Lenge

Kép
Promóciók

Gyermekeket támogat a Barnängen

A svéd bőrápolási márkaként ismert Barnängen egy nemes célt tűzött ki maga elé. Az SOS Gyermekfalvak Magyarország számára, a vásárlókkal együtt – közvetett formában – pénzadományt gyűjtenek, hiszen azt vallják, hogy a megbízható gondoskodás az élet minden területén elengedhetetlen kötelesség.

Kép
Sztárok

A nap videója: Victoria Beckham úgy elengedte magát, mint mi egy péntek esti buliban sem

Victoria Beckhamet valószínűleg sokan a világ egyik legsavanyúbb nőjének tartják. Noha már rég vége a 2000-es éveknek, Posh Spice úgy vonult be a bulvártörténelembe, mint a nő, aki sosem mosolyog. És ez nem vicc, Victoria Beckhamről tényleg alig készülnek olyan fotók, melyeken mosolyog, pedig David Beckham felesége sokat változott az említett időszak óta.

Kép
Stílus

5 stílusos kabát, amiben könnyedén átvészelheted az őszi hideget

A lenge pólókra lassan kabátok kerülnek, és bár még erősen kapaszkodnánk a nyárba, sajnos nincs mit tenni. Az egyre szaporodó sárga falevelek se hagynak minket tovább álomvilágban élni, így nincs más hátra, mint előre...

Kép
Életmód

5 szuperhősnő, akinek az edzésterve bárkit inspirálhat

„Eddz úgy, mint egy pasi és táplálkozz úgy, mint egy nyúl” – jellemezte Scarlett Johansson azt az időszakot, amikor a Fekete Özvegy szerepére készült (ami 2010 óta kábé folyamatosan tart, hiszen nyolc filmben játszotta el a szerepet). De az extrém fitneszéletmódnak is vannak hétköznapi vonásai, és ezek közül néhány abszolút elengedhetetlen. Összegyűjtöttünk néhány elemet szuperhősdiétákból és -edzéstervekből, amelyeket kezdők is beépíthetnek a mindennapjaikba.

Kép
Stílus

Nyári ötlettár: 10 kényelmes outfit, amit bármikor bevethetsz

Minjárt vége a nyár első hónapjának, és már búcsút intve a rétegeknek végre előtérbe kerülhetnek az igazán lenge darabok. Egy-egy szettet mindig erősen befolyásolnak az aktuális trendek, pontosan ezért dobtunk össze egy kisebb mentőövnyi csomagot a bizonytalan reggelekre.

Kép
Szépség

Kopizd le a stílusát! Ez Meghan hercegné kedvenc parfümje

Elgondolkoztál már azon, hogy milyen illata lehet Meghan hercegnének? Talán bizarrul hangzik, de a parfüm legalább olyan elengedhetetlen része stílusának, mint a ruhája vagy a frizurája.

Kép
Stílus

Csak erre a 14 ruhadarabra van szükséged nyáron, ha reggel gyorsan akarsz elindulni a munkahelyedre

A nagy nyári dilemma, amit mindenki ismer, aki már éli a munkás hétköznapokat: imádnánk a lenge, falatnyi nyári ruhadarabokat, csak éppen az iroda nem engedi meg ezeket. Ismerős? Akkor ez a cikk neked szól!

Kép
Shopping

Húsvéti lakásdekorációk a barkán és a nyúlon túl

Húsvétkor még azok is feldíszítik a lakást, akiknek egyébként nem feltétlenül szívügye otthona csinosítgatása. Az ünnepek alatt azonban szinte elengedhetetlen, hogy egy-két tavaszi kiegészítővel dobd fel a lakást, hiszen nagy valószínűséggel a családod, barátaid, és jó néhány locsoló látogatására is számíthatsz majd. Nem kell nagy dolgokra gondolni, azok viszont legyenek izgalmasak és látványosak. Segítek!

Kép
Stílus

Így viseld a kimonódat a szezonban

Ebben a lenge kabátkában még mindig van bőven lendület.

Kép
Stílus

7 elengedhetetlen strandkiegészítő a nyárra

Így leszel a vízparton is sikkes!

Kép
Életmód

15 felháborító hímsoviniszta reklám, amiről el sem akarjuk hinni, hogy valaha létezett (pedig létezett)

Játszunk el egy percig a gondolattal, hogy milyen lenne a világ, ha a férfiak teljesen átvennék az uralmat. Nem is kell annyira elengednünk a fantáziánkat, hiszen pár évtizeddel ezelőtt, még simán ment a nők nyilvános nevelése a legkülönfélébb reklámokban. Ezekből az útmutatókból válogattuk ki a legjobbakat, és kész is a 15 pontból álló recept a férfiak szívéhez. Persze csak álmaikban!

Kép
Stílus

Fázik a kezünk! - Íme a legstílusosabb kesztyűk a téli napokra

Ha eddig megfeledkeztél volna róla, a tél elengedhetetlen kiegészítője a kesztyű. Erre a hóesés minket is emlékeztetett, szóval gyorsan összeszedtük a legstílusosabb darabokat a mínuszos napokra! Megsúgjuk, hogy elindultak a leárazások is, így kedvezményesen csaphatsz le rájuk!

Kép
Promóciók

Az ünnepi gardrób 10 elengedhetetlen darabja

Karácsonyi tippek a legnagyobb divatportáltól

Kép
Stílus

Ballonkabát francia módra - A legjobb street style fotók párizsból

A francia sikk elengedhetetlen része a ballonkabát. A klasszikus fekete és camel mellett, a merészebbek beújíthatnak egy színes vagy mintás darabot. Szerezz némi inspirációt a legjobb street style fotókból!

Kép
Életmód

10 tipp, amivel fenséges lakomává varázsolhatsz egy egyszerű hot dogot

Amerikában, ahol a hot dog olyan szívmelengető finomság, mint nekünk magyaroknak a lángos, a leghíresebb séfek versengenek azért, hogy ki tud finomabb és különlegesebb csemegét készíteni a virsli- buci párosból. Olvasd el Daniel Wright tippjeit és tudd meg, mitől lesz egy hot dog egy életreszóló élmény

Kép
Promóciók

Dübörög a kényelem

Idén nyáron is elengedhetetlen kellék - a fürdőruha és a napszemüveg mellett - egy igazán kényelmes flip-flop.

Kép
Életmód

A 10 kedvenc teraszos kávézónk Budapesten

Itt a jó idő, végre egész nap élvezhetjük a nap melengető sugarait, és ehhez a legjobb kiegészítő nem más, mint egy jó kávé. Bemutatjuk az új kedvenc teraszos-kiülős kávézóinkat!

Kép
Shopping

2015 elengedhetetlen kiegészítői: az órák és az ékszerek

2015-ben a kiegészítőkhöz igazítsunk a ruhatárunkat! Ha hiányzik valami, akkor még időben vagyunk, gyorsan beszerezhetünk a kedvenc blúzunkhoz, szoknyánkhoz egy-egy elegáns vagy éppen sportos ékszert és az idei év nagy slágerét, az órát.

Kép
Stílus

Örök darab: a fekete pulóver

Bár lassan kezd tavaszodni, a reggelek még hűvösek és a Nap sugarai egyelőre még inkább csak a lelkünket melengetik. Ezért úgy gondoltuk, bőven belefér egy inspiráló összeállítás a tél egyik kedvenc darabjához. Szerintünk így hordd a fekete pulóvert!

Kép
Életmód

Itt az új jótékonysági kihívás Trokán Nórával!

Az ünnepek idejére sem maradunk kihívások nélkül, az Ice Bucket Challenge után itt az új internetes mozgalom, a karácsonyi gyermeklánc.

Kép
Promóciók

Szépségápolás - fényes haj, üde bőr, erős köröm - egy drazséban

Mai rohanó világunkban – és különösképpen a karácsonyi ünnepek előkészületében - elengedhetetlen, hogy nemcsak öltözködésünkre és felszínes kinézetünkre helyezzünk nagy hangsúlyt, hanem a látszólag apró, kis részletekre is odafigyeljünk.

Kép
InStyle TV

Palvin Barbi fergeteges "majomtánca" a Black magazin címlapfotózásán

Magyar modellünk megmutatta, hogy mennyire szeret mókázni, és elengedni magát. Újabb címlapfotózásán a táncolásra is időt szakított, az eredmény pedig fenomenális!

Kép
Életmód

Jótékonysági szelfi reggelire - avagy az Unicef #WakeUpCall kampánya

Az Ice Bucket Challenge után újabb jó ügy mozgatja meg a hírességek közösségi oldalait, jeges zuhany helyett most ébredés utáni szelfit készítenek magukról.

Kép
Sztárok

Két izmos modellfiú öntötte nyakon Donatella Versacét

Donatella Versace is elfogadta az ALS Ice Bucket Challenge-et, és néhány órája fel is posztolta a videót a Facebook oldalára. Azóta is szakadunk a nevetéstől a szerkesztőségben...

Kép
Életmód

Jótékonysági hidegzuhany - Avagy mi is az az ALS Ice Bucket Challenge?

Magyar modelljeink, Mihalik Enikő, Palvin Barbi, és Axente Vanessa is megcsinálták már! Íme a legstílusosabb jeges kihívás videók gyűjteménye! Ha nem tudod, miről szól az ALS Ice Bucket Challenge, mi eláruljuk!

Kép
Sztárok

Szívmelengető képet posztolt Mihalik Enikő

Mihalik Enikő megmelengette a szívünket: a topmodell egy fotót posztolt az Instagramra szülőföldjéről.

Előző oldal
Következő oldal