Választék

Kép
Stílus

5 szuper csizmás összeállítás, amit neked is érdemes lemásolnod

Bár a hideg időjárás nem mindig kedvez a szépséges cipellőknek, szerencsére a csizmaválaszték mindenért kárpótol.

Kép
Promóciók

Széles motorválasztékkal érkezik az új Audi Q3

Az Audi kibővíti az elérhető motorok körét, így az Audi Q3 esetében már két teljesítményszinttel rendelhető a 2.0 TFSI erőforrás illetve két változat közül választhatnak az ügyfelek a 2.0 TDI esetében is. Így összességében hét motor illetve váltó kombinációból válogathatnak a kompakt családi SUV modell iránt érdeklődők. A quattro állandó összkerékhajtás optimális vonóerőt, stabilitást és dinamikus kezelhetőséget kínál. Az új Audi Q3 alapára Németországban 33 700 euró.

Kép
Stílus

Nem lehet megunni: ez a 8 farmer lesz a legmenőbb idén ősszel

Lassan beköszönt egy hónapokon át húzódó hosszúnadrágos időszak, így a trendeket és az aktuális választékot átfutva mi mást is vehettünk nagyító alá, ha nem a legnagyobb kedvenceinket, a farmerokat?!

Kép
Shopping

Még nem késő beszerezni: 5 ruhadarab, amire érdemes lecsapni a leárazásokon

Ezerrel dübörögnek a leárazások, és az online felületeknek hála nem csak az itthoni boltok kínálataiból csaphatsz le jobbnál jobb darabokra, hanem már a külföldi oldalak virtuális polcai közt is kedvedre válogathatsz. Így viszont a választékkal együtt nő a bőség zavarának érzete is.

Kép
Promóciók

Mutasd meg, ki vagy! Bemutatkozott a THOMAS SABO 2018. őszi-téli Rebel at heart kollekciója

Megérkezett a 2018. őszi-téli Rebel at heart kollekció egymásra rétegzett ékszerkompozíciókkal, és kifejező szimbólumokkal. Az új szezonban a THOMAS SABO a márka hagyományait eleveníti fel egyedi, mégis könnyen variálható gyűrűk, nyakláncok és karkötők széles választékával, melyekkel viselőjük teljes egészében kifejezheti személyiségét. Fókuszban a fekete 925-ös sterling silver, a bőr és a márka egyedi, érzékletes formavilága.

Kép
Stílus

Heti shoppingszemle: Mutatunk 10 példát arra, hogy miért is szuper a farmerruha

Nyári ruhaválasztékban sem fogunk szűkölködni idén sem. Már nem csak a fodrok és a virágminták futnak, ha beköszönt a jó idő, hiszen a retrónak hála számtalan régi darabba lehelnek folyamatosan új életet, így kerültek megint középpontba gyerekkorunk egyik nagy kedvencei, a farmerruhák is.

Kép
Promóciók

Birkenstock-ban ősszel is kényelmesen!

Idén 10+1 éves a Birkenstock Márkabolt Budapest Belvárosában, ahol ma Magyarországon a legnagyobb választékban kaphatóak az eredeti német papucsok és cipők, amik ősszel is megidézik a nyár kényelmes lábbelijeit!

Kép
Stílus

Látnod kell a legújabb meghökkentő cipőtrendet! Szerinted furcsa vagy nőies?

A tavaszi, nyári cipőválasztékra se húzható rá az unalmas jelző!

Kép
Promóciók

Sulistart az INTERSPAR-ral

Az INTERSPAR széles iskolai felszerelés választékának köszönhetően nem lesz több elfelejtett tétel a bevásárló listán, hiszen az üzletekben mindent be lehet szerezni az iskolatáskától a papír-írószer termékeken át az informatikai eszközökig.

Kép
Stílus

26 példa, ami bizonyítja, hogy a hajválaszték mennyit változtat az arcod karakterén

Arcformától függően változik, hogy kinek melyik hajválaszték áll igazán jól. Oldalt vagy középen? Nézd meg, mennyire szembetűnő lehet a különbség, és variáld úgy, ahogy éppen a kedved tartja!

Kép
Promóciók

BÁV Művészeti aukció: a szépség és érték világa

Éljen a lehetőséggel, legyen részese Ön is az árverések különleges világának, ismerje meg az izgalmas licitharcok élményét! Május közepén gyönyörű ékszerek, értékes műtárgyak gazdag választéka és hagyományosan jó hangulat várja a BÁV 68. Művészeti aukcióján a MOM Kulturális Központban. A sok száz tételből álló változatos kínálatban megtalálhatja az ízlésének és igényeinek leginkább megfelelő egyedi ékszereket, műalkotásokat, használati és dísztárgyakat.

Kép
Életmód

Így boldogulnának a pasikkal 2016-ban a Szex és New York szereplői

A Szex és New Yorkból sok mindent megtanultunk a szerelemről, de egy valamit sajnálunk - a sorozat még egy olyan időben játszódott, amikor nem voltak társkeresők. Azóta berobbantak a randi appok, és talán nagyobb a választék, de pasizni most sem lett könnyebb. Sőt! Szóval elképzeltük, hogyan boldogulnának a csajok a 21. század kaotikus randivilágában. Jó szórakozást!

Kép
Promóciók

Ünnepeld a szilvesztert egy különleges vacsorával a Prime Steak and Wine étteremben

Étlapunk teljes ételválasztéka mellett chefünk különleges szilveszteri ajánlatával, a sommelier válogatott boraival, prémium italokkal, Bazsinka Ágnes csodálatos hangjával és Héjja György élő zenéjével várunk.

Kép
Shopping

5X5: A legjobb télikabátok a legjobb áron

A téli ruhatár legfontosabb ruhadarabja szerencsére ma már megszámlálhatatlan stílusban és színben létezik. A novemberi InStyle StílusGyorsan rovatában megtalálod az 5 legfontosabb téli trend által inspirált outfiteket, de ha kevés lenne a választék, stylistunk, Tankó Tekla összegyűjtötte neked az 5 stílus 5 legpénztárcabarátabb darabját. Íme a legjobb télikabátok a legjobb áron!

Kép
Promóciók

A legmenőbb motoros és wesko csizmák a megújult Wild West Store-ban!

... ahol Magyarország legnagyobb western és motoros csizma választékával találkozhattok!

Kép
Shopping

JOY Napok: Találd meg a tökéletes farmert olcsóbban!

Idén ősszel is szükség lesz egy jó farmerre, hiszen ismét hatalmas a választék színben és fazonban egyaránt. De ne is álljunk meg egynél...főleg azért, mert a november 8-9-10-én a JOY Napokon 20-65 % kedvezménnyel vásárolhattok majd. Horvát Kinga ajánlja.

Előző oldal