Stylist

Kép
Shopping

6 ok , miért szerezd be az októberi InStyle magazint

Bemutatjuk a szezon kedvenc textúráit, a farmert, a bársonyt és a tweedet, ajánlunk új alapozókat és szuper szemöldökcsipeszeket. A stylistjaink összeválogatták a legdögösebb átmeneti kabátokat és bőrdzsekiket, bejárták a várost a legszuperebb táskáskért és lábbelikért, továbbá elmeséljük azt is, hogy ha Berlinben jársz mit nézz meg.

Kép
Stílus

Stíluskalauz: 5 tipp, mit viselj a Strand Fesztiválon

Stylistunk, Csillag Szilvi most összegyűjtött neked 5 inpiráló szettet, hogy neked már csak a szórakozásra kelljen koncentrálnod.

Kép
Stílus

Váratlan stílusikon: Céline Dion

Az énekesnő az utóbbi időben nem tud hibázni!

Kép
Stílus

Stíluskalauz: 5 tipp, mit viselj a Balaton Soundon

Két stylistunk, Tankó Tekla és csillag Szilvi most összegyűjtött neked 5 inpiráló szettet, hogy neked már csak a szórakozásra kelljen koncentrálnod. Páldául a Balaton Sound fesztiválon!

Kép
Sztárok

Így készülnek a sztárok a fesztiválra: Matisz Nóra

Hogyan fesztiválozik egy DJ? Matisz Nórát stylistunk, Tankó Tekla kapta el egy interjúra.

Kép
Sztárok

Így készülnek a sztárok a fesztiválra: Halott Pénz

Hogyan készül, mit hallgat, vagy milyen koncertet vár egy bennfentes? Erről magát Halott Pénzt, azaz Marsalkó Dávidot kérdezte stylistunk, Tankó Tekla.

Kép
Sztárok

Így készülnek a sztárok a fesztiválra: Marge

A tavalyi év legnagyobb nyári slágerének énekesnőjét a VOLT fesztiválon kapta el egy rövid interjúra stylistunk, Tankó Tekla.

Kép
Stílus

Az elmúlt 10 év legbotrányosabb ruhái, amik mindenkinél kiverték a biztosítékot

Szándékos polgárpukkasztás, rosszakaró stylist, vagy szimpla divatbaleset? Sosem fogjuk megtudni, csak az biztos, hogy botrányos ruhák mindig is voltak és lesznek. Te emlékszel még ezekre?

Kép
Shopping

JOY napok kívánságlista #6 – Online grafikusunk kedvencei

Éljen, újra JOY Napok: 2016. május 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 270 darab, 10-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a májusi InStyle magazinban is megtaláljátok (még kapható, kattints ide a részletekért). Most jöjjön online grafikusunk, Alpek Mónika kívánságlistája!

Kép
Shopping

JOY napok kívánságlista #5 – Vezető szerkesztőnk kedvencei

Éljen, újra JOY Napok: 2016. május 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 270 darab, 10-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a májusi InStyle magazinban is megtaláljátok (már kapható, kattints ide a részletekért). Most jöjjön vezető szerkesztőnk, Visnyei Kata újabb kívánságlistája!

Kép
Stílus

"Fantasztikus csapatunk van" - Nanushka-nagyinterjú

Sándor Szandra tíz év alatt megcsinálta azt, ami sokáig lehetetlennek tűnt Magyarországon. A legsikeresebb magyar márka, a Nanushka alapítójával beszélgettünk.

Kép
Shopping

JOY napok kívánságlista #4 - Budapesti stílusnagykövetünk kedvencei

Éljen, újra JOY Napok: 2016. május 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 270 darab, 10-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a májusi InStyle magazinban is megtaláljátok (már kapható, kattints ide a részletekért). Most jöjjön budapesti stílusnagykövetünk, Torontáli Erika kívánságlistája!

Kép
Shopping

JOY napok kívánságlista #3 – Vezető szerkesztőnk kedvencei

Éljen, újra JOY Napok: 2016. május 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 270 darab, 10-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a májusi InStyle magazinban is megtaláljátok (már kapható, kattints ide a részletekért). Most jöjjön vezető szerkesztőnk, Visnyei Kata kívánságlistája!

Kép
Shopping

JOY napok kívánságlista #2 – Vezető divatszerkesztőnk kedvencei

Éljen, újra JOY Napok: 2016. május 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 270 darab, 10-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a májusi InStyle magazinban is megtaláljátok (már kapható, kattints ide a részletekért). Most jöjjön vezető divatszerkesztőnk, Gönczy Andrea kívánságlistája!

Kép
Shopping

JOY napok kívánságlista #1 – Stylistunk, Tankó Tekla kedvencei

Éljen, újra JOY Napok: 2016. május 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 270 darab, 10-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a májusi InStyle magazinban is megtaláljátok (már kapható, kattints ide a részletekért). Most jöjjön fashion market editorunk, Tankó Tekla kívánságlistája!

Kép
Sztárok

Cuki kislányból cuki kisfiú: Így változott meg Shiloh az évek alatt

Brad és Angelina bizony nagyon elfoglalt népes kis családjuk mindennapi teendőivel, így örülnek neki, hogy kislányuk, Shiloh saját maga dönt a stílusát érintő kérdésekről. Nézd meg, hogyan változott meg az édes kislány az évek során!

Kép
Stílus

7 öltözködési trükk, amivel tökéletesnek fog tűnni az alakod

Ki ne szeretné, hogy alakja tökéletesen mutasson minden outfitben? Szerencsére van pár szuper öltözködési trükk, amivel észrevétlenül terelheted a tekintetet a legelőnyösebb testrészeidre. A divatdiktátor sztárok már jól ismerik ezeket, persze nekik egy profi stylist súgta meg a titkokat, nektek meg itt vagyunk mi!

Kép
Életmód

Ez a legszebb gardrób, amit valaha láttunk - FOTÓK

Izgalmas gardróbba pillanthatott be a The Coveteur magazin. Luisa Fernanda Espinosa stylist és kreatív tanácsadó szenvedélyesen gyűjti a dizájnerkreációkat, szenvedélyét pedig gyönyörű gardróbszobában tartja.

Kép
Shopping

Téli trend: Top 10 harisnya

Unod már a klasszikus fekete harisnyát? Íme 5 trend, melyekkel nem csak melegen, de divatosan is tarthatod a lábaid. Stylistunk, Tankó Tekla ajánlja.

Kép
Életmód

Idén is vár mindenkit Budapest egyik legszebb karácsonyi vására

Ismét megnyitott az egyik legszebb karácsonyi vásár az Európa legjobb szállodájának választott budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace-ban. A dekoráció ezúttal a Cup Of Charm (Szigeti Zsófi és Lukász Eszter enteriőrstylistok) tervei alapján készül el, Diótörő tematikában.

Kép
Sztárok

Ezek voltak az elmúlt évek legdurvább átalakulásai - FOTÓK

Nekünk is voltak rosszabb éveink, és ez ugyanúgy elmondható a stílusunkról is. Nincs ez máshogy a sztároknál sem - ahogy mennek az évek, sokszor a legbénábbak válnak a vörös szőnyeg királynőivé. Végül minden jóra fordult. Erre csak annyit tudunk mondani - hála az égnek!

Kép
Promóciók

Készülj stílusosan az ünnepekre!

Hangolódj már most a karácsonyra, a MOM Park számos meglepetéssel és ötlettel vár az adventi időszakban.

Kép
Shopping

Álomkabát a hideg időre - Szőrmés, steppelt vagy szövet legyen?

A hűvösebb napokon sem kell lemondanod arról, hogy sikkes maradj, a MOM Park stylistjaitól most megtudhatod, milyen kabátokat érdemes beszerezned. Idén a romantikustól egészen a sportosig találhatsz a trendeknek megfelelő meleg darabokat. Nézd csak!

Kép
Shopping

JOY napok kívánságlista #9 – Brand managerünk, Váczi Eszter kedvencei

Éljen, újra JOY napok: 2015. november 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 245 darab, 20-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most jöjjön brand managerünk, Váczi Eszter kívánságlistája!

Kép
Shopping

JOY napok kívánságlista #8 - Online szerkesztőnk, Kálmán Zsófi kedvencei

Éljen, újra JOY napok: 2015. november 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 245 darab, 20-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most jöjjön egyik online szerkesztőnk, Kálmán Zsófi kívánságlistája!

Kép
Stílus

Az elmúlt 20 év legmegosztóbb szettjei: Angelina Jolie, Madonna és Beyoncé divatbakijai

Néha még a sztároknak sem jön össze. Szándékos polgárpukkasztás, rosszakaró stylist, vagy szimpla divatbaleset? Összeszedtük az elmúlt 20 év legmegosztóbb vörös szőnyeges szettjeit, amik előtt még mi is tanácstalanul állunk.

Előző oldal
Következő oldal