Pályakezdő

Kép
Stílus

A részletek is számítanak! 5 stílustipp pályakezdő nőknek, amit érdemes megfogadni

Pályakezdőként még csak most probálsz meg ismerkedni a munka világával? Akkor segítünk egy kicsit, hogy egy fokkal könnyebben menjen a dolog.

Kép
Karrier

Legyen Divat a Női Vezető! - Dimitrova Dessislava: „Büszke vagyok, hogy az évek során több olyan pályakezdő fiatalnak, illetve diák gyakornoknak segítettem, akikből szakembert faragtunk”

A Menedzserszövetség és az InStyle is kiemelt feladatának érzi, hogy felhívja a figyelmet a női vezetők fontos szerepére. 2022 tavaszán, második alkalommal kerül a magazin oldalaira a „Legyen Divat a Női Vezető!” kampány, ezúttal a Menedzserszövetség 43 női vezetőjének főszereplésével, akiknek gondolatairól többet megtudhatsz az online megjelenő mini interjúkból és videó üzenetekből.

Kép
Karrier

Legyen Divat a Női Vezető! - Batu Anikó: "Azzal, ha a női vezetők láthatóvá válnak, nagyon sokat tudnak változtatni a pályakezdő nők lehetőségein..."

Batu Anikó, a Fusion Befektetési Zrt. pénzügyi vezetője osztja meg tapasztalatait a női vezetői szerepkörről.

Kép
Promóciók

Minden, amit az SSC munkakörökről tudni kell

A 21. század eddig az IT mellett egyértelműen az SSC szektor felfutásáról szólt. Hiába kínál ez utóbbi terület magas képzettséget igénylő munkaköröket és kiemelt bérezést, ennek ellenére a pályakezdők több mint felének fogalma sincs arról, hogy mit takar ez a rövidítés. Cikkünkben ezért próbálunk jobban képbe helyezni az SSC-k világával kapcsolatban.

Kép
Sztárok

A legígéretesebb pályakezdő: Tasnádi Bence az InStyle-ban

Tasnádi Bence vehette át a Trafó – Kortárs Művészetek Házában a színikritikusok Legígéretesebb Pályakezdő Díját Tasnádi Bence, a Katona József Színház fiatal művésze, októberi lapszámunk A férfi stílusa című rovatának interjúalanya.