni velük. Miközben rengeteget tanulok én is tőlük mind a feljövő generációk dilemmáiról, mind saját tudásom és tapasztalataim szintetizálásából.

Mi a titkod, vezetőként hogyan tudsz egyensúlyban maradni, miként töltődsz fel?

Hiszek a test, a szellem és a lélek egyensúlyában. Mindháromért aktívan kell tennünk és észre kell vennünk, ha valamelyik túlsúlyba kerül. Ezért mozogjunk, étkezzünk egészségesen, tartsuk a kapcsolatot barátainkkal, olvassunk újdonságokról, járjunk a nagyvilágban nyitott szemmel, füllel és szívvel. Legyünk hálásak mindazért, amink van, és minden jóért, amit még az élet tartogat számunkra. Bármi történik, mindig ezeket a kérdéseket tegyük fel: Miért jó ez nekem? Miként leszek több általa? Hogyan segíti fejlődésem?

Szerinted a munkatársak, üzleti partnerek mit értékelnek legjobban egy vezetőben?

Kiszámíthatóság, megbízhatóság, inspiráció, empátia, segítségnyújtás, dicséret, kedvesség-ezek a legértékesebb tulajdonságok

A „Legyen Divat a Női Vezető!” kampány keretében, az InStyle magazin divatfotó-sorozatában résztvevő mind a 43 női vezető gondolatairól többet megtudhatnak az instyle.hu karrier rovatában március 8-tól megjelenő mini interjúkból és videó üzenetekből. Reméljük, hogy a Menedzserszövetség női vezetőinek tanácsai és tapasztalatai motivációt adnak a feltörekvő fiatal női generáció számára. A Menedzserszövetség vezetői elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalás terén. A divatanyag minden oldalán egy női vezető az ARTYPICAL Nude by Nubu kollekció egyik különleges darabját viseli, segítve a márka céljait: a társadalom figyelmét ráirányítani a művészet támogatására és a másság elfogadására. A Menedzserszövetség sokszínűségi kampányának főtámogatója a FIAT500, támogatói a LeasePlan Hungária Zrt., az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt., együttműködő partnerei a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., az Authentic Beauty Concept, a M·A·C Cosmetics és a Garmin.

Fotó: Pejkó Gergő Ruha: NUBU, Nude by Nubu, ARTYPICAL Nude by Nubu, Haj: Authentic Beauty Concept (Color Frame Salon), Smink: M·A·C Cosmetics, Óra: GARMIN

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!