Sportoló

Kép
Sztárok

"Szerintem egy nő legyen természetes, ne akarjon mást mutatni."Interjú a kétszeres olimpikon Szilágyi Áronnal

A 2015-ös júniusi InStyle-ban kérdeztük őt A férfi stílusa rovatban. Akkor még csak 25 éves volt, de már akkor a fél világ büszke volt rá (hát még most, a második aranya után - a szerk.). Olimpiai és világbajnok kardvívónk a sportolás mellett két egyetemre jár egyszerre. S ha ez még mind nem elég, egy tehetséggondozó alapítványnál végez jótékony tevékenységet és előadás-sorozattal járja az ország iskoláit.

Kép
Szépség

Szépségpillanatok az Olimpiáról

Ezek a beauty trendek hódítanak a sportolónők között.

Kép
Életmód

Elképesztő képsorozat: Egy fotós anyaszült meztelenre vetkőztette az olimpikonokat

Felrobbant a net az olimpikonok meglepő képeitől.

Kép
Sztárok

Nem lehet őket nem szeretni: Így táncol és énekel Hosszú Katinka és Shane Tusup

Lehet, hogy a medencénél kívülről sokan a kemény sportoló-hajcsár edző párost látják, de a magyar úszónő és férje a kulisszák mögött egy vidám, csupaszív páros!

Kép
Sztárok

Rió 2016: Az olimpia 10 legszexisebb sportolója, aki miatt te is szívesen tapadsz majd a képernyőre

A magyar csapatnak való szurkolás mellet, valami más is összetarthat most minket.

Kép
Stílus

Style Award stíluspercek #16 - Szilágyi Áron

Második alkalommal rendezzük meg az InStyle Style Award díjátadó gálát, ahol hét kategóriában díjazzuk a stílust, a minőséget és a teljesítményt. Stílusos férfi kategóriában a jelöltek között van olimpiai bajnok sportolónk, Szilágyi Áron is, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
InStyle TV

Száraz Dénes: „Már nem csak magamért futok” - VIDEÓ

Ha nem színész lenne, akkor egészen biztos, hogy a profi sportolói pályát választotta volna Száraz Dénes, aki néhány éve a jótékonykodással is összekötötte kedvenc szabadidős tevékenységét. A hamarosan mozikba kerülő Hurok című akcióthriller főszereplője most elmeséli, miért.

Kép
Életmód

Milyen a tökéletes fizikum? 62 élsportoló, 62 látványosan eltérő testfelépítés

A New York-i fotós, Howard Schatz egy látványos fotósorozaton keresztül mutatta be, hogy menyire más egy-egy olimpia sportoló testfelépítése. Ami izom, az izom, de meglepően sokéle lehet rajtunk!

Kép
Sztárok

Már ilyen nagy Kovács Ági kisfia - FOTÓK

Olimpiai bajnok, édesanya és feleség. Kovács Ági szinte a szemünk előtt cseperedett felnőtté, élsportolóként számos kimagasló eredménnyel vitte hírünket a világban. Igaz, ma már nem sportol versenyszerűen, de ez nem azt jelenti, hogy ne telnének mozgalmasan, kihívásokkal teli mindennapjai. Kisfia, a négy és fél éves Dominik egy percre sem hagyja unatkozni, igazi kis örökmozgó, aki rengeteg figyelmet igényel.

Kép
Sztárok

A legsármosabb sztárapukák így ünnepelték az apák napját- Fotók

Hollywoodi nagyágyúk, hercegek és sportolók, akik mindig olyan határozottnak és keménynek tűnnek apák napja alkalmából megmutatták érzelmesebb énjüket. A legédesebb apa-gyerek fotókat gyűjtöttük össze, amik bizonyítják, egy férfi kisbabával a kezében a legvonzóbb. :)

Kép
Promóciók

GYŐZD LE AZ IDŐJÁRÁST – STÍLUSOSAN

Hogy a hideg időben se kelljen lemondani a sportolásról, a Nike új téli kollekciója különleges anyagokból és technológiákkal, sportolók bevonásával lett kifejlesztve.

Kép
Stílus

Karlie Kloss a Nike x Pedro Lourenço kollekció arca

Eddig példátlan együttműködést valósított meg a sportóriás Nike Pedro Lourenço brazil tervezővel. A luxus sportfelszerelés iránti növekvő igény hívta életre a kollaborációt, melynek középpontjában a modern nő áll. Mint a Nike összes termékének, a Nike x Pedo Lourenço kollekció célja is az, hogy erősítse a sportoló nő önbizalmát, egyúttal segítse céljai elérésében.

Kép
Sztárok

Így üti ki Gisele Bündchen a kritikusait

Gisele Bündchen már megint olyan sikert ért el, amelyet előtte modell még soha: ő az első, aki nem hivatásos sportolóként az Under Armour arca lett. Ezzel egyébként gigaösszeg jár neki érte, egyes találgatások szerint akár több száz millió dollár attól függően, hány évre írt alá.

Kép
Életmód

Kovács Ági 11 kilót fogyott a futással

Élsportoló korában mindent időre csinált és naponta mérlegre kellett állnia. Kovács Ági akkor profi úszó volt, most amatőr futó, és kerül minden mérőeszközt. Teljesítményének új mértékegysége az öröm, és közben jobban néz ki, mint valaha.

Kép
Életmód

Szilágyi Áron tesztelte a világ egyik legvékonyabb okostelefonját

Néha a győzelem tényleg csak pár milliméteren múlik – ezt éppen olyan jól tudják a versenysportolók, mint a mérnökök és a formatervezők. A Huawei sajtótájékoztatóján Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó is jelen volt, hogy elsőként oszthassa meg tapasztalatait a pengevékony Huawei Ascend P6 okostelefonról.

Előző oldal