Legyen Divat a Női Vezető! - Horváth Magyary Voljč Nóra: „Hiszek a test, a szellem és a lélek egyensúlyában”

Legyen Divat a Női Vezető! - Horváth Magyary Voljč Nóra: „Hiszek a test, a szellem és a lélek egyensúlyában”
Facebook
Twitter
Pinterest

A Menedzserszövetség és az InStyle is kiemelt feladatának érzi, hogy felhívja a figyelmet a női vezetők fontos szerepére. 2022 tavaszán, második alkalommal kerül a magazin oldalaira a „Legyen Divat a Női Vezető!” kampány, ezúttal a Menedzserszövetség 43 női vezetőjének főszereplésével, akiknek gondolatairól többet megtudhatsz az online megjelenő mini interjúkból és videó üzenetekből.

Most Horváth Magyary Voljč Nóra, a K&H Bank ügyvezető és kommunikációs igazgatója osztja meg tapasztalatait a női vezetői szerepkörről.

Kép

Mi a mottód?

Ha a kapitány fő célja a hajó biztonsága lett volna, sosem hagyta volna el a kikötőt.

Mit gondolsz, te minek, melyik tulajdonságodnak köszönheted, hogy vezetővé váltál?

Komplex látásmód, szintetizáló képesség, határozott döntés, inspirálás, egyértelműség, kitartás.

Ha egyetlen szóval kellene jellemezned vezetői stílusodat, mi lenne az?

Határozott.

Te tudsz a munkahelyeden a fiataloknak hatékonyan segíteni? Miért fontos, hogy a vezetők támogassák a jövő menedzsereit?

Mind a munkahelyemen, mind pedig azon kívüli szervezeteknél mentorálok fiatalokat, akár vezetői karrierjük során, akár még egyetemi vagy középiskolai diákként a karrierjük elindításakor. Most már több mint tizenöt éve támogatom a fiatalokat, évente két-három mentoráltam van. Öröm látni a fejlődésüket, évekkel később újra találkozni velük. Miközben rengeteget tanulok én is tőlük mind a feljövő generációk dilemmáiról, mind saját tudásom és tapasztalataim szintetizálásából.

Mi a titkod, vezetőként hogyan tudsz egyensúlyban maradni, miként töltődsz fel?

Hiszek a test, a szellem és a lélek egyensúlyában. Mindháromért aktívan kell tennünk és észre kell vennünk, ha valamelyik túlsúlyba kerül. Ezért mozogjunk, étkezzünk egészségesen, tartsuk a kapcsolatot barátainkkal, olvassunk újdonságokról, járjunk a nagyvilágban nyitott szemmel, füllel és szívvel. Legyünk hálásak mindazért, amink van, és minden jóért, amit még az élet tartogat számunkra. Bármi történik, mindig ezeket a kérdéseket tegyük fel: Miért jó ez nekem? Miként leszek több általa? Hogyan segíti fejlődésem?

Szerinted a munkatársak, üzleti partnerek mit értékelnek legjobban egy vezetőben?

Kiszámíthatóság, megbízhatóság, inspiráció, empátia, segítségnyújtás, dicséret, kedvesség-ezek a legértékesebb tulajdonságok

A „Legyen Divat a Női Vezető!” kampány keretében, az InStyle magazin divatfotó-sorozatában résztvevő mind a 43 női vezető gondolatairól többet megtudhatnak az instyle.hu karrier rovatában március 8-tól megjelenő mini interjúkból és videó üzenetekből. Reméljük, hogy a Menedzserszövetség női vezetőinek tanácsai és tapasztalatai motivációt adnak a feltörekvő fiatal női generáció számára. A Menedzserszövetség vezetői elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalás terén. A divatanyag minden oldalán egy női vezető az ARTYPICAL Nude by Nubu kollekció egyik különleges darabját viseli, segítve a márka céljait: a társadalom figyelmét ráirányítani a művészet támogatására és a másság elfogadására. A Menedzserszövetség sokszínűségi kampányának főtámogatója a FIAT500, támogatói a LeasePlan Hungária Zrt., az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt., együttműködő partnerei a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt., az Authentic Beauty Concept, a M·A·C Cosmetics és a Garmin.

Fotó: Pejkó Gergő Ruha: NUBU, Nude by Nubu, ARTYPICAL Nude by Nubu, Haj: Authentic Beauty Concept (Color Frame Salon), Smink: M·A·C Cosmetics, Óra: GARMIN

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!