930 órá munka és 2100 darab Swarovski! Kiderült, ki viseli idén a világ legdrágább fehérneműjét, a Fantasy Bra-t

Elsa Hosk,Elsa Hosk fantasy bra,fantasy bra
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Minden évben három nagy kérdés van a Victoria's Secret-show körül: hol rendezik meg a bemutatót, kik lesznek a sztárfellépők, s kire kerül a csodás Fantasy Bra? Nos, az utolsóra itt a válasz!

Újabb év, újabb Victoria's Secret Show. Ismét egy csillogó, tollakkal, szárnyakkal ékes fényűző show, amelynek kifutóján évről évre a modellvilág nagyágyúi, a tökéletes testű angyalok vonulnak végig. A Victoria's Secret állandó csapatát az elmúlt évek során olyan topmodellek erősítették, mint Miranda Kerr, Gisele Bünchen, Heidi Klum vagy Adriana Lima. Sajnos a nagy nevek közül már csak kevesen lépnek fel az idei show-n, hiszen minden évben folyamatosan frissül az angyallányok listája.

Galéria / 15 kép

Óriási megtiszteltetés a szakmában: Ezek a modellek vonulhatnak idén a Victoria's Secret kifutóján

Megnézem a galériát

A szerződéses angyalok közül sem érte mindegyiket azonban az a megtiszteltetés, hogy viselhesse a divatbemutató központi elemét, a Fantasy Bra névre keresztelt, sokszor több millió dolláros melltartót, amely minden évben más híres ékszertervező keze munkáját dicséri.

Ahogyan közeleg a bemutató időpontja, egyre több morzsát hintenek el a szervezők. Már megtudtuk, hogy idén melyik várost szállják meg az angyalok, és idén végre Palvin Barbi ismét a kifutóra lép. Most pedig az is kiderült, hogy a svéd modellt, Elsa Hoskot érte a hatalmas megtiszteltetés, hogy viselje a több mint 1 millió dolláros (!!!) Fantasy Bra-t.

Vagyis pontosabban az idei fantázianeve szerint a Dream Angel-t, melynek elkészítése 930 munkaórát vett igénybe és 2100 Swarovski gyémánt és topáz dísziti.

Bár a tavalyi, Lais Ribeiro-n látható Fantasy Bra 2 millióba került, a Dream Angel sokkal elegánsabb, kifinomultabb darab. Elsa a hivatalos bemutatón úgy nyilatkozott, ha ő maga tervezte volna, akkor se tudott volna tökéletesebb darabot alkotni.

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 13 izgalmas gasztroarc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány gasztroarcot!