Szex és new york

Kép
Életmód

7 élethelyzet, amin a Szex és New York segített át minket

A Szex és New York sok nehéz élethelyzeten segített át már minden szingli nőt, íme hét élethelyzet amikor megéri előkapni a sorozat legjobb részeit. :)

Kép
Életmód

Kedvenc Szex és New York idézeteink

A 4 barátnő, Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda olyan sok szuper gondolatot és aranyköpést osztottak meg velünk a Szex és New York 6 évada alatt, hogy úgy döntöttük, számba vesszük kedvenceinket! Neked melyik a kedvenc idézeted a sorozatból?

Kép
Sztárok

Best of SJP: A legemlékezetesebb vörös szőnyeges ruhák

Nem kérdés, hogy Sarah Jessica Parker korunk egyik legnagyobb stílusikonja. A Szex és New York sorozattal berobbant, ma már cipőket tervező színésznő kegyeiért a legnagyobb divatházak versengtek és versengenek napjainkban is.

Kép
Stílus

7 életreszóló tanács Carrie Bradshaw-tól

Sarah Jessica Parker a napokban mutatta be saját cipőkollekcióját és nekünk rögtön eszünkbe jutott a Carrie Bradsaw lenyűgöző ruhatára, ami után minden Szex és New York rajongó áhítozott. De nem csak Carrie gardróbja égett be örökre az emlékezetünkbe, hanem jópár örökérvényű tanács is.

Kép
Stílus

Jöhet a Szex és New York 3. része?

Jó hírünk van a Szex és New York rajongóknak! Sőt, a jónál is jobb.

Kép
Stílus

Megérkezett Sarah Jessica Parker második kollekciója!

Újabb darabok Carrie Bradshaw cipőuniverzumában! Sőt, már táskák is vannak! Íme kedvenc darabjaink Sarah Jessica Parker kollekciójából!

Kép
Sztárok

Sarah Jessica Parker SATC-os asszisztense esküvőjén koszorúslánykodott

A Szex és New York Carrie-je az egykori asszisztense esküvőjén bújt koszorúslány ruhába! Nézd meg, milyen szép volt, természetesen a menyasszony után a sorban!

Kép
Stílus

A Szex és New York legnépszerűbb márkája nem más, mint a ....

Egy kellőképpen elszánt és kellőképpen őrült Szex és New York rajongó összeszedte a sorozatban legtöbbször említett márkákat. Íme a lista!

Kép
Sztárok

Sarah Jessica Parker az InStyle áprilisi címlapján

Megjelent az áprilisi InStyle új méretben, most még kedvezőbb áron, a címlapon Sarah Jessica Parkerrel, aki végre cipőket tervezett. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jársz: alább láthatsz egy kis ízelítőt a tartalomból.

Előző oldal