Keresed a hozzád illőt?

Keresed a hozzád illőt?

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Az Aussie segít megtalálni a „tökéletes társat“!


Az Aussie bemutatja a négyféle mélyhidratáló pakolással rendelkező „3 Minute Miracle“ termékcsaládot, amely tökéletes gondoskodást nyújt a haj számára.
Életvidám barna keresi azt a társát, aki megszelídítené rakoncátlan fürtjeit! Vajon megtalálja az igazit? Itt az ideje, hogy az Aussie szakértői kezükbe vegyék a probléma megoldását!

Az Aussie segít kiválasztani a hajad számára tökéletes párt a csodálatos, 3 perces „3 Minute Miracle“ mélyhidratáló pakolások közül. Ez a négy különböző, öblítést igénylő, nagyszerű termékvariáns magában ötvözi a zamatos kényeztetést, a tápláló összetevőket és az Aussie összetéveszthetetlen illatát.
Az Aussie „3 Minute Miracle“ pakolások tökéletesen beilleszthetőek a már megszokott hajmosási rutinodba. Kezdd a műveletet az általad választott Aussie samponnal és balzsammal, majd folytasd a krémgél állagú pakolással! A mélyhidratáló hatás érdekében a pakolást 3 percen keresztül hagyd a hajadon, majd öblítsd le! Mostantól minden eddiginél könnyebb lesz egy kis varázslatot csempészni a mindennapi hajápolásba, hiszena pakolások mindegyike egytől-egyig a korábbinál jobban táplálja a hajat. A mélyhidratáló pakolások hívei most megtérhetnek!

Kép

Legyen bármire is szüksége a hajadnak, rád is vár egy 3 perces csoda a „3 Minute Miracle“ termékek fomájában! Szomjaznak tincseid? Keresd a Miracle Moist termékeket! Töredezett hajvégekkel küzdesz? A Luscious Long termékekkel megoldódik a problémád. Hiányzik az extra vonzerő? Az Aussie Volume lesz a megmentőd. Szeretnéd? Tőlünk megkapod! Hölgyeim, a keresés véget ért! Amint megtaláltad a „3 Minute Miracle” társad, többé létezni sem akarsz majd nélküle!
Mindannyian tudjuk, hogy nem könnyű megtalálni az „igazit”, de a keresés most leegyszerűsödött. Adj a hajadnak extra kényeztetést azzal, hogy összehozod a tökéletes társsal. Neked ki az igazi?
Kép

The Reconstructor” – Az Igazi Hős
Az igazi „3 Minute Miracle Reconstructor” termékcsalád különleges, ausztrál citromfű kivonatot tartalmazó formulája kisimítja a töredezett hajszálakat és segít visszaállítani a tincsek kezelhetőségét, hogy a haj sima és fényes legyen.
„Luscious Long” – A Hosszantartó Szerelem
Az ausztrál eukaliptusz- és avokádóolaj-kivonatot tartalmazó Luscious Long kollekció hosszú hajra tökéletes kényeztetés, hiszen táplálja azok tincseit, akik szeretnék a legtöbbet kihozni hosszú hajukból.
Colour Mate - Az Exhibicionista
Az ausztrál vadbarack lédús kivonatával a „3 Minute Miracle” festett hajra tervezett formulája garantálja hajszíned ragyogását anélkül, hogy órákat kellene töltened a fürdőszobában!
Frizz Remedy – Az Elsimítás Nagymestere
Miközben az aloe vera és a jojobamag-olaj helyreállítja a haj természetes nedvességtartalmát, a „3 Minute Miracle Frizz Remedy” termékcsalád tápláló formulája segít megszelídíteni fürtjeidet, a pazarul sima hatás érdekében.
„Többet akarsz az élettől? Kezdd a hajaddal!”- Aussie filozófia
Az országszerte elérhető kínálat:
3 Minute Miracle Reconstructor (a haj helyreállításához) 250 ml: 1990 Ft
3 Minute Miracle Frizz Remedy (szálkásodás ellen) 250 ml: 1990 Ft
3 Minute Miracle Colour Mate (festett hajra) 250 ml: 1990 Ft
3 Minute Miracle Luscious Long (hosszú hajra) 250 ml: 1990 Ft

Videók

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

3 gyulladáscsökkentő étel, amit minden 40 év feletti nőnek ennie kellene: így kerülheted el a menopauzával járó hízást

Te is a menopauza kellemetlen tüneteivel küzdesz? Mutatjuk milyen gyulladáscsökkentő ételeket fogyassz, amikkel enyhítheted őket, ráadásul a súlygyarapodást is elkerülheted!

Kép
Életmód

A vitamininfúzió előnyei: Minden, amit tudni érdemes erről az új terápiáról

Szeretnéd fokozni az egészségedet és feltöltődni energiával? Akkor a vitamininfúzió lehet a megoldás számodra: íme minden, amit tudni érdemes róla!

Kép
Stílus

Utazz velünk a múltba: Nosztalgikus fotók a MET-gála történetéből

Május 6-án kerül megrendezésre a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum adománygyűjtő estje, ismertebb nevén MET-gála, ami az év egyik legnívósabb és ruhák szempontjából minden bizonnyal az egyik leglátványosabb sztáreseménye.

Kép
Sztárok

„Az egész olyan, mint egy idióták parádéja” - 8 híresség, akit nem látnak szívesen a MET-gálán (és nem is szívesen mennének el)

A MET-gála nem minden hírességnek van benne a top 10-es programlistájában - sőt még a top 1000-ben sem.

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.