Nyaklánc

Kép
Shopping

Újdonság: Megérkezett a Qudo őszi kollekciója

A nemzetközi ékszerkiállításokon kimagasló sikert aratott, hazánkban pedig luxuskörülmények között debütált a Qudo Collection 2015-16-os őszi-téli kollekciója. Gyönyörködjünk együtt!

Kép
Sztárok

Gyönyörű lett Jennifer Lopez új ékszerkollekciója

A latin díva megállíthatatlan, az elmúlt év során két ékszerkollekciót dobott piacra és most újabb darabokkal bővítette az Endless Jewelry- vel közös kollekcióját.

Kép
Shopping

Stílusos ékszerkollekció érkezett Magyarországra

Ha szereted a minőségi ékszereket, jó hírünk van, ugyanis végre megérkezett Magyarországra is a Qudo ékszerkollekció, amit akár nappali, akár esti viseleteidhez is bátran választhatsz.

Kép
Stílus

Miranda Kerr káprázatos ékszereket tervezett a Swarovskinak

A márka és múzsája, Miranda Kerr egy elegáns vacsora keretein belül ünnepelték meg a modell első hivatalos együttműködését, mint az új ékszerkollekció közreműködő tervezője.

Kép
Stílus

6 alapdarab, amibe megéri befektetned

A legrégebbi stíluskérdések közé tartozik az ár-minőség egyensúlyának vitatása. Vajon melyik a jobb? A kevés, de drágább minőségi darab, amit sokáig használhatunk vagy az az okos döntés, ha mindent a lehető legolcsóbban veszünk meg, még akkor is ha ez a minőség kárára megy? Marisa Webb divatszakértő elárulja, mire érdemes nagyobb összeget költeni!

Kép
Stílus

JUJJ - Légies ékszerek

Ruttner Kata, a katARTik bloggere magyar dizájnereknek, művészeknek, kreatív embereknek ad lehetőséget a bemutatkozásra. Célja, hogy blogja által olvasói rátaláljanak saját inspirációjukra, amellyel a stíluson és a szép alkotásokon keresztül közelebb kerülhetnek saját magukhoz.

Kép
Shopping

Hódíts kevesebből

Júniusi számunk vendégstylistja Nyíri Dávid, aki egy vagány fesztiválszettet állított össze nektek, amelynek ráadásul minden darabja pénztárcabarát. Dávid a megújult instyle.hu-ra is készített egy szuper összeállítást, nézzétek csak!

Előző oldal