élelmiszer

Kép
Promóciók

5+1 meglepő tény a hazai élelmiszerekről

Ezeket az érdekességeket nem biztos, hogy tudtad ezekről a termékekről.

Kép
Promóciók

810 millió forintból újranyitott 3 üzletet a SPAR

A két budapesti és az erdőkertesi áruház korábban is élelmiszerboltként működött. A SPAR által felújított üzletegységek biztosítják a helyi vásárlók számára a folytonosságot, illetve az emelt szintű kínálatot, kiszolgálást.

Kép
Promóciók

A SPAR vásárlóival együtt tesz az élelmiszerpazarlás ellen

Miskolcon folytatja a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. a korábban már sikeres élelmiszerpazarlás elleni akcióját.

Kép
Promóciók

Rekordszámú élelmiszeradománnyal segítettek a SPAR vásárlói

Összesen több mint 309 tonna élelmiszer gyűlt össze, amely 34 ezer ajándékcsomag elkészítését teszi lehetővé.

Kép
Promóciók

Légy nagyvonalú, adj ajándékba élelmiszert!

December 14. és 19. között a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR újra karácsonyi adományozást szervez. A jótékonysági kezdeményezésen az „ami Önnek élelmiszer, az másnak ajándék” központi gondolata jegyében különféle tartósélelmiszerek megvásárlásával a rászorulók életén segíthetünk.

Kép
Promóciók

Kategorizálja és jelöli különleges termékeit a SPAR

Megnövelte a kiegyensúlyozott étrendet támogató élelmiszereinek, valamint a bio-, a gluténmentes és a laktózmentes termékeinek számát a SPAR.

Kép
Életmód

6 étel, amit jobb, ha elkerülsz

Azt már tudjuk, hogy jobb elkerülni a gyorséttermeket, de az egészségünket veszélyeztető adalékanyagok sajnos ártalmattalnnak tűnő élelmiszerekben is előfordulnak. Most segítünk az egészséges és tudatos választásban!

Előző oldal