Légy Te a Coca-Cola plakátarca!

Légy Te a Coca-Cola plakátarca!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Itt a lehetőség, jelentkezz, ha szívesen szerepelnél a Coca-Cola Magyarország őszi plakátkampányában!

Palvin Barbara, Mihalik Enikő és Freddie után most a te kampányfotóiddal lehet tele a város! A Coca-Cola Magyarország új plakátarcát keresi, vállalkozó szellemű, vagány jelentkezők személyében. A nyílt castingra minden nagykorú jelentkezhet[1], aki kedvet érez ahhoz, hogy modellgázsiért cserébe egy szuper hangulatú fotózáson Éder Krisztián fotográfus lencsevégre kapja, és benne van abban, hogy a Coca-Cola stílusos és laza reklámjainak egyik főszereplője legyen az ősz folyamán.

Titkos és menő budapesti helyszín, jéghideg Coca-Cola zéró cukor, jó fej emberek – mindezek, plusz kedves és profi fotós, sminkes és stylist csapat várja majd a kampányarcokat, akiket a jelentkezők közül választ ki a Coca-Cola szakmai zsűrije, hogy közösen elkészítsék a márka őszi kampányfotóit. Ha felkeltette az érdeklődésedet a projekt, betöltötted a 18. életévedet és szeretnél az egyik kampányarc lenni, jelentkezz 2018. augusztus 2. és augusztus 12. között a felhívásra! Másra nem is lesz szükség, minthogy megadd pár adatodat a jelentkezési felületen, feltölts magadról egy teljes alakos és egy profilfotót, majd hátradőlj egy Coke üveggel a kezedben és készülj: augusztus 15-én casting!

A jelentkezők közül a castingra behívott 30 ígéretes jelöltből közösen fogja kiválasztani a fotós, a Coca-Cola kreatív szakemberei és munkatársai azokat, akik arcát ősszel az egész ország megismerheti majd a Magyarország-szerte kihelyezett óriásplakátokon, citylight posztereken, épülethálókon és online hirdetéseken keresztül. Mindezért cserébe – az életreszóló élmény, professzionális szakmai csapat és csodás fotók mellett - a hazai szakmában elfogadott díjazásban részesül a plakátmodell!

A lényeg a karakteresség: olyanok jelentkezését várja a Coca-Cola Magyarország, akik egyéniségükkel azonosulni tudnak a márka világával és stílusukkal, kisugárzásukkal, lazaságukkal képviselnék a brandet a reklámfelületeken. A kampányban való részvételhez nem kell, hogy tökéletes és hibátlan legyél, ahogy a topmodell karrier sem szükséges most! Csak élvezd az életet, a Coca-Cola ízélményt, a jelentkezést, meg azt is, ha mindezt lefényképezik - és ha Rád esik a választás, a castingot, sőt, a fotózást, plusz a plakátról visszamosolygás élményét is!

A jelentkezés részleteiről a http://plakatcasting.hu/ játékszabályzatában olvashatsz.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.