újév

Kép
Életmód

Ezen kellene javítanod 2017-ben a csillagjegyed szerint

Tűzz ki újévi célokat a csillagjegyed szerint.

Kép
Életmód

10 profi tipp, ami segít, hogy be tudd tartani a fogadalmaidat

Újévkor hagyományosan listát készítünk arról, hogy mi az, amin változtatni szeretnénk, majd általában sorra szegjük meg ezeket a magunknak tett ígéreteket.

Kép
Stílus

Style Award stíluspercek #12 - Hosszú Katinka

Második alkalommal rendezzük meg az InStyle Style Award díjátadó gálát, ahol hét kategóriában díjazzuk a stílust, a minőséget és a teljesítményt. Stílusos nő kategóriában a jelöltek között van úszóvilágbajnokunk, Hosszú Katinka is, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
InStyle TV

InStyle exkluzív: Kutyák és ékszerek, avagy ki is az ember legdrágább barátja?

Marilyn Monroe szerint a gyémánt a nők legjobb barátja, mások szerint a kutya az ember leghűségesebb társa. Mi most összehoztuk őket egy-egy fotó erejéig: az alábbi hat csodaszép kutyust gyönyörű ékszerekkel varázsoltuk még szebbé. Ez a mi újévi ajándékunk nektek, kedves olvasók! Nézzétek meg a végeredményt és ne hagyjátok ki a werkvideót sem!

Kép
Életmód

Hosszú Katinka 10 legjobb motivációs idézete

Idén minden más lesz, ugye? Okosan táplálkozni, sokat edzeni, még több kitartást szerezni - biztosan ti is megfogadtatok 2018-ra valami hasonlót. Mi is így tervezzük, és hogy lelkesedésünk ne hagyjon alább, segítségül hívtuk egyik legnagyobb példaképünket, Hosszú Katinkát, aki nem ismer lehetetlent. Íme a 10 legjobb motivációs idézet személyesen az Iron Ladytől!

Kép
Sztárok

Így bulizták át magukat a legmenőbb sztárok 2016-ba

Túl vagyunk pár pihentető és féktelen napon, de ideje visszatérni a valóságba. Reméljük mindenkinek csodásan telt az év utolsó napja, a másnapról inkább ne beszéljünk... Most nézzétek meg velünk, hogyan szilvesztereztek a legnagyobb sztárok!

Kép
Promóciók

Ragyogj F&F ruhában az Ünnepek alatt!

Idén karácsonykor és az újévi partikon minden a pompáról és ragyogásról szól. Fedezd fel Te is az F&F ünnepi kollekcióját.

Kép
Sztárok

Így köszöntötték a sztárok az új évet

Az elmúlt héten megmutattuk nektek, hogyan karácsonyoztak a sztárok - legalábbis az Instagram fotóik alapján. Most jöjjenek a szilveszteri fotók kedvenceinktől!

Kép
Promóciók

Új szezon, új kihívás: Itt a Nike+ Training Club alkalmazás

Az újévi fogadalmak időszakában a megújított N+TC alkalmazás személyre szabott edzésprogramot kínál a jelenleg 11 millió főt számláló, de folyamatosan bővülő nemzetközi fitneszközösség számára.

Kép
Stílus

Bennfentes: Magyar tervezők újévi álmai

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.

Előző oldal