Magánélet

Kép
Életmód

Az egészséges táplálkozás titka! Avagy így étkezik az Instagram legnépszerűbb edzője

A karrier és a magánélet között sokszor nehéz egyensúlyozni. Nehéz időt szakítani arra, hogy eljussunk az edzőterembe és nekiálljunk összedobni valami egészséges, kalóriaszegény vacsorát. De mindig van kitől tanulni, most az Instagram kedvenc személyi edzőjétől, Kayla Itsinestől lestük el napi étrendjét és az egészséges táplálkozás titkát.

Kép
Stílus

5 felejthetetlen ruhadarab, a divatzseni Yves Saint Laurent tervezőműhelyéből

Tehetsége és egyedisége megkérdőjelezhetetlen, akárcsak ez az 5 különleges ruhadarab, amelyek megtervezésével örökre beírta magát a divattörténelembe a magánéleti drámákról és alkotói individualitásáról is ismert Yves Saint Laurent.

Kép
Sztárok

Lizzo őszintén vallott a magánéleti válságáról

A 31 éves énekesnő mély érzéseiről beszélt egy interjúban.

Kép
Sztárok

Bradley újra beindult!

Ki lehet az a nő, aki egy nehéz magánéleti válság után Hollywood egyik legsármosabb pasijának fantáziáját beindítja?

Kép
Stílus

Üzenj a világnak a pólóddal!

A feliratos pólók koronázatlan királynője egyértelműen a Rossz Anyák színésznője.

Kép
Sztárok

A legszexibb 64 éves divatikon

Tehetséges is és sosem keverte a munkát a magánélettel. Minden tiszteletünk az övé!

Kép
Stílus

Karl Lagerfeld sosem szexelt igaz szerelmével

Lagerfeld és a szerelem? Tudatosan tartotta távol a magánéletétől a sajtót. Két férfi azonban biztos, hogy nagyon közel állt hozzá és ezt nem is titkolta.

Kép
Sztárok

„Nem is értem azokat a művészeket, akik arról panaszkodnak, hogy a bulvárlapok kérdezgetik őket a magánéletükről” - interjú Odettel

Odett énekelt már Sziget-himnuszt, előadta egy sikeres sorozat betétdalát és koncertről koncertre több ezren kíváncsiak rá. 10 éve van a pályán, többek között ez az apropója az interjúnknak. Meg az, hogy az énekesnő annak idején a divat-iparban képzelte el a jövőjét.

Kép
Sztárok

Itt a lehetőség: nézz bele Epres Panni telefonjába! - VIDEÓ

Ikonikus modell, az olimpikon vízilabdázó, Benedek Tibor felesége, két gyerek szerető anyukája: Epres Pannit senkinek sem kell bemutatni. Most azonban olyan részleteket is megtudhatsz Panni magánéletéről, mint korábban soha! Szeptemberi címlapsztárunk ugyanis vállalta, hogy az InStyle olvasóinak elárulja a legizgalmasabb Instagram posztjai mögött rejlő történeteket!

Kép
Sztárok

Jennifer Aniston reagált a róla szóló gonosz kommentekre

Jennifer Aniston magánélete gyakrabban téma Hollywoodban, mióta kiderült, Justin Theroux és ő már nem egy pár. A színésznő reagált a róla szóló pletykákra.

Kép
Sztárok

Nem mondhatni, hogy maga alatt van: Brad Pitt kivirágzott, amióta elhagyta Angelina Jolie

A barátai elárulták, hogy telnek a világsztár mindennapjai.

Kép
Életmód

Jelek, amelyek arra utalnak, hogy nagyon is sikeres vagy

Ahányan vagyunk, annyiféleképpen értelmezzük a sikert. Vajon hol kezdődik a sajátunk?

Kép
Életmód

7+1 durva sztori! Nincs még egy olyan ország a világon, ahol ilyen elképesztően szaftos lenne a vezető politikusok magánélete

A helyi közvéleményt igazából még ma sem érdeklik ezek a balhék, nem ez dönti el a választásokat. Biztos kitaláltátok, hogy NEM az Egyesült Államokról van szó.

Kép
Sztárok

Hiába gyúrta ki magát! Zac Efron ezért nem tud becsajozni

Álompasi, de akkor meg mi a gond?

Kép
Sztárok

Megint megleptek! Újabb 10 sztárpár, akiről már rég elfelejtettük, hogy valaha jártak

Úgy néz ki, Hollywoodban az örökkön-örökké maximum pár évig tart. Igazán hosszú kapcsolatok csak elvétve találni néhányat, míg a tiszavirág életű szerelmek egyik napról a másikra születnek a celebpartikon. Íme 10 sztárpár, aki újra meglepett minket!

Kép
Sztárok

5 sztár, aki valamilyen meglepő oknál fogva még mindig szingli

Ha azt gondolod, csak téged szívat az élet az örök szingliséggel, akkor nagyon tévedsz! Millió oka lehet annak, hogy miért kerüli el az embert a szerelem, de ha még mindig nem nyugtattunk meg, akkor íme 5 szexi sztár, aki ugyan abban a cipőben jár, mint te!

Kép
InStyle TV

Fluor Tomi elárulja, miért nem veszi le soha a sapkáját - VIDEÓ

Fluor Tomi még csak 27, de többször is volt már lent és fent. Most karrierje abszolút felszálló ágban, magánélete pedig rendben van. "Olyan, mintha folyamatosan a vállukon vinnének a rajongók" - mondja.

Kép
Stílus

Dobó Kata és gyönyörű kislánya a decemberi ÉVA magazinban

Dobó Kata a decemberi Évában megjelenő interjúban mutatja meg először lányát és kendőzetlenül beszél magánélete alakulásáról is.

Kép
Sztárok

Mennyii??! Sandra Bullock 50 éves

Ha van olyan híresség Hollywoodban, akinek a lehető legkevesebb rosszakarója van, az egészen biztosan Sandra Bullock. Kedvenc szomszéd lányunk az élő bizonyítéka annak, hogy lehet valaki ünnepelt sztár a magánéletének kiteregetése nélkül is, pusztán azzal, hogy remek színésznő és szerethető személyiség.

Kép
Stílus

Stella McCartney egy meetingen ismerte meg a Nagy Őt

Új rovatunkban kicsit más oldalukról mutatjuk be a divatvilág ikonikus alakjait: tervezőket, modelleket, fotósokat és más szakembereket, akiknek a magánélete legalább olyan inspiráló és izgalmas, mint a karrierjük. Ez alkalommal a világhírű dizájner, Stella McCartney szerelmi életébe kukkanthatsz be szerzőnk, Nagy Boldizsár segítségével…

Előző oldal