Költözés profi költöztetők segítségével

Költözés profi költöztetők segítségével
Forrás: Photo by Kelli McClintock on Unsplash

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Költözködéshez készülődve egyre inkább tudatosulhat bennünk, hogy az bizony nem lesz sétagalopp, hiszen a rengeteg munka és szervezés sem biztosítja, hogy mindent zökkenőmentesen levezényelhessünk. Azonban, ha profi költöztető cég segítségét vesszük igénybe, akkor a munka oroszlánrészét másra bízhatjuk, mi pedig stressz helyett izgalommal várhatjuk a napot, amikor végre elfoglaljuk az új lakásunkat.

Miről ismerhető fel egy profi költöztető cég?

Mindig az első lépésnek kell lenni, hogy mielőtt leszerződtetnénk egy költöztető céget, informáljuk le. Informálás alatt azt értjük, hogy kérhetünk a cégtől referenciákat, de az interneten szintén utánanézhetünk az ügyfelek véleményének. A komoly cégek rendelkeznek weboldallal, emellett regisztrálva vannak a Google Cégem listáján, illetve Facebookon szintén hirdetik tevékenységüket.

Ha kiválasztottuk a számunkra szimpatikus költöztető céget, kérjünk árajánlatot. Már ebből is sok minden leszűrhető, hiszen egy profi cég nem fog hasraütésszerűen egy összeget mondani, hanem először tájékozódik arról, hogy mit és hova kell szállítani, milyen különleges igényei vannak a költözőnek, és ezek fényében egy tételes listát fog küldeni arról, hogy mi, mennyibe kerül.

Profi eszközök, felkészült szakemberek

A költöztetés sikere nem csupán az ügyes szervezésen múlik, hanem az ingóságok mozgatásához szükség van megbízható gépparkra, szakképzett gépkocsivezetőkre és kellően képzett rakodómunkásokra.

A műszakilag megbízható fiatal autók nélkülözhetetlen kellékei a bútorok és az egyéb személyes tárgyak biztonságos szállításának. Ugyanakkor nagy szerepe van a biztonságban a képzett sofőrnek is, hiszen a jó tájékozódási és helyzetfelismerési képesség szintén elengedhetetlen ebben a szakmában. Bár azt hihetnénk, hogy a gyakorlott gépkocsivezető jelenléte igencsak megdobja a vállalási árat, valójában pont az ő tudása elengedhetetlen ahhoz, hogy időben és a lehető legkisebb költséggel célba érjen a rakomány.

A rakodómunkások feladata szintén nem elhanyagolható, sok esetben ők végzik az ingóságok csomagolását is. Amíg nem költöztünk, addig talán nem is tudjuk, hogy a biztonságos szállítás érdekében mennyire fontos a precíz csomagolás, hiszen az értékes tárgyainkat ezáltal tudjuk leginkább megvédeni az esetleges sérülésektől. Ahhoz azonban, hogy minden a megfelelő csomagolást kapja, szükség van némi szakértelemre, ugyanis nem mindegy, hogy milyen csomagolóeszközöket hogyan használnak a felbecsülhetetlen értékű holmijaink megvédésére.

Ha te is költözni tervezel a közeljövőben Budapesten, és nem akarod a véletlenre bízni az ingóságaid átszállítását az új lakásodba, keresd fel a Visszuk.hu-t, akik kellő szakértelemmel fogják lebonyolítani a folyamatot!

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legtúrértékeltebb színészeknek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Szerinted sem érdemlik meg a néha már túlontúl kiemelt figyelmet ezek a színészek?

Kép
Stílus

Michelle Yeoh esküvői ruhája joggal érdemelheti ki minden idők egyik legmenőbb menyasszonyi darabja címet - FOTÓ

Michelle Yeoh pár nap híján 60 éves volt, amikor másodszor is oltár elé állt. És valami igazán extra darabban tette még emlékezetesebbé életének egyik legkülönlegesebb napját.

Kép
Életmód

Toplista: A 10 legjobb tengerparti nyaralóhely Európában 2024 nyarára

Még nincs ötleted hová utazzatok a nyáron, de az biztos, hogy Európán belül tervezitek Összegyűjtöttük a kontinens legszebb tengerpartjait!

Kép
Életmód

Bebizonyítjuk, hogy a Balaton tavasszal is menő! Erre indulj, ha a magyar tengernél jársz!

Szerencsére az utóbbi időben már tényleg kezd megdőlni az a tévhit, hogy csak a főszezonban, azaz a nyári melegben érdemes ellátogatnod a Balatonhoz. Bár a víz hőmérséklete még sokak számára biztosan nem érte el az ideális szintet, adunk pár ötletet, amelyekkel biztosan meghozzuk a kedveteket, hogy mihamarabb felfedezzétek a Balcsi környékét!

Kép
Életmód

Újabb 7 elképesztően hangulatos vár Magyarországon

Ismét megmutatjuk, miért érdemes egy kirándulás alkalmával hazánk várait megcélozni!

Kép
Életmód

A hasi elhízás és a zsigeri zsír kialakulásának 4 fő oka: 6 tipp, amivel megelőzheted a bajt

A hasi elhízás napjaink egyik leggyakoribb társadalmi problémája, és sokakat érint világszerte. De miért alakul ki, és hogyan lehet megelőzni? Bemutatjuk a hasi elhízás négy fő okát és megoldásokat kínálunk a megelőzésére!