Napelem

Kép
Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Szóval, ha már régóta fontolgattad, hogy belevágnál ebbe a projektbe, de egyelőre nem mertél hozzákezdeni az ezzel kapcsolatos tévhitek miatt, akkor most segítünk elhatározásra jutni neked!

Kép
Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Zajlik az előregisztráció magánszemélyek részére, vissza nem térítendő állami napelem-támogatásra: ezúttal a lakossági háztartási méretű, akkumulátorral összekapcsolt, napelemes rendszerek megvalósítását támogatják...

Kép
Promóciók

Trendek a világítástechnikában

A lakberendezés minden évben egy újabb divathullámot hoz, amely aztán végigkíséri a hónapokat. A lámpák tekintetében a 2020-as év a kerti virágokat hozta el számunkra. A LED technológia és a napelem kombinációjából jöttek létre ezek a világítás csodák. Az idei évben a leszúrható kivitelek között a virág alakzatúak jelentek meg újdonságként. Bármelyik is legyen a kedvenc virágunk, azok legtöbbje már mint világítótest is elérhető.

Kép
Egyéb

Napelemes és mozgásérzékelős lámpák

Ezen lámpatípusok működéséről a mozgásérzékelő gondoskodik, amelyet az abba beépített szenzor vezérel. Az eszköz áramellátásáért teljes egészében az abban elhelyezett napkollektor felel, így működésükhöz már az áramszolgáltatóra sincs szükségünk. A lehető legmodernebb és legkörnyezetkímélőbb világítási technológiáról van szó.

Kép
Promóciók

Új közösségi applikációval és napelemes feltöltő standdal jött ki a Balaton Soundra az E.ON

Az E.ON az energia fontosságára hívja fel a figyelmet, ezért egy mindenki számára könnyen elérhető aktivitással készült a fesztiválszezonra.