Versace

Kép
Sztárok

Megdöbbentően szép a hatvanéves Donatella Versace a Givenchy kampányfotóin

Donatella Versace igazi divatzseni, ehhez kétség sem fér, külsejét azonban sok kritika éri, de a Givenchy 2015-ös őszi-téli kollekciójának népszerűsítésére készült kampányképeken igazán jól néz ki a tervezőnő!

Kép
Szépség

Az egyik legszebb brazil modell a L'Oréal Paris új szépségnagykövete

Új szépségnagykövetet választott a L'Oréal Paris! Isabeli Fontana, az olasz származású brazil bombázó viharként söpört végig a divatvilágon, hogy aztán a szépségbirodalom nagyköveteként tündökölhessen.

Kép
Sztárok

Az idei ősz legizgalmasabb kampányfotói

Fantasztikus kampány -és divatfotó sorozatnak lehetünk majd szemtanúi idén ősszel, hiszen a legnagyobb divatházak most igazán kitettek magukért, modellek, tervezők, énekesek, színésznők, sőt még tinisztárok is szerepet kaptak a soron következő divatreklámok főszereplői között. Nézd meg velünk kedvenc kapmányfotóinkat!

Kép
Sztárok

Exkluzív: Cseh Anna Marie cannes-i élményeiről mesél

Kép
Sztárok

„Leonardo DiCaprióval jóbarátok lettünk” - Exkluzív interjú Palvin Barbarával

Senkinek sem kell bemutatni Magyarország első számú hungarikumát, Palvin Barbarát, aki négyszer sétálhatott végig a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén a L'Oréal Paris szépségnagyköveteként. A magyar topmodellel szépségápolásról, diétáról és Leonardo DiCaprióról beszélgettünk.

Kép
Stílus

Best of Reese Witherspoon: 12 káprázatos vörös szőnyeges ruha

Júniusi címlapsztárunk, Reese Witherspoon mindig könnyed eleganciája és természetes bája olyan üdítő színfolt Hollywoodban, amire mindig örömmel gondolunk. A háromgyermekes sztáranyuka elképesztően jól fest a legkülönbözőbb árnyalatú ruhákban is, így kisebb fejtörés áran, de végül sikerült kiválasztani a nekünk leginkább tetsző tíz sörös szőnyeges képet. Te is ezeket a ruhákat válogattad volna be a listába?

Kép
Sztárok

Büszkeség: Magyar színésznő filmje debütált a cannes-i filmfesztiválon

Kevesen tudják, hogy magyar büszkeségeink közül tegnap nem csak Palvin Barbara vonult végig a cannes-i vörös szőnyegen, hanem Londonban élő magyar színésznőnk, Cseh Anna Marie is.

Kép
Stílus

A 15 legstílusosabb anya-lánya páros

Hollywoodban is igaz a mondás, mely szerint "az alma nem esik messze a fájától", legalábbis, ami a stílust illeti. Összeállításunkból egyértelművé válik, hogy a stílusérzék anyai ágon öröklődik, korunk stílusikonjai egytől-egyig édesanyjuk stílusának hasonmásai. Nézzétek csak!

Kép
Sztárok

Palvin Barbara álomszép a cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

És végre eljött a pillanat, amit már hetek óta vártunk: Palvin Barbara idén is végigsétált a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén.

Kép
Sztárok

Eva Longoria mindenkit lenyűgözött Cannes-ban

Eva Longoria imádja a királynői megjelenést: ha csak teheti, nagyon nőies ruhákat választ a vörös szőnyegen.

Kép
Stílus

Szerintünk ők voltak a MET-gála legstílusosabb sztárjai

Bámulatos ruhaköltemények és művészi csavarok az idei MET-gálán! Csekkold Te is velünk a kedvenceinket!

Kép
Sztárok

Donatella Versace a Givenchy új arca

A hír igaz: Donatella Versace lesz a Givenchy új arca a 2015-ös őszi-téli szezonban. A fotózásról már ki is posztolta az elős fotót Ricardo Tisci, a divatház kreatív igazgatója. Mit szóltok?

Kép
Stílus

A sztárstylist szerint ez volt az 5+2 legjobb Grammy-ruha

Ha valaki, akkor Rachel Zoe igazi veteránnak számít a vörös szőnyeges öltöztetésben. Csak annyit mondunk, hogy Jennifer Lawrence, Sofia Vergara és Jennifer Garner stílusos megjelenéséért is a szárstylist felel.

Kép
Stílus

Kedvenceink a Couture Divathétről

Ma ér véget a divatvilágot lázban tartó párizsi Couture Fashion Week, ahol azok a divatházak mutathatnak be kollekciót, akik tagjai a Francia Couture Szervezetnek (Fédération Française de la Couture).

Kép
Sztárok

Kate Hudson talán még sosem volt ilyen szexi

Az biztos, hogy Kate Hudson szuper géneket örökölt: a 35 éves színésznő - két gyermek édesanyja - bombaformában jelent meg a tegnapi Versace haute couture show-n.

Kép
Sztárok

Angelina Jolie vagy Jennifer Aniston volt stílusosabb tegnap a vörös szőnyegen?

Angelina Jolie és Jennifer Aniston is részt vett tegnap a Critics' Choice Movie Awards díjátadón, és mindketten lenyűgözően voltka felöltözve. Ti kinek adnátok a stílusdíjat?

Kép
Sztárok

Madonna új Versace kampányát látnod kell

Immár negyedjére lesz a pop díva a Versace divatház arca, 56 évesen is elképesztően néz ki.

Kép
Sztárok

Angelina Jolie lenyűgöző ruhacsodákban

Angelina Jolie szebbnél szebb ruhacsodákban pompázott a hétvégén. Mindkét eseményen új filmje, az Unbroken kapcsán vett részt, amelynek rendezői feladatait látta el.

Kép
Sztárok

JLo már megint elképesztően szexi

Jennifer Lopez a lehető legjobb reklám a Versace divatháznak, igazán kijárna neki egy kampány is most már.

Kép
Stílus

Minden idők 15+1 legszexibb divatkampánya

Minden szezonban nagy várakozás előzi meg a divatházak aktuális kollekciójának promotálását. Vajon milyen lesz a Louis Vuitton őszi-téli kampánya? Vajon ki lesz az arca a Calvin Klein új parfümjének?

Kép
Stílus

Kiderült, mit viselt Brad Pitt az esküvőn

Angelina Jolie esküvői ruhájáról már mindent tudunk. Na de mi a helyzet Brad Pittével?

Kép
Stílus

Ilyen volt Angelina esküvői ruhája

Napok óta Angelina Jolie és Brad Pitt augusztus 23-ai esküvője tartja lázban a világot és a világsajtót egyaránt: mindenki tudni akarja és/vagy tudni véli az újabb és újabb részleteket az év esküvőjéről. Most két magazin is hivatalos esküvői fotókat kapott a pártól: a People és a Hello! naná, hogy címlapon hozta le a sztorit.

Kép
Sztárok

Két izmos modellfiú öntötte nyakon Donatella Versacét

Donatella Versace is elfogadta az ALS Ice Bucket Challenge-et, és néhány órája fel is posztolta a videót a Facebook oldalára. Azóta is szakadunk a nevetéstől a szerkesztőségben...

Kép
Sztárok

Hogy tetszik nektek Heidi Klum hófehérben?

Heidi Klum hófehérben jelent meg az America’s Got Talent újabb évadának premierjén.

Kép
Sztárok

Így néz ki Lady Gaga kampánya Photoshop nélkül

A 21. században nincsen kampány Photoshop nélkül. Lady Gaga tavasz-nyári Versace kampánya sem épp a természetesség jegyében született, és ennek megvannak az előnyei és a hátrányai is.

Kép
Sztárok

JLo földre szállt istennő volt a Versace párizsi show-ján

Nem kérdés, hogy Jennifer Lopez maga a megtestesült a Versace-nő. Az énekesnő előszeretettel választja az olasz divatház kreációit a nyilvános megjelenéseire, nem is volt tehát kérdés, hogy az első sorból nézi végig a tegnapi párizsi Atelier Versace haute couture bemutatót.

Előző oldal
Következő oldal