Kiakadt a cukiságfaktor: Tornóczky Anita kutyusaival megolvasztotta a szíveket a Kutyával a zöld szőnyegen rendezvényén - FOTÓK

Kiakadt a cukiságfaktor: Tornóczky Anita kutyusaival megolvasztotta a szíveket a Kutyával a zöld szőnyegen rendezvényén - FOTÓK
Forrás: Czuprik Niki

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A hétvégén lezajlott ismét az év legcukibb rendezvénye, immáron Kutyával a zöld szőnyegen névvel!

A hétvégén ismét stílusos sztárok és cuki kutyáik lepték el a vörös (pontosabban idén a tudatosság jegyében már zöld) szőnyeget az InStyle immár negyedik alkalommal megrendezett eseményén. Az InStyle és az Etele Plaza közös rendezvényén rengeteg gazdi és kutyusa mutatta meg ismét a legstílusosabb oldalukat. A Kutyával a zöld szőnyegen elnevezésű programon a zsűri a legügyesebb duók mellett megválasztotta a legmenőbb örökbefogadott eb-gazdi párost, valamint ladies és gentleman kategóriában kereste a legjobb párosokat. Ám mindezek előtt hazánk elhivatott kutyabarát csillagai mutatkoztak be.
Az elmúlt években már számos ismert ember fordult meg kutyusával a rendezvényen, idén pedig újabb csodás kutya-gazdi párosokat ismerhettünk meg. Tornóczky Anita nyolc kutyát nevel, ám ezúttal „csak” kettőt hozott el az Etele Plaza-ba. Sushi, a csapat legapróbb tagja egy táskában is elfért, míg a nagyobbacska Chad edukációs céllal érkezett a rendezvényre.

Az amerikai pitbull-terrierektől sokan tartanak, például volt, aki a liftbe sem mert beszállni mellénk. Chad ezen a napon is azért dolgozott, hogy eloszlassa a téves előítéleteket

- mesélte a felvonulás után Tornóczky Anita.

A Kutyával a zöld szőnyegenre Gelencsér Timi a testvérével, Hajnival és két négylábújával Licsivel, valamint Fügével érkezett. Licsi már régóta a műsorvezető társa, hét éve vannak együtt jóban-rosszban. Füge mindössze három hónapja csatlakozott hozzájuk. Mindkét eb mentett.

Azt szoktam mondani, hogy kutya nélkül lehet élni, de minek. Önzetlen szeretetet adnak, ami a mai világban ritka kincs. Egy pörgős nap után öröm hazatérni hozzájuk. Licsivel 5-10 kilométeres futásokat is bevállalok, rengeteg közös kalandunk volt már

- mondta Gelencsér Timi.

Az eseményen megjelent a híresen nagy kutyabarát B. Nagy Réka, Kenyeres Kinga, Dávid Petra, valamint Jacsmanik Attila kutyakiképző is, akinek munkásságát rengetegen követik a TikTok-on, később pedig beült a zsűribe is, hogy szakmai szemmel vizsgálja a versenyzőket.

Most pedig jöjjenek a cuki fotók: nézd meg a sztárokat és imádott kutyáikat!

Galéria / 13 kép

Kutyával a zöld szőnyegen: magyar sztárok és imádott kedvenceik

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.

Kép
Életmód

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.