Motiváció

Kép
Életmód

Vigyázz! Most van az újévi fogadalmak nagy próbatétele!

Nálad is alábbhagyott az újévi lendület? Mutatunk 6 tippet, amiből ismét erőt meríthetsz!

Kép
Sztárok

Csobot Adél szokatlan őszinteséggel vallott családjáról és Istenes Bencével való kapcsolatáról

Családjáról, karrierjéről, az idő múlásáról és belső motivációiról is beszélt Csobot Adél a InStyle Magazinnak adott nagyinterjújában. A műsorvezető jövőre tölti be a 30. évét, de már több, mint egy évtizede az ország egyik legismertebb embere, és két fiú boldog anyukája.

Kép
Életmód

6 dolog lakásodban, ami erősíti a depresszió tüneteit: ezeket kerüld mindenképp!

Amennyiben valaki depresszióban szenved, az sajnálatos módon az életének minden területére képes kihatni. Az adott mentális állapot jellegzetessége, hogy módfelett csökken az ember motivációja, energiája, életkedve, tulajdonképpen minden iránt, ami eddig érdekelte, foglalkoztatta a mindennapok során. Természetesen a depresszió kialakulása mögött számos tényező állhat, ám ebben a cikkben kifejezetten arra szeretnénk fókuszálni, hogy mely külső tényezők képesek felerősíteni a depressziót.

Kép
Promóciók

InStyle #képesvagyok 2023 - Szavazz és segíts eldönteni, kik legyenek a 2023-as év díjazottjai!

A 2021-ben indult #képesvagyok kampánnyal szerettük volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepelni. A kezdeményezés 2022-re díjátadóvá nőtte ki magát, ami idén, 2023-ban is megrendezésre kerül: most is az inspiráló történetek és személyek kerülnek a középpontba...

Kép
Sztárok

Fél szemére megvakult, amikor bántalmazó exe savval öntötte le, ma a világ egyik leghíresebb motivációs trénere - Katie Piper inspriáló története

Katie Piper nem mindennapi, tragikus, mégis megható történetéből bárki erőt meríthet!

Kép
Életmód

Ebben a szakmában dolgozik a legtöbb pszichopata! A tiéd köztük van?

Az ördögi sorozatgyilkosoknak és a manipulatív szélhámosoknak köszönhetően, akiket a nagyszabású thrillerekben és a televíziós sorozatokban láthatunk, sokan azt feltételezik, hogy minden pszichopata veszélyes, gonosz motivációjú egyén.

Kép
Karrier

10 inspiráló film, ami motivációt adhat, ha boldogtalannak érzed magad a karriered miatt

A karrier, mint témakör, számos film esetében nagyon jó inspirációnak bizonyult!

Kép
Karrier

Elveszettnek érzed magad a munkahelyeden? Próbáld ki az Anti-Goals trendet, ami igazi változást hozhat a karrieredben

Ha összeállítod, mik az úgynevezett „anti-céljaid” a munkádban, sokkal lelkesebbé és motiváltabbá válhatsz.

Kép
Sztárok

A nő, akiért még mi is odavagyunk! Emily Ratajkowski 10 legdögösebb fotója, amit látva holnap tuti lemész edzeni

El kell ismernünk, joggal vannak oda érte a férfiak!

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Alberti Petra interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjú sorozatának harmincadik része, Alberti Petrával, aki a JOY és InStyle magazinok főszerkesztője, a #vegyélhazait közösség és márka alapítója.

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányfilm 6. rész

A Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányban, elkötelezett és törekvő személyeket ismerhetünk meg, akik munkájukkal kollégáikat és partnereiket is fel tudják villanyozni.

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Perecz Panna interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának huszonkilencedik része, Perecz Pannával, aki a Shell Hungary Zrt. adótanácsadója!

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Horilla Zsuzsa interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának huszonnyolcadik része, Horilla Zsuzsával, aki a Flabeg Kft. stratégiai beszerzője!

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! - Angyal Ivett interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának huszonhetedik része, Angyal Ivettel, aki a LiveRobe Kft. ügyvezetője.

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Sziget Ágnes interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának huszonhatodik része, Sziget Ágnessel, aki a Magyar Telekomnál az Employee Experience Product Owner pozíciót tölt be!

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányfilm 5. rész

A Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányban, elkötelezett és törekvő személyeket ismerhetünk meg, akik munkájukkal kollégáikat és partnereiket is fel tudják villanyozni.

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Tallárom Tamás interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának huszonnegyedik része, Tallárom Tamással, aki a KÖBE Biztosító kárrendezési igazgatója!

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Varga Mercédesz interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának huszonharmadik része, Varga Mercédesszel, aki a Forbes Magyarország kiemelt ügyfélkapcsolati menedzsere!

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – dr. Fekti Ákos interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjú sorozatának huszonkettedik része, dr. Fekti Ákossal, aki a TESCO-Global Áruházak Zrt. országos jogi vezetője!

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Tóth Enikő Boglárka interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjú sorozatának huszonegyedik része, Tóth Enikő Boglárkával, aki Nestlé Hungária Kft. / Nestlé Professional kereskedelmi vezetője!

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Kiss Anita Antónia interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjú sorozatának huszadik része, Kiss Anita Antóniával, aki az EY-nál menedzser és személyügyi tanácsadó!

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányfilm 4.rész

A Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampányban, elkötelezett és törekvő személyeket ismerhetünk meg, akik munkájukkal kollégáikat és partnereiket is fel tudják villanyozni.

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Szabó Ádám interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának tizenkilencedik része, Szabó Ádámmal, aki a Praktiker Kft. HR vezető-helyettese!

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Seres Nikolett interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjú sorozatának tizennyolcadik része, Seres Nikolettával, aki a Telenor Magyarország Zrt. belső kommunikációs vezetője!

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Polyák Ádám interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjú sorozatának tizenhetedik része, Polyák Ádámmal, aki Youth Business Group Egyesület operatív vezetője!

Kép
Karrier

Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! – Pataki Nagy Éva interjúja

Íme a Mi vagyunk a Jövő Menedzserei! kampány interjúsorozatának tizenhatodik része, Pataki Nagy Évával, aki a Forbes-nál kiemelt ügyfélkapcsolati menedzser!

Előző oldal
Következő oldal