Szabadság

Kép
Sztárok

Vajon Jamie Dornan felesége is rajong Christian Grey-ért? A színész most elárulta az igazságot!

Már csak néhány nap, és érkezik a mozikba a legújabb film!

Kép
Életmód

Ezt imádni fogod! Mutatjuk a legfrissebb képkockákat A szabadság ötven árnyalatából

Már csak pár nap, és végre láthatjuk a filmet!

Kép
Életmód

Dakota Johnson az életéért küzd az új A szabadság ötven árnyalata előzetesében

Már nem kell sokat várni a filmre!

Kép
Életmód

BRÉKING: Itt van az első előzetes A szürke ötven árnyalata utolsó részéhez

És igen, Jamie Dornan máris megvillantja kidolgozott kockáit!

Kép
Stílus

Viselj talpig kéket!

Az ég és a tenger színe, jól áll mindenkinek, igazán hatásos nagy felületen viselve és idén kifejezetten aktuális.

Kép
Promóciók

Engedd el a feszültséget, és tapasztald meg a szabadság új szintjét!

Kép
Promóciók

Megérkezett a Luisa Spagnoli 2016. tavaszi-nyári kollekciója. Nézd meg!

A Luisa Spagnoli 2016. tavaszi-nyári kollekciója a 70-es évek szabadságérzetére és frivolságára épül, a korszak ikonikus darabjai és színei XXI. századi újraértelmezésben tűnnek fel. A rojtos szarvasbőr mellény, trapéznadrág, miniruhák, hippi virágmintás anyagok, kaftánok, etno minták mind mind a legendás korszakot idézik.

Kép
Sztárok

12 ok, amiért Leonardo DiCaprionak már meg kellene kapni az Oscart

Nem titkoljuk, hogy rajongunk Leonardo DiCaprio munkásságáért, és mint oly sokak szerint ezen a világon, mi is azt gondoljuk, hogy már nagyon kijárna neki egy szobrocska. Hogy miért? Van rá 12 nyomós érvünk!

Kép
Sztárok

Több mint barátság? Kate Winslet és Leonardo DiCaprio kapcsolata képekben

Kate és Leo a Titanic forgatása óta elválaszthatatlanok egymástól! Míg a színésznő már a harmadik férjét fogyasztja, addig jó barátjára ráragadt az örök agglegény jelző. Nézzétek meg a legszebb közös pillanataikat!

Kép
Promóciók

A felfedezés szabadsága = egészséges fejlődés

Az édesanyák tapasztalatból tudják, hogy a kisbabák imádják a szabadság érzését. Legyen az meztelen szaladgálás a strandon vagy önfeledt lubickolás a fürdőkádban, ez a szabadság megadja a babáknak azt a lehetőséget, hogy saját maguk fedezhessék fel a világot, ami igen fontos az egészséges fejlődésükhöz. A Pampers Premium Care Pants bugyipelenka pont ezt a szabadságot és kényelmet nyújtja minden járni tanuló és a világot épp felfedezni készülő kisbabának.

Kép
Életmód

Ezen az álomszigeten nyaral Mihalik Enikő (fedetlen keblekkel)

Mihalik Enikő mindig mesés tájakon tölti a szabadságát. Most modell barátnőjével, Nadja Benderrel a Kubához közeli Turks- és Caicos-szigeteket nézték ki maguknak, ahol izgalmasabbnál izgalmasabb fotókat készítettek az Instagram oldalukra. Nézzétek csak!

Kép
Sztárok

Kate Middleton visszatért - Nézd meg a hercegné első hivatalos belépőjét

Kedvenc hercegnénk visszatért a szülési szabadságról, és az első hivatalos megjelenésén elkápráztatott minket. Neked, hogy tetszik Kate Middleton nagy belépője?

Kép
Shopping

15 ok, amiért jobb szingli csajként vásárolni

Szinglinek lenni manapság nem csak sikkes, hanem rendkívül előnyös is, kiváltképp igaz ez, ha divatról van szó, hiszen számos előnye van annak, ha párkapcsolati kötöttségek nélkül vásárolgathatsz. Ne is aggódj hát azon, hogy mikor jön el a nagy Ő, élvezd ki szingliséged és költekezési szabadságod minden percét, hiszen úgysem tart sokáig!:)

Kép
Sztárok

Kate Winslet 10 legszebb vörös szőnyeges ruhája

Kate Winslet az élő példa arra, hogy néhány kiló plusszal is lehet stílusikon az ember, ha jó ízléssel áldotta meg az ég (ha nem, akkor pedig nem ért felfogadni egy jó személyi stylistot). Most összeválogattuk áprilisi címlapsztárunk 10 legjobb vörös szőnyeges szettjét - ki gondolta volna, hogy már csaknem 20 év terméséből szemezgethetünk...

Kép
Sztárok

10+1 érdekesség, amit eddig nem tudtál Kate Winsletről

Az áprilisi InStyle címlapján a gyönyörű színésző, Kate Winslet szerepel. A színésznő élete eddigi legőszintébb vallomását olvashatjátok a magazinban, 12 oldalon, most pedig összegyűjtöttünk 10+1 érdekességet, amit eddig talán nem tudtatok róla.

Kép
Promóciók

Őrizze meg a nyár lendületét ősszel is az R2 segítségével!

Ön készen áll arra, hogy fiatalnak érezze magát? Hogy fiatalosnak érzi magát és átéli a szellemi és testi harmonikus működés kiváltotta szabadságot? Ezzel nincs egyedül...

Előző oldal