Sztárcsemete

Kép
Sztárok

Hoppá! Ilyen nagy és gyönyörű már Courteney Cox lánya

Bár még csak 12 éves, mindenki egyetért abban - még Courteney Cox is -, hogy Coco jóval érettebb korabeli társainál.

Kép
Sztárok

Napi cuki: Beyoncé kislánya 3 milliós ruhájával mindenkit lekörözött a vörös szőnyegen

Beyoncé és cuki kislánya, Blue Ivy a vörös szőnyeg legaranyosabb párosa.

Kép
Sztárok

Rá sem lehet ismerni! Ilyen nagy már Tom Cruise ritkán látott kislánya, Suri - FRISS FOTÓK

Hol van már az egykori hisztis kislány...

Kép
Sztárok

Tudtad? Hihetetlenül jó pasi Kate Hudson féltestvére - FOTÓ

Ti tudtátok, hogy Goldie Hawn-nak és Kurt Russell-nek van egy 29 éves, jóképű fia, Wyatt? Aki történetesen Kate Hudson féltestvére. Elképesztő.

Kép
Sztárok

Tiszta apja: Így néz ki most Heath Ledger lánya

Gondoltátok volna, hogy már nyolc éve annak, hogy Heath Ledger távozott? Kislánya, Matilda több mint tízéves azóta, és megdöbbentően hasonlít híres édesapjára.

Kép
Sztárok

Elképesztően jó pasik lettek Pamela Anderson fiai - FOTÓK

A legújabb fotókat elnézve nem kérdés, hogy Pamela Anderson és exférje, Tommy Lee fiai, Brandon Lee és Dylan Lee felnőttek. És nagyon jóképűek lettek!

Kép
Sztárok

10 sztárcsemete, aki megszólalásig hasonlít a szüleire - FOTÓK

Azt nem tudjuk, hogy a sztárok csemetéi ugyan olyan tehetségesek-e mint szüleik, de az biztos, hogy megszólalásig hasonlítanak a legnagyobb hírességekre. Ha hihetünk a szemünknek, akkor itt mini-me dömping van kilátásban!

Kép
Sztárok

Ilyen nagyok és gyönyörűek Sylvester Stallone lányai - FOTÓK

Sylvester Stallone új filmje, a Creed premierjén járt és nagy meglepetésünkre magával vitte az egész családot is, hogy megcsodálhassuk őket.

Kép
Sztárok

Már ilyen nagy Kovács Ági kisfia - FOTÓK

Olimpiai bajnok, édesanya és feleség. Kovács Ági szinte a szemünk előtt cseperedett felnőtté, élsportolóként számos kimagasló eredménnyel vitte hírünket a világban. Igaz, ma már nem sportol versenyszerűen, de ez nem azt jelenti, hogy ne telnének mozgalmasan, kihívásokkal teli mindennapjai. Kisfia, a négy és fél éves Dominik egy percre sem hagyja unatkozni, igazi kis örökmozgó, aki rengeteg figyelmet igényel.

Kép
Sztárok

Most kezdi az iskolát Görög Zita kislánya - FOTÓ

Nem bízta a véletlenre a tanévkezdést Görög Zita, akinek kisfia már harmadikos lesz, de kislánya a héten először lépte át az iskola kapuját.

Kép
Sztárok

Megmutatta álomszép gyerekeit Julia Roberts - FOTÓ

Julia Roberts nem az a fajta, aki rendszeresen haknizik a nyilvánosság előtt három gyerekével.

Kép
Sztárok

Így unatkoztak Mariah Carey ultracuki ikergyerekei a díjátadón - FOTÓK

Mariah Carey óriási megtiszteltetésben részesült a minap: a hollywoodi hírességek sétányán (Hollywood Walk of Fame) kapott csillagot. A fotók láttán azonban nem őt nézzük, hanem ultracuki ikreit.

Kép
Sztárok

Sosem találnád ki, melyik sztárcsemete lett az új Marc Jacobs kampány arca

Marc Jacobs kampányaihoz mindig olyan hírességeket választ, akik személyesen is inspirálják őt, így a 2015-ös őszi-téli kollekcióját beharangozó kampányképekhez idén Will Smith és Jade Pinkett Smith lányát, Willow Smith-t választotta kampányarcnak.

Kép
Sztárok

Tündéri képek: Így nyaral Beyoncé kislánya Olaszországban

Blue Ivy az egyik legszerencsésebb gyerek a világon, semmi kétség! Nem csak azért mert olyan szülőkkel büszkélkedhet, mint Beyoncé és Jay-Z, hanem mert a legtöbb sztárszülővel ellentétben a Carter házaspár igenis rengeteg időt szentel a három éves apróságnak.

Kép
Sztárok

Kim Kardashian újra babát vár

Bővül a Kardashian-család! Kim Kardashian két éve hozta világra kislányát, North-ot, most pedig újból anyai örömök elé néz. A világhírű szépség és rapper férje, Kanye West hosszú és keserves próbálkozás után végre tovább népesítheti a családot.

Kép
Sztárok

A nap cukisága: North West Balmain dzsekiben balettozik

Néhány hét múlva 2 éves lesz a világ egyik legjobban irigyelt és legtöbbet fotózott sztárcsemetéje, North West Kardashian.

Kép
Sztárok

9 híres anya-lánya páros, akik akár ikrek is lehetnének

Íme 9 híres anya-lánya páros, akik annyira hasonlítanak, hogy akár ikrek is lehetnének. De tényleg. Nézzétek csak!

Kép
Sztárok

Az első fotó Justin Timberlake és Jessica Biel kisfiáról

Alig egy hete jött a hír, hogy megszületett Justin Timberlake és Jessica Biel kisfia, Silas Randall Timberlake, a pár máris egy elképesztően cuki Instagram fotón mutatta meg őt a rajongóknak.

Kép
Életmód

Beckhamék új háza maga a nagybetűs LUXUS

David és Victoria Beckham Londonban, a nagy múltú Holland Parkban vásárolt házat, de máris szereztek maguknak néhány ellenséget a szomszédok között azzal, hogy mindenáron légkondit szeretnének beszereltetni a 31,5 millió fontos (kb. 13 milliárd forint) luxusépületbe. A szomszédok azzal érvelnek, hogy ez a módosítás teljesen tönkrevágná a környék történelmi atmoszféráját.

Kép
Sztárok

Megható fotót posztolt a Facebookra David Beckham

„Boldog születésnapot az én nagy fiamnak” - írta hivatalos Facebook oldalán szerdán David Beckham, és egy megható közös képet is posztolt hozzá Brooklynnal. A fiú, aki nemrég megkapta első címlapját is, aznap ünnepelte a 16. születésnapját.

Kép
Sztárok

Gyönyörű és stílusos Meryl Streep legkisebb lánya

Meryl Streep azon ritka kivételek közé tartozik Hollywoodon innen és túl, aki immáron 36 éve él boldog házasságban. Férjével, Don Gummer szobrásszal négy közös gyermeket neveltek fel: Henry 1979-ben, Mamie 1983-ban, Grace 1986-ban, Louisa pedig 1991-ben született.

Előző oldal