Költözés profi költöztetők segítségével

Költözés profi költöztetők segítségével
Forrás: Photo by Kelli McClintock on Unsplash
Facebook
Twitter
Pinterest

Költözködéshez készülődve egyre inkább tudatosulhat bennünk, hogy az bizony nem lesz sétagalopp, hiszen a rengeteg munka és szervezés sem biztosítja, hogy mindent zökkenőmentesen levezényelhessünk. Azonban, ha profi költöztető cég segítségét vesszük igénybe, akkor a munka oroszlánrészét másra bízhatjuk, mi pedig stressz helyett izgalommal várhatjuk a napot, amikor végre elfoglaljuk az új lakásunkat.

Miről ismerhető fel egy profi költöztető cég?

Mindig az első lépésnek kell lenni, hogy mielőtt leszerződtetnénk egy költöztető céget, informáljuk le. Informálás alatt azt értjük, hogy kérhetünk a cégtől referenciákat, de az interneten szintén utánanézhetünk az ügyfelek véleményének. A komoly cégek rendelkeznek weboldallal, emellett regisztrálva vannak a Google Cégem listáján, illetve Facebookon szintén hirdetik tevékenységüket.

Ha kiválasztottuk a számunkra szimpatikus költöztető céget, kérjünk árajánlatot. Már ebből is sok minden leszűrhető, hiszen egy profi cég nem fog hasraütésszerűen egy összeget mondani, hanem először tájékozódik arról, hogy mit és hova kell szállítani, milyen különleges igényei vannak a költözőnek, és ezek fényében egy tételes listát fog küldeni arról, hogy mi, mennyibe kerül.

Profi eszközök, felkészült szakemberek

A költöztetés sikere nem csupán az ügyes szervezésen múlik, hanem az ingóságok mozgatásához szükség van megbízható gépparkra, szakképzett gépkocsivezetőkre és kellően képzett rakodómunkásokra.

A műszakilag megbízható fiatal autók nélkülözhetetlen kellékei a bútorok és az egyéb személyes tárgyak biztonságos szállításának. Ugyanakkor nagy szerepe van a biztonságban a képzett sofőrnek is, hiszen a jó tájékozódási és helyzetfelismerési képesség szintén elengedhetetlen ebben a szakmában. Bár azt hihetnénk, hogy a gyakorlott gépkocsivezető jelenléte igencsak megdobja a vállalási árat, valójában pont az ő tudása elengedhetetlen ahhoz, hogy időben és a lehető legkisebb költséggel célba érjen a rakomány.

A rakodómunkások feladata szintén nem elhanyagolható, sok esetben ők végzik az ingóságok csomagolását is. Amíg nem költöztünk, addig talán nem is tudjuk, hogy a biztonságos szállítás érdekében mennyire fontos a precíz csomagolás, hiszen az értékes tárgyainkat ezáltal tudjuk leginkább megvédeni az esetleges sérülésektől. Ahhoz azonban, hogy minden a megfelelő csomagolást kapja, szükség van némi szakértelemre, ugyanis nem mindegy, hogy milyen csomagolóeszközöket hogyan használnak a felbecsülhetetlen értékű holmijaink megvédésére.

Ha te is költözni tervezel a közeljövőben Budapesten, és nem akarod a véletlenre bízni az ingóságaid átszállítását az új lakásodba, keresd fel a Visszuk.hu-t, akik kellő szakértelemmel fogják lebonyolítani a folyamatot!

Tovább olvasok
Kép
Sztárok

Emmy-díjkiosztó a sztárok otthonából – Te is látod a háttérben azt a...?

Klasszikus vörös szőnyeges bevonulás nélkül is meglepő villantásokat láthattunk az idei Emmy-díjkiosztón, csak ezúttal a sztárok otthonaiból.

Kép
Életmód

Egy interjú, ami után minden félelmed elmúlik, ami eddig visszatartott a jógázás örömétől

Az InStyle #vegyélhazait interjúsorozatának következő részében Demeter Dóra a Yoga Labor Studio és a Soul Strech 100%-ban magyar jógaruhamárka alapítója vezet be a jógázás örömeibe, és osztja meg azokat a tanításait, amelyek után minden félelmed elmúlik, ami eddig visszatartott a jógázástól.

Kép
Vegyélhazait

Köszi, hogy vagytok! 5+1 hazai tervező, akiről talán még sohasem hallottál

Mi már tudjuk, hogy nem kell messzire menni ahhoz, ha egy igazán különleges darabbal dobnánk fel a ruhatárunkat. Fantasztikus tervezőkre bukkantunk a #vegyélhazait közösségében, mutatjuk is őket!

Kép
Stílus

Mesés szetteket viseltek Hollywood csillagai az első virtuális Emmy-gálán

A vörös szőnyeges felvonulás elmaradt, de még így is rengeteg mesés összeállítást láthattunk!

Kép
Stílus

Budapest Central European Fashion Week: Stílusosan, maszkban, biztonságban, designer POP-Up Store-ral

Ötletes és biztonságos megoldással reagált a Magyar Divat & Dizájn Ügynökség a koronavírus járvány okozta helyzetre. Főszerkesztőnk, Alberti Petra beszámolója a rendhagyó divathétről.

Kép
Sztárok

Miley Cyrus sztriptízzel ünnepli a szingliséget

A 27 éves sztár még tőle is szokatlan a szingliséget ünneplő sztriptízvideóval lepte meg követőit az Instagramon.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem