Nász

Kép
Sztárok

EZT kapja majd Harry herceg és Meghan Markle Erzsébet királynőtől ajándékba

Ez ám a nászajándék!

Kép
Életmód

Ezek tényleg varázslatosak: íme, 2017 legszebb utazós esküvői fotói

Tuti, hogy némelyik kép láttán tátva marad a szád!

Kép
Életmód

Azta! Hamarosan a boltok polcaira kerül a rózsaszín ananász!

Nem ez nem egy Pinterest-es trükk, ez maga a valóság!

Kép
Sztárok

Itt vannak az első fotók Pippa Middleton és James Matthews álomnászútjáról

Minket is magukkal vihettek volna!

Kép
Stílus

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

Kép
Stílus

Kitalálod, hová utazott nászútra Pippa Middleton és újdonsült férje? Ennél szebb helyet nem is választhattak volna!

Ha az ember lánya egy multimilliomoshoz megy hozzá, az álomnászút is garantált!

Kép
Sztárok

Eva Longoria és Victoria Beckham bemutatja: 2 esküvői fotó, amire minden menyasszonynak szüksége van

Mert nem csak a vőlegényt és a násznépet szeretnénk évek múlva is nézegetni!

Kép
Életmód

5 varázslatos hely, ahol eltöltheted álmaid nászútját 2017-ben

Az esküvő is szuper dolog, de a nászút az, amiért tényleg megéri csinálni. A leendő férjeddel mindketten rajongtok az utazásért, és már most tudjátok, hogy bizony egy csodás helyen szeretnétek tölteni a mézesheteket? A következő 5 úticéllal biztosan nem fogtok mellélőni!

Kép
Stílus

Olimpiai divat – A leggyönyörűbb dresszek

Ők a legjobban öltözött tornászok és szinkronúszók.

Kép
Életmód

Jennifer Lawrence bemutatja: Így éld túl az esküvői szezont - FOTÓK

Még csak most indult a nyár, de Jennifer Lawrence máris belevetette magát az esküvői szezonba. És egy biztos, a színésznő nem most járt először lagzin, hiszen személyében egy olyan példás vendéget köszönthetünk, amilyenről menyasszony csak álmodhat!

Kép
Életmód

Nászút 2016: Az 5 legizgalmasabb úticél

Ha nászút 2016, akkor az alábbi helyszíneket ajánljuk! Lássuk be, a mézeshetek nem mindig sikerülnek úgy, ahogy az ifjú pár tervezte. Pedig az első közös “férj és feleség-élmény” nem egy átlagos alkalom, ezért listánkon olyan helyek szerepelnek, amik biztos bekerülnek majd a fotóalbumba. És Instagramra, meg Facebookra...

Kép
Életmód

Izmok és romantika: A 6 legjobb film Ryan Reynoldstól

Ryan Reynolds már évek óta próbál kilépni a "sármos férfi egy romantikus vígjátékban" szerepkörből, és bebizonyítani a közönségnek, hogy több van benne (rajta), mint pár tökéletesen kidolgozott izom. Karrierje során már sok-sok arcát megmutatta, de egy ellen nem harcolhat, tényleg jó pasi!

Kép
Sztárok

Álomnászúton járt Sofía Vergara és Joe Manganiello – FOTÓK

Az meseszép esküvő után, nászútra indult a világ egyik legdögösebb szerelmespárja. Azt kell mondjuk, kicsit irigykedünk rájuk, hiszen Sofía Vergara és Joe Manganiello egy csodás homokos tengerparton töltött el néhány romantikus napot.

Kép
Sztárok

Amikor egy férfi szerelmes: Így szerenádozott tegnap Joe Manganiello az esküvőjén - VIDEÓ

Tegnap összeházasodott Sofía Vergara és Joe Manganiello! Az első képeket már megmutattuk az esküvőről, most jöjjön egy igazán megható videó. A szerelem elveszi az ember eszét, vagy nem - de az biztos, hogy a legjobbat hozza ki egy férfiból is. Szerenád következik!

Kép
Sztárok

Ilyen volt Sofía Vergara és Joe Manganiello esküvője - FOTÓK

Hollywood egyik legszebb szerelmespárja tegnap összeházasodott. Sofía Vergara és Joe Manganiello hatalmas bulit csaptak a nagy IGEN ünneplésére, és nem titkolták el a nagyvilág elől sem boldogságukat. A hivatalos képekre még várnunk kell, de addig is jöjjön a nagy nap beszámolója a legbiztosabb forrásból - elsőkézből!

Kép
Életmód

A 4 legstílusosabb esküvői helyszín

Ha esküvőkről van szó, nem lehetünk elég kreatívak, mindig látunk valami újat, szebbet, amit szeretnénk saját lagzink alkalmával felülmúlni. Most megmutatjuk négy kedvenc esküvői helyszínünket, amiből bátran inspirálódhat minden jövőbeli menyasszony.

Kép
InStyle TV

A mozgás mindenkié! Kovács Patrícia és a Suhanj!

Rendhagyó esküvői kívánsága volt Kovács Patríciának és Gusztos Péternek öt évvel ezelőtt. Azt mondták, nincs szükségük nászajándékokra, ehelyett megadtak inkább egy bankszámlaszámot, ahova mindenki annyi pénzt utalhatott, amennyit szeretett volna, ezzel elősegítve nagy álmuk, a Suhanj! Alapítvány létrejöttét.

Kép
Sztárok

Szokatlan helyen tölti nászútját George Clooney és Amal Alamuddin

Hollywood legfrissebb házaspárja nem Hawaii-n, és nem is a Bahamákon töltik a mézes heteket, inkább valami különlegesebb helyet választottak. Megmutatjuk!

Kép
Stílus

10+1 tipp, hogy ti legyetek a legstílusosabb pár az esküvőn

Tegyél róla, hogy idén nyáron minden esküvőn az összes szem rátok szegeződjön ezeknek a szuper InStyle-trükköknek a segítségével! És hogy mi legyen a nászajándék? A július-augusztusi InStyle-ban bennfentes tippeket adunk nektek - beszereztétek már?

Előző oldal