ékszerek

Kép
Shopping

Miranda Kerr bámulatos ékszereket tervezett - FOTÓK

Három szezon közös kampányai során Miranda Kerr és a Swarovski olyan kreatív együttműködésbe kezdett, ami végül egy kollekció formájában öltött testet. Mutatjuk a csodás ékszereket!

Kép
Shopping

Újdonság: Megérkezett a Qudo őszi kollekciója

A nemzetközi ékszerkiállításokon kimagasló sikert aratott, hazánkban pedig luxuskörülmények között debütált a Qudo Collection 2015-16-os őszi-téli kollekciója. Gyönyörködjünk együtt!

Kép
Shopping

Stílusos ékszerkollekció érkezett Magyarországra

Ha szereted a minőségi ékszereket, jó hírünk van, ugyanis végre megérkezett Magyarországra is a Qudo ékszerkollekció, amit akár nappali, akár esti viseleteidhez is bátran választhatsz.

Kép
Stílus

Miranda Kerr káprázatos ékszereket tervezett a Swarovskinak

A márka és múzsája, Miranda Kerr egy elegáns vacsora keretein belül ünnepelték meg a modell első hivatalos együttműködését, mint az új ékszerkollekció közreműködő tervezője.

Kép
Sztárok

Marion Cotillard tervező lesz

Marion Cotillard tovább lép a divatikon státuszból és ékszereket fog tervezni a patinás Chopard márkának.

Kép
Shopping

2015 elengedhetetlen kiegészítői: az órák és az ékszerek

2015-ben a kiegészítőkhöz igazítsunk a ruhatárunkat! Ha hiányzik valami, akkor még időben vagyunk, gyorsan beszerezhetünk a kedvenc blúzunkhoz, szoknyánkhoz egy-egy elegáns vagy éppen sportos ékszert és az idei év nagy slágerét, az órát.

Kép
Promóciók

Pandora ékszerek tavaszra!

A csillámló színekkel és árnyalatokkal új évszak ébred, amely időtlen eleganciába öltött fényes fémekkel ünnepli a természet varázserejét.

Kép
Stílus

A Rienne ékszerei már a nyarat idézik

Az egyedi, kézzel készült ékszerek szerelmeseinek nem kell bemutatni a Rienne Creations márkát. A tervező most nem csak új kollekcióval, de egy izgalmas kollaborációval is előrukkolt.

Kép
Promóciók

Különleges kézi festésű ékszerek a ZEMA-tól!

Egy sikeres magyar tervező ékszerei!

Kép
Stílus

Álomszép Cartier ékszerek Nicole Kidman új filmjében

Május 22-én mutatják be a magyar mozik a Grace: Monaco csillaga (Grace of Monaco) című filmet, amelyben májusi címlapsztárunk, Nicole Kidman Grace Kelly szerepében és nem utolsó sorban lenyűgöző Cartier ékszerekben tündököl. Ennek kapcsán tekintsük át, hogyan is alakult a francia luxus ékszereket gyártó cég története az 1840-es évektől mostanáig. Fülöp Luca írása.

Kép
Promóciók

PANDORA ESSENCE COLLECTION ékszerek Alicia Keys és Foxes új videoklipjében

Hamarosan a magyar mozikban is megtekinthető lesz A csodálatos Pókember 2 című film Marc Webb rendezésében, melynek betétdalát Alicia Keys adja elő.

Kép
Stílus

JUJJ - Légies ékszerek

Ruttner Kata, a katARTik bloggere magyar dizájnereknek, művészeknek, kreatív embereknek ad lehetőséget a bemutatkozásra. Célja, hogy blogja által olvasói rátaláljanak saját inspirációjukra, amellyel a stíluson és a szép alkotásokon keresztül közelebb kerülhetnek saját magukhoz.

Kép
Stílus

Mr Minaudière clutch, a bajuszos borítéktáska

Azt hitted, hogy vége a bajuszmániának? Dehogy! A bajuszminta sikere továbbra is töretlen. Lassan már megszoktuk, hogy a pólók, cipők, ékszerek világát ellepték a jellegzetes mintával borított darabok. A legújabb tagja a bajuszimádatnak egy borítéktáska, ami eléggé megosztja a közönséget.

Kép
Stílus

Karman Jewelry: Lenyűgöző ékszerek egy magyar dizájnertől

A Karman Jewelry új kollekciójának bemutatóján szebbnél szebb ékszereket csodálhattunk meg. Molnár Dorci ajánlja.

Előző oldal